ÇİFTE HASAR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: ÇİFTE HASAR
EN AZINDAN normalden fazla vuuyorsun..ona da şükret..
VALLA BENİM ELEMAN NORMALDE 4 BİN ÇAKIYO ÇİFTE HASARDA 4 BİN BEN BUNU ÇÖZEMEDİM 

-
- FareAdam Düşmanı
Niye güncel :lol: :lol:IITHEMUROII yazdı:GÜNCEL
gece takipçisine 7400
emde bayrak almadan sancağa 8444 üfledim
emde bayrak almadan sancağa 8444 üfledim
ETİKETE GEREK YOK. ESKİLER BİZİ TANIR. YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR.
İmparatorZileli-ByReis-Emperorsxzileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xximparatorxx-ByMariachi
İmparatorZileli-ByReis-Emperorsxzileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xximparatorxx-ByMariachi
Hayır gene 2 kat oluyor bak sert vuruş 1500 vuruorsa sen 200 vuruyosan o senin itemlerinle ilgilidiryani sertvuruş gene 2 kat vurabiliyordur. Bid sert vuruş yaparken karakter pencereni açık tut ordan görebilirsin.IITHEMUROII yazdı:Hani düşmanın zihnini tutunca sert vurunca çifte hasar diyor ya... ben sertle 2.200-2350 vururken çifte hasar ile 3 bin vuruyorum ... 2 katı vurmamız gerekmez mi ?
Saygılar.. Şhifacı&Sancak
avakado=eminönü
Haklısın..SirKots yazdı:Merhaba
Çifte hasarın demek istediği iki adet yetenek kullanılmadan yapılan vuruşun tahmini değerlerinin toplamı olabilir mi ?
Büyücülerin Elektrik yeteneğinde de 3 katı hasar mantığı bulunmaktadır . Kritik 3 bin vuran birisi sanıyor ki 3 kat hasar yapınca 9 bin vurucak . Ama bu yetenekte böyle işlemiyor . Bunun içinde tahminim kritik zaten 2 kat , üzerine ekleme yapılıyor diye biliyorum .
Yetenek açıklamalarında kelimesi kelimesine uyum beklemeyin yoksa sınıflar arası eşitsizlik çok fazla olur .
Bende Öyle Düşünüyorum.
Ama İşte Öyle Değil...
Ağır Vuruş VE Sert Vuruş'um 15 Puan verdim,Arada bedeLsiz yetenek arada Çifte Hasar Atıyor ama normal vuruşum 1800-1900'ise ÇİFTE HASAR'da 2600-2500 Vuruyorum...
Ama İşte Öyle Değil...
Ağır Vuruş VE Sert Vuruş'um 15 Puan verdim,Arada bedeLsiz yetenek arada Çifte Hasar Atıyor ama normal vuruşum 1800-1900'ise ÇİFTE HASAR'da 2600-2500 Vuruyorum...
Devrim bir gemidir.Kim bilir kaç okyanus kaç Deniz GEZMİŞ...
0-0*ıIlıIı*-00DeVRim BiR GemiDiR...Kim BiLir,kaç OkyanuS,kaç DENİZ GEZMİŞ...0-0**0-0
0-0*ıIlıIı*-00DeVRim BiR GemiDiR...Kim BiLir,kaç OkyanuS,kaç DENİZ GEZMİŞ...0-0**0-0
bende tek başıma 10000 vuruyom çiftede zuhahaha adama bak yaw:DDD
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Onada şükür et artık 
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı