Choosensxmannq vs jsyn 10 m sine
Re: Choosensxmannq vs jsyn 10 m sine
herkesin içinde 3 el ws atın kazanan 50 M yi alsın.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
toker ben onla artık muhattap olmuyorum kardeş millet görsün fotoları yeter bana vs fln atmamanızı tavsiye ederim kazanan ap açık ortada
bu fotolar onu gösterior mannaq oo attıgın yalanları şimdi söyleyebilecekmisin
bu fotolar onu gösterior mannaq oo attıgın yalanları şimdi söyleyebilecekmisin
ben kestim onu 3 _2 idi ve kendisi dedi gel 1 el daha atalım dedi ben hyr dedim ver paramı vermedi geçti moda dalmaya başladı ve + 2 fotoda onu o yendikten sonra kestigim fotolar ama parayı vermedi
10m dedigin nedirki ama önemli oln dürüst olmak dogruyu söylemek
Benim adım Halil (ChoosensxMaNNaQ) size kısaca özetlıyecem ws yı benımde elımde fotolar war ama hem atmayı bilmiyom hemde jsyn gibi birine zamanımı harcayamam ama inanmıyan bana oyunda pm atsın fotoları ona yollayabilirim.
Normal ws atıyoduk kalenın orda ona 10m sıne ws teklıf ettım oda kabul ettı 3 el 10m dedım dedı tmm gel burda 1 foto aldım.sonra handana geçtık benle jsyn wardı.ilk ws de canım 35 küsürdü jsyn'ın ise 10 du gerı çekıldı dedı örsüm yok,dedım eyw neyse,biri daha wardı ws yerınde adı (kralxbaba) ws 2*1 dewam edıyodu başladık dikkat dağıtmaaları attık ws nın tam ortasında kralxbaba'da bana daldı artık jsyn para ilemı tuttu bilmiyorum.
Neyse geçtık kalenı içine örsün yanına geldık dedım 2*1 öndeyım kralxbaba daldı saymıyorum oda baa aynen şu kelımeyı kullandı(^^adam sana 30 canda daldı ben saymam eğer 2*2 se atarım^^) bakın buraya dikkat önce bana diyo sana 30 canda daldı ben saymam sonra diyo 2*2 se atarım yane saymam dedıgı ws yı kendıne kullandı hade neyse yine eyw dedım.2*2 dewam dedım bakın kalenın içindeyız örsün hmn yanında üst üste o kadr ws ben en başta tek örs yapmıştım.2*2 dewam ediyoz.son elıde ben aldım 3*2 kestım.dedı bana örsüm yok,kendısıne 2 defa eyw dedım ama 3. de yeter artık yine örsünü yaptı ws dedı.Attım tekrar ama onun bahanelerını kapata kapata tmm diye diye kendı örsmü unuttum.o elde 3*2 öne geçtı bende örsumu yapmamışım dedım.oda fırsattan istifade hmn yok banane paramı wer dedı.Olay tam olarak bu hayatında ilk defa ws kazandı oda kaç kere affettım akşam bi girdim baktım yine aynı şeyı yazıyo neymış efendım 3*2 yendım de parayı wermeden kaçmışta lan ben sendenmı korkacam gel tüm meran önünde atalım ws 50m 100m 150m her türlü atarım senle ws.
Gel gelelım alıpta forma attıgı 5 kere benı kesme fotolarına anlattıgıma dikkat edersenız 3 kere kestı ama forma 5 foto koydu.ben klandan olayı açıkladım kendısı bana çok seslendı ama takmadım oda herhalde zoruna bayaa gitti moddadım bi baktım dalmaya başladı.kestı benı ws falan deil ben dalacagını bile bilmiodum forma attıgı 4. foto odur.son yane 5. fotoda ise ben örs oldum daldım ona tam kesıyodum ws ortasında BROTHERSXKIYAMET adlı karaktersiz bana 1 sert 1 agır yaptı jsyn de bundan faydalanıp 1 foto daha aldı.hepsı bu herkese Kolay Gelsın. . .
ChoosensxMaNNaQ
Normal ws atıyoduk kalenın orda ona 10m sıne ws teklıf ettım oda kabul ettı 3 el 10m dedım dedı tmm gel burda 1 foto aldım.sonra handana geçtık benle jsyn wardı.ilk ws de canım 35 küsürdü jsyn'ın ise 10 du gerı çekıldı dedı örsüm yok,dedım eyw neyse,biri daha wardı ws yerınde adı (kralxbaba) ws 2*1 dewam edıyodu başladık dikkat dağıtmaaları attık ws nın tam ortasında kralxbaba'da bana daldı artık jsyn para ilemı tuttu bilmiyorum.
Neyse geçtık kalenı içine örsün yanına geldık dedım 2*1 öndeyım kralxbaba daldı saymıyorum oda baa aynen şu kelımeyı kullandı(^^adam sana 30 canda daldı ben saymam eğer 2*2 se atarım^^) bakın buraya dikkat önce bana diyo sana 30 canda daldı ben saymam sonra diyo 2*2 se atarım yane saymam dedıgı ws yı kendıne kullandı hade neyse yine eyw dedım.2*2 dewam dedım bakın kalenın içindeyız örsün hmn yanında üst üste o kadr ws ben en başta tek örs yapmıştım.2*2 dewam ediyoz.son elıde ben aldım 3*2 kestım.dedı bana örsüm yok,kendısıne 2 defa eyw dedım ama 3. de yeter artık yine örsünü yaptı ws dedı.Attım tekrar ama onun bahanelerını kapata kapata tmm diye diye kendı örsmü unuttum.o elde 3*2 öne geçtı bende örsumu yapmamışım dedım.oda fırsattan istifade hmn yok banane paramı wer dedı.Olay tam olarak bu hayatında ilk defa ws kazandı oda kaç kere affettım akşam bi girdim baktım yine aynı şeyı yazıyo neymış efendım 3*2 yendım de parayı wermeden kaçmışta lan ben sendenmı korkacam gel tüm meran önünde atalım ws 50m 100m 150m her türlü atarım senle ws.
Gel gelelım alıpta forma attıgı 5 kere benı kesme fotolarına anlattıgıma dikkat edersenız 3 kere kestı ama forma 5 foto koydu.ben klandan olayı açıkladım kendısı bana çok seslendı ama takmadım oda herhalde zoruna bayaa gitti moddadım bi baktım dalmaya başladı.kestı benı ws falan deil ben dalacagını bile bilmiodum forma attıgı 4. foto odur.son yane 5. fotoda ise ben örs oldum daldım ona tam kesıyodum ws ortasında BROTHERSXKIYAMET adlı karaktersiz bana 1 sert 1 agır yaptı jsyn de bundan faydalanıp 1 foto daha aldı.hepsı bu herkese Kolay Gelsın. . .
ChoosensxMaNNaQ
mannq para vermicek adam değil geçen onunla zar atmıştık 7M verdi adamda yaklaşık 500M vardı. 10M için bu kadar uğraşacağını sanmıyorum.jsyn yazdı:ben kestim onu 3 _2 idi ve kendisi dedi gel 1 el daha atalım dedi ben hyr dedim ver paramı vermedi geçti moda dalmaya başladı ve + 2 fotoda onu o yendikten sonra kestigim fotolar ama parayı vermedi

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Ah be halil ah be kuzen:D foto almayı bilmiyorsan niye ws atıyosun böyle dangalaklar adımızı kirletiyor işte 1m sine bile ws atsan hakem koyacaksın ortaya en tarafsızından böyle boş boş konuşmayacaklar foto koymayıda biranönce öğren bu arada imzamda hepsi benim gibi gözüksede;
ChoosensxMaNNaQ:halil(Kuzenimin)
ChosensxDoKToR:Fadlullah(kardeşimin)
ChoosensxSHooT:Abdullah-M.Emin(Ben ve ortağımın çarıdır)
birbirimizin şifreleri bildiğimiz için ortak yazdım hepsini aslında tüm çarlar 4 ümüzündür...
Not: Biz urfalıyız M.emin yozgatlı daha yüzünü bile görmedim oda benim ama o isteseydi tüm çarlarımızı çalabilirdi ve hiçbişey yapamazdık bende istesem emeklerinin hepsini boşa çıkarabilir şifreleri değişebilirdim ama biz Allahtan korkarız harama el uzatmayız elimizden ne milyonlar geçti fazla söze gerek yok 10m için böyle bişey yapmayacağımızı bizi bilen zaten bilir...
Abdullah
ChoosensxMaNNaQ:halil(Kuzenimin)
ChosensxDoKToR:Fadlullah(kardeşimin)
ChoosensxSHooT:Abdullah-M.Emin(Ben ve ortağımın çarıdır)
birbirimizin şifreleri bildiğimiz için ortak yazdım hepsini aslında tüm çarlar 4 ümüzündür...
Not: Biz urfalıyız M.emin yozgatlı daha yüzünü bile görmedim oda benim ama o isteseydi tüm çarlarımızı çalabilirdi ve hiçbişey yapamazdık bende istesem emeklerinin hepsini boşa çıkarabilir şifreleri değişebilirdim ama biz Allahtan korkarız harama el uzatmayız elimizden ne milyonlar geçti fazla söze gerek yok 10m için böyle bişey yapmayacağımızı bizi bilen zaten bilir...
Abdullah
ey vallah toker kardeşim bu adamın 10 m sine kalmadım zaten 3 el vs de 5 foto nasıl koyuyon dedinya mannaq o+2 foto vs bittikten sonra 3_2 ben yenmişti sen dedin 1 el daha ben hyr dedim ver paramı sen dvm edicez varsa kanıtın koy foruma demedinmi yalanmı 2 fotoyuda ben moddaydım sen gelip daldın bana ben o arada seni kestiklerim snn önce dalmana ragmen seni kestigim fotolar bida kralxbaba o adamda vs sırasında bnm 50 cnm vardı onun 30 adama 2 kere vursam ölücek benm kazanacagım sıra gelip mannaqı kesmesi bnm 1 puan almamı engelliodu bende dedim ben kazanırdım orda snn bu el bnm bide ben tutsaydım adamı adam gelip bana dalardı sana deil bunu bil ama kesin sen tuttun onuda beni bilen bilior ben şuana kadar attıgım vs attıgım zarda hiç bir zaman kazananın hakkını yemedim tokerde şahit 7m verdim adama zarda kazandı