Boş verin arkadaşlar artık cevap yazmayalım konuya gereksiz yere ceza yemeyelim.Kapris yazdı:Idelqxluguolo yazdı:aranızdaki bazı için 7yine soylüyorum ....
bu taktik ikv yi bırakmak isteyip bırakamayabnlar için ve üstelik konuyu tartısdma konusuna cevirsenizde umrumda değil !!!1 :evil: :evil: :evil:
kendin sen bu taktikleri uyguladınmı eğer uyguladınsa işte gerçek sensin
İkv BAĞIMLILARI İÇİN
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Re: İkv BAĞIMLILARI İÇİN
- Idelqxluguolo
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kapris yazdı:Idelqxluguolo yazdı:aranızdaki bazı için 7yine soylüyorum ....
bu taktik ikv yi bırakmak isteyip bırakamayabnlar için ve üstelik konuyu tartısdma konusuna cevirsenizde umrumda değil !!!1 :evil: :evil: :evil:
Küfürlü içerik düzenlendi.Hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Schiller
İnsan emeğine kıyıp silermi len:D
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Idelqxluguolo yazdı:Kapris yazdı:Idelqxluguolo yazdı:aranızdaki bazı için 7yine soylüyorum ....
hem sen kime diyorsun diye kızıyorsun, hem de daha beter küfür ediyorsun.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.Idelqxluguolo yazdı:Kapris yazdı:Idelqxluguolo yazdı:aranızdaki bazı için 7yine soylüyorum ....
SirOnur
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bence ikv yi bırakmanın en kolay yolu farklı uğraşlar edinmek (ilgilenenler için). Ders çalışmak bi uğraş mıdır? Belki evet ama kim durup durduk yerde çalışmak ister ki. Her şeyden önce bir işi yapıyor olmanda bir amaç olmalı. Mesela İkv oynamak bize farkında olmadan gizli hedefler gösterir. Atıyorum : item dizmek, rütbe yapmak, en iyi vs ci olmak v.b. Eğer kendinize farklı hedefler koyarsanız ( item dizmekten, kp kasmaktan, daha çekici olmalı) oyunu bırakmak çok da zor olmuyor.
Lafım oyunu bırakmak isteyenlereydi; bırakmak istemeyenler kızmasın :lol:
Lafım oyunu bırakmak isteyenlereydi; bırakmak istemeyenler kızmasın :lol:
EARTH
DisToRtioN
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
İkv yi bırakmak istiyorsanız gerçek hayattan sevgili bulun o size zaten braktırır.
iyi forumlar
iyi forumlar
Sıra 6;
Bunlarin hepsi bi şakaydi.İkv desteğe başvurun ve sildiginiz charlarinizi geri versinler size doya doya oynayin
:lol:
Bunlarin hepsi bi şakaydi.İkv desteğe başvurun ve sildiginiz charlarinizi geri versinler size doya doya oynayin
...
- Idelqxluguolo
- İskele Babası
Kapris yazdı:Idelqxluguolo yazdı:Kapris yazdı:Idelqxluguolo yazdı:aranızdaki bazı için 7yine soylüyorum ....
Forum Kuralları
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.