İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Beklentileri..
- TheBanshee
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Beklentileri..
JuaquiN yazdı:Ek1nc1 yazdı:Çok doğru diyorsun bir tek katılmadığım nokta şu yeteneklerin hoplamalı zıplamalı olmasındaki şikayetinbırakta biraz oyunda aksiyon olsun.Şu oyuna özenti bu oyuna özenti zihniyetiyle asla bu oyun gelişmeski
Dostum sert vuruşta böyle matrix gibi havaya uçmalar falan bana saçma geliyor. İKV gayet ciddi bir oyun ve ben bu yeteneğin İKV'ye yakışmadığını düşünüyorum.
bence abartıyorsun abicim ya
tamam o zaman bütün vuruşlar kalksın kütük gibi olsun oyun zaten kütükten az bişey farkı var onuda kaldırtmaya çalışmayan

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
İşte Dikkatli ve Ne İstediğini Bilen Bir Sancak Oyuncusu
Helal Olsun...Hep Destek Tam Destek
Helal Olsun...Hep Destek Tam Destek
WalTRaN yazdı:JuaquiN yazdı:Ek1nc1 yazdı:Çok doğru diyorsun bir tek katılmadığım nokta şu yeteneklerin hoplamalı zıplamalı olmasındaki şikayetinbırakta biraz oyunda aksiyon olsun.Şu oyuna özenti bu oyuna özenti zihniyetiyle asla bu oyun gelişmeski
Dostum sert vuruşta böyle matrix gibi havaya uçmalar falan bana saçma geliyor. İKV gayet ciddi bir oyun ve ben bu yeteneğin İKV'ye yakışmadığını düşünüyorum.
bence abartıyorsun abicim ya
tamam o zaman bütün vuruşlar kalksın kütük gibi olsun oyun zaten kütükten az bişey farkı var onuda kaldırtmaya çalışmayan
Oda senin zevk tercihin kardeşim birşey diyemem. Benim tercih ettiğim ise meteor bölgesindeki paket gibi sert vuruşlar olmasından yana. Çünkü o şekille muazzam kritikler atıyorduk. Şimdi ise vurulan hasarın oranı hep aynı.. İlk başta dediğim gibi sen sana uygun şeyleri söylüyorsun ben benim zevkime uygun olanı söylüyorum ama seninde düşüncelerine saygım sonsuz. Yorum için tşk'ler..
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
KatıLıoRm...
1. Oyuncu kasa ve giriş pencerelerine şifreler konulması. Kasa ve çar silinmelerinde istenmesi için mutlaka gerekli görüyorum.
En çokta buna x)
1. Oyuncu kasa ve giriş pencerelerine şifreler konulması. Kasa ve çar silinmelerinde istenmesi için mutlaka gerekli görüyorum.
En çokta buna x)
İKV DeLisi
YASMİN
YASMİN
Düşüncesini paylaşmak isteyenler bukadarmı ?
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Diğer oyunlarda onlarca skill var neden ikvde çok az
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
bence yeteneklere ayrı bir hava katılmalı yetenekler çok sade yetenek kullanırken zevk alalım oyundan bence yetenek hareketleri değiştirlmeli ve şu eminönündeki domuz balonları falan kaldırılsın yemin ediyorum artık sıkıldım onlardan yeni katılan arkadaşlarımda bunela gerçek hayatta domuz gribiyle ugrasioruz yetmiyormuş gibi oyundadamı peşimi bırakmıyor diye dalga geçiyorlar
bir aralar mısır çarşısının arka kapısını geliştirme aşamasında gözden geçirilecek falan denmişti ilk forumda daha ses yok 
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar ;
7.maddene katılıyorum ve destek veriyorum.Bu oyun ciddi bir oyundur başka başka oyunlar gibi dönme zıplama hoplama yakışmaz.Demıyorum kı sert vurus ve aqır vurus kalksın, kalsın ama öyle dönme ve hoplama arkadaşımızın dedqi gibi oyunun cıddıyetını bozuyor....
Saygılarımla....
7.maddene katılıyorum ve destek veriyorum.Bu oyun ciddi bir oyundur başka başka oyunlar gibi dönme zıplama hoplama yakışmaz.Demıyorum kı sert vurus ve aqır vurus kalksın, kalsın ama öyle dönme ve hoplama arkadaşımızın dedqi gibi oyunun cıddıyetını bozuyor....
Saygılarımla....
Çık Gir Yapmayada Çözüm bulunabilir büyücü olarak Zihin Saldırı Attığımız Bir oyuncu Oyundan ÇIkıp Tekrar giriyor Geri püskürttüğümüz depar oyuna girince yenileniyor. Ve karşıdaki Savaşcı hiç bir hasar almadan bizi öldürebiliyor '
HİPHOPSTYLE