Ejder Üretmek İçin Bir Kaç Taktik

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaxSHooT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Ejder Üretmek İçin Bir Kaç Taktik

Mesaj gönderen MeGaxSHooT »

Ticaret yapacaksın kardeş elindeki malları satacaksın sermaye yapacaksın 100m filan sermayen olunca başlıcaksın ticaret yapmaya fevzi cevriye ayak eldiven bilge +direnç itemler fevzi +direnç itemler azat + direnç itemler şifacı için yücelen solucan yücelen plevne itemler alacaksın alırken paran kıymetli satarken malın kıymetli olacak ;) acele etmeyeceksin asla ve fiyatı bölgeden yazmayacaksın özel tekliflerde konuşacaksın en az her bi maldaqn yüzde 10 kar edeceksin yıldızlı itemleri almaya çalışacaksın geçenlerde fevzi cevriye ceket almıştım 70mye 95m verdiler vermedim mesela bana yarıyordu gerçi ama olsun bu tür çok kar edebilirsin gözlük alım satımıda yapabilirsin inanırmısın bi ara subaydan 15m ye hedef gözlük aldım taze taze takıp dolaşayım dedim bankanın orada talibi çıktı 20mye sattım 2dk sürmez o yol bilirsin... en iyi para ticarette vardır tabi bunları yaparken bi yandanda maden çekeceksin....
Orgulusirin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Orgulusirin »

Yarın cuma bak jandarma alinin önünde akşama kadar avcunu aç : ) günde 10m toplarsın 3m den mavi desen işte 1 haftada ejder
BeTaxKaTiL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BeTaxKaTiL »

Kardeş sen o menekşeleri elinden çıkar önce çünkü madenler ucuzlayacak o menekşeleri sat ve bekle.Sonra 2 hafta sonra bir bakmışşın elinde ejder duruyor :) (şaka yapmıom ha )
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Şuanda elimde

3 mavi kaya
5 akik
5 alex
1 menekse var
2 kadim

4 menekse bulamıyom simdide :D
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Bence malzemeleri tamamlasanız da üretmeyin. İki gün sonra çemberli ile birlikte daha iyi bi şaheser gelirse üretiminiz boşa gitmesin. Malum Çemberlitaşın daha tanıtımı bile yapılmadı. :|
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

GEL BEN SANA ASIL TAKTİĞİ VEREYİM ...

BEN BU ŞEKİLDE HEM 2 HAFTADA ORTAĞIMLA 2 ECEL HEMDE 1 - 2 HAFTADA YALNIZ BAŞIMA SAYILIR ... ! 1 EJDER ÜRETTİM.

YAPMAN GEREKEN ÇOK BASİT... KISA VE ÖZ ANLATICAM...

1 . ÇEKEBİLDİĞİN BÜTÜN MADENLERİ ÇEK AMA ADADA, AMA YERALTINDA !
2 . SIKILMADAN ... USANMADAN ...!
3 . ÇEKTİĞİN SAFLARDAN İHTİYACIN OLANLARI KENARA KOY ...
4 . İHTİYACIN OLMAYAN MADENLERİ ELİNDEN GELDİĞİNCE ELİNDEN ÇIKAR !
5 . ELİNDEN ÇIKARDIĞIN BU MADENLERİN FİYATLARINI HEMEN İHTİYACIN OLAN MADENLERİ ALARAK KENARA KOY...
6 . SÜREKLİ ELİNDEKİLERİ TAKİP ET... !!!
7 . BÖLGEDEN GÖRDÜĞÜN VEYA KLAN UCUZA SATILAN MADENLERİ AL VE ONLARI GERÇEK FİYATLARINDA SAT ... !
8 . VE ELİNDE OLAN PARALARI MUTLAKA İHTİYACIN OLAN MADENLERE ÇEVİR ... GEREKSİZ HİÇBİR ŞEYE HARCAMA YAPMA !!! ***
9 . GERİSİ SANA KALMIŞ :) BANA ŞU LAZIM ŞUNU ÇEKEYİM DERSEN O İŞ YATAR SANA LAZIM OLMAYAN BİR BAŞKASININ YANA YAKILA ARADIĞI VE YÜKSEK FİYAT VERDİĞİ MADEN OLABİLİR :) UNUTMA :D MESELA MENEKŞE 25 - 30 A ALICI BULUYOR 2 GÜN ÖNCE 40 TAN SATTIM ACİL İHTİYAÇMIŞ ;) KOLAY GELSİN KARDEŞİM !
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön