Siz burda gülüp eğlene bılırsınız yonetıcılerın yazdıklarına sız o olmayan savastan sonra arzları e.ö sunucusnda ezdık adam bıle cıkartamıyorlar dıye bılırsınız karsmıza fakat o gunun galıbı bızdık!!! Nedenmı dıye soruyorusnuz??Çünkü ortada yenılen bir hak vardı nıck degısım pınlerı bız klandan kımse meteorda grup kurmasın dıe klandan yazısırken sadece kendı hakkımızı degıl Tüm oynun hakkını savunduk kı lodosların hakkıda dahıl yonetıcı e.ö bolgesınde grubunuzu kurun diyince butun e.ö de kı kp kasan grupları bozduk nedenmı bız aç degılız bız ne ıksır ıcın gırerız nede klan ustunlugunu saglamak ıcın bız hakımız ıcın gırerız fakat hakımızı asla alamıyoruz... Siz ( Yarası olan alınsın ustune) orda gulerken bız dogrularmızdan vazgecmedık bızım dogrumuz bu arkadaslar sızın dogrunuz bızı yendgınız var saymaksa o doğru sızın olsun buyrun ama Sunu unutmasınlar hakkımızı yedırmeyız.....
Saygılarımla Çılgın Türkler Loncası Başkanı NeOwİN
20 Şubat 2011 Pazar / Sancak Savaşı Etkinliği
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
Re: 20 Şubat 2011 Pazar / Sancak Savaşı Etkinliği
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. senin söylediğin bir yanlış duyuru sonucunda yönetimin ezilmesi ama yine hakkımızı alamamız, benim dikkat çekmeye çalıştığım şey ise sizi meteor dışında başka bir bölgeden etkinlik salonuna alacakmış gibi konuşmaları. Tek fark bu bunun haricinde arz ile lodos arasında pek bir fark yok. Klanlar konuşamıyor bari Loncalar konuşsun...
anektod
anektod
Bu Bir Oyun..
+1Neowin yazdı:Siz burda gülüp eğlene bılırsınız yonetıcılerın yazdıklarına sız o olmayan savastan sonra arzları e.ö sunucusnda ezdık adam bıle cıkartamıyorlar dıye bılırsınız karsmıza fakat o gunun galıbı bızdık!!! Nedenmı dıye soruyorusnuz??Çünkü ortada yenılen bir hak vardı nıck degısım pınlerı bız klandan kımse meteorda grup kurmasın dıe klandan yazısırken sadece kendı hakkımızı degıl Tüm oynun hakkını savunduk kı lodosların hakkıda dahıl yonetıcı e.ö bolgesınde grubunuzu kurun diyince butun e.ö de kı kp kasan grupları bozduk nedenmı bız aç degılız bız ne ıksır ıcın gırerız nede klan ustunlugunu saglamak ıcın bız hakımız ıcın gırerız fakat hakımızı asla alamıyoruz... Siz ( Yarası olan alınsın ustune) orda gulerken bız dogrularmızdan vazgecmedık bızım dogrumuz bu arkadaslar sızın dogrunuz bızı yendgınız var saymaksa o doğru sızın olsun buyrun ama Sunu unutmasınlar hakkımızı yedırmeyız.....
Saygılarımla Çılgın Türkler Loncası Başkanı NeOwİN
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Üzücü yanı senin konuyu açma nedenini bile algılayamayanlar olmuştur. Hala yöneticinin bir kaç kelimesinden kenince eğlence arayanlar olmuştur. Etkinlik kuralları bellidir. Meteor bölgesinde kurulmuş olan guruplar içeri alınır. O saatlerde klanda tek yazılan kimse 6 kişilik grup kurmasındır. Yöneticinin eminönüne yönelmesi üzerine tüm herkes gruplarını dağıtmıştır. Kendince haklı tepkisini ortaya koymuştur. Bundan sebeplenen lodosların bile hakkını aramak adına yapılmştır. Hükmen kazanılan bir savaştan elde edilen iksirlerinizi bol bol içiniz, afiyet şeker olsun. Ben ve benim gibi düşünen arzlar böyle her türlü yanlışa karşı tepkisini koyacaktır. Yarası olan gocunsun ama bu küçük söylemlerden kendine pay çıkartanlar küçük dünyalarının kapılarını dış dünyaya açamadan çürüyüp giderler. Yöneticinin handanın üzüntüsünü kızlarına (muhafızlarına) anlatması söylemini bile arz klanının tamamını kız olarak nitelendirdiğine kanaat edip, bu söylem üzerine kendince espri yapmaya çalışan çakma standupçıların çoğalması cem yılmazı tedirgin etmemiştir 
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
Görüyorum ki Arz Klanında birlik beraberlik var ve sizi bu hareketinizden dolayı tebrik ediyorum. Bence verilebilecek en güzel cevabı vermişsiniz çifte standardı sinsice oyuna sokmaya çalışan bir yöneticiye atılan bu tokat zamanı geldiğinde tekrardan hatırlanacak.
Anlayışınız ve yanlış anlayanlara karşı verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.
anektod
Anlayışınız ve yanlış anlayanlara karşı verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.
anektod
Bu Bir Oyun..
Tabi sizin savunduğunuz hakkınız öylemi size tek bir laf helal olsun .
Hak demek 14 günlük Sancak Savasına 32 Lodos 42 Arz girmesi demek mi . Ve savaş bitince bunu itiraf etmek mi ?
Hak dediğiniz 42 Arz ile girdiğiniz Savaşta iksirleri depolayıp sonra buradan konuşmak mı ?
Hak dediğiniz 10 gün boyunca savaşıpta son 4 günde savaşı kazanacağını anlayıpta geri çekilmek mi ?
Madem oyuna bu kadar sitemlisiniz haksız olduğunuzu düşünüyorsunuz ne diye oynamaya devam ediyorsunuz ?
Ve bu 14 günlük Sancak Savası etkinliği değil o etkinlik oldu bitti . Bu başka bir etkinlik .
Eğer Hak ve Adalet anlayışınız buysa tekrardan HELAL OLSUN ...
Her ne olursa olsun LODOS arkadaşlarımı canı gönülden TEBRİK ederim . Her ne olursa olsun LODOS .
Hak demek 14 günlük Sancak Savasına 32 Lodos 42 Arz girmesi demek mi . Ve savaş bitince bunu itiraf etmek mi ?
Hak dediğiniz 42 Arz ile girdiğiniz Savaşta iksirleri depolayıp sonra buradan konuşmak mı ?
Hak dediğiniz 10 gün boyunca savaşıpta son 4 günde savaşı kazanacağını anlayıpta geri çekilmek mi ?
Madem oyuna bu kadar sitemlisiniz haksız olduğunuzu düşünüyorsunuz ne diye oynamaya devam ediyorsunuz ?
Ve bu 14 günlük Sancak Savası etkinliği değil o etkinlik oldu bitti . Bu başka bir etkinlik .
Eğer Hak ve Adalet anlayışınız buysa tekrardan HELAL OLSUN ...
Her ne olursa olsun LODOS arkadaşlarımı canı gönülden TEBRİK ederim . Her ne olursa olsun LODOS .
XXCEZAXX
İksir için girmedinizde ondan mı her etkinlik sonrası İksirleri yansıtıp 'Enayi Malı' dediniz ?
Madem iksir ve e-pin için girmedinizde niye e-pin verilmeyeceğini duyup erkeklik tasladınız ?
Bir şey talep etmeyen adam neden E-pin verilmediği için çekilip erkeklik taslar ?
Klan üstünlüğü için girmeyiz diyosunuzda neden savaştan sonra ARZ FARKI diyorsunuz ?
Bunlar ince detaylar biraz düşünüp yorumlar yazın...
Bu zamana kadar ki Etkinliklerin % 90 ını Lodoslar kazanmıştır ama kimseyle dalga geçtılermı ?
(Ölüm oyunu , Amansız Kıyım , Tek günlük Sancak Savaşları vb. )
Madem iksir ve e-pin için girmedinizde niye e-pin verilmeyeceğini duyup erkeklik tasladınız ?
Bir şey talep etmeyen adam neden E-pin verilmediği için çekilip erkeklik taslar ?
Klan üstünlüğü için girmeyiz diyosunuzda neden savaştan sonra ARZ FARKI diyorsunuz ?
Bunlar ince detaylar biraz düşünüp yorumlar yazın...
Bu zamana kadar ki Etkinliklerin % 90 ını Lodoslar kazanmıştır ama kimseyle dalga geçtılermı ?
(Ölüm oyunu , Amansız Kıyım , Tek günlük Sancak Savaşları vb. )
XXCEZAXX
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Zaten sen ve senin gibi düşünen fanatiklere bir durumu olguyu yada olması gerekeni anlatmak anlatabilmek, deveye hendek atlatmak ile aynı kefededir. Ben evet arzım ama senin o dediğin oyun hatasını kullananlara karşıyım. Kullananları tespit edebiliyorlarmı etsinler ban versinler. Yok 14 günlük savaştan sora geri çekilmekmiş bilmem ne beni ilgilendiren durumlar değil. Ben şahsım adına ilk savaşa katıldım kazandım (iki turdu) sonraki iki denememden sonra bir daha meteora inmedim bile. Hatta ve hatta isim değişikliği ödülünü salonda öğrenmiştim. Neyse olayımız fanatizm değil. Sen 5 kere kazandım ben 14 kere de değil bunu hazımsılık sonucu sen sundun, kimsede o günlere dair bir yorum yazmadı (içinde yer etmiş olmalı). Bu konunun amacı kurallar gereği metordaki gruplar alınması gerekirken, o yada bu nedenle çoğunluğu sağlamak adına eminönünden grup alınması durumudur. Düşünce yetilerin oyun hırsın ve klan fanatizminin önüne geçebilse belki anlamaya çalışabilirdin.
Eğer derdin arzların haksız kazandığı savaşlar ise bunu başka konu başlıklarında gövde gösterisi yaparak gerçekleştirebilirsin.
İyi forumlar.
Eğer derdin arzların haksız kazandığı savaşlar ise bunu başka konu başlıklarında gövde gösterisi yaparak gerçekleştirebilirsin.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Burdan kımseyle tartısmıcam özelikle oyun için insanlıgından bile vazgeçen kişilerle... Konu burda ARZları yada lodosları savunmak degıl konuyu once ıyı okuyun ondan sonra yazdıgımız seylere cevap vermeye calısın Tabiki eğer anlayacak kapasıte varsa... Gelelim su arzların yok buraya yok suraya fazla girmesi eger boyle bırsey varsa arastrılsın geregı yapılsın fakat sancak savaslarında lodosların ezıldıgı formda yayınlanan sonuclarda gorulmustur...... daha fazla bakmıcam bu konuya cunku olayı saptrmaya calısan ve cıkar elde etmeye calısan kısıler tabıkı oldu ve olacaktır ıı sohbetler sıze bu baslık altında...
NeoWIN
Ben bu konudan nasıl çıkar sağlayabilirim ilk önce onu düşün . İnsanlıktan kimin çıktığı gayet açık hiç aynaya bakmıyorsun galiba . Bu konu kişisel tartışma şekline dönmesin ve gururun incinmesin (tabiki varsa) diyerekten susuyorum . biraz mantığın hareket etsin ne gibi çıkar elde edicem gerçekleri duymak hoşuna gitmez tabiki .
Klan üstünlüğü değil diyor Lodosları ezdik diyor otur düşün biraz.
Klan üstünlüğü değil diyor Lodosları ezdik diyor otur düşün biraz.
XXCEZAXX