Herkes hakkını helal etsin. / HARUNYUS
Re: Herkes hakkını helal etsin. / HARUNYUS
en iyisini yapmışsın harun bir oyun için geleceğini tehlikeye atmaya deymez. Örn: ben :lol:

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
MerhaßaLar.Harunyus yazdı:Arkadaşlar öncelikle zamanınızı alıcaksam, boş konu, vs. gibi ithamlarda bulunacaklardan özür diliyorum.
Belki yeni gelecek ek paketine kadar, belkide tamamen aranızda olmayacağım.
Dostluk kavramını yavaş yavaş hırsın aldığı oyununuzda artık ben olmayacağım.
Anladım ki dostluk yok sen benim şifacıma zırh düşür ben senin için şu GB ye grup ayarlarım , yok sen şuna şunu düşür bende sana düşüreyim olmuş.
Bildiğiniz üzere büyücümün setleri tam. Herşeye rağmen 2 hafta öncesine kadar tamam geleyim, seni mi kırıcam diyordum. Ve birçok arkadaşımın hayal ettiği şaheserleri benim grubumla düşürdüğü kesindir.
Görmüşsünüzdür savaşçıma zırh düşürmek gibi bir amacım olduğunu. Dost dediklerimizin hepsi binbir mazaretle çağırdığımda gelmiyor. Gelende şifacımla geleyim yoksa boşver gibi utanılası kelimeler çıkarıyor ağzından.
Lonca kavgalarında tarafsız olmak için hiçbir loncaya girmedim, herkesle eşit şekilde arkadaş olmak istedim ama herkes beni kullandı.
Neyse uzatmanın anlamı yok. Herkes hakkını helal etsin, bende kimin hakkı varsa helal olsun. Dediğim gibi gelecek genişleme paketi belkide tamamen yokum.
Sevinebilirsiniz artık sizi savaşçımla hiçbir yere çağırmıcam
Haruncum qiTme dicem ama DinLemessin SenLe iyi kötü qünLerimiz qeÇti. Her Zaman Dostumdun ve Dost kaLacaqız ReeL hayatında ßaşarıLar DiLerim . Sende ßize Dua et de ßizde ßırakaLım Su Lanet oLası oyunu
Hakkım varsa HeLaL oLsun kendıne çok çok iyi ßaq emi
İyi ForumLar.
Mustafa kardeşim sorunda bu işte sürü psikolojisiyle bende menfaatlerim doğrultusunda hareket ettiğimin farkına vardım. Yani ben milletin savaşçısıyla yada şifacısıyla girdim ama sıra bana geldiğinde hiçbiri yoktu ortalıkta ?Harunyus yazdı:xxcezaxx yazdı:Eyvallah böylesi daha iyi olucaktır senin için .
Artık bizde düşünüyoruz yavaş yavaş bırakmayı .
Sana okulunda ve gercek hayatında başarılar .
Bu arada ilave edeceğim son konu keşke başkalarının savaşçıları ile migrat sığınak yapsaydında onlarda senin ile yapsaydı çünkü oyunda öyle bir mantık var . Sen benım savascımla gır bende senınkı ile olay menfaatte .
İyi forumlar.
Ben zamanında sana bunu anlatmaya çalıştım . Bak herkese güvenme arkadaşlarına dikkat et onlar menfaat için yanında dururlar . Ha biz bu savascıyı sokma sıfacıyı sokma durumlarında cok kazık yedik oradan biliyoruz.
Örneği çok var ama isim vermeyim gururu incinmesin o söylediğim kişiler . Ben mesela savascımı sıgınaga mıgrata soktugumda yanımda 3 4 kısı vardı . Bak benım yanımda 2 kısı ıle ben ve arkamdakıler neler yapıyor . En azından o 3 kısı nelere çabalıyor . Ben derdım kı sana dostun boyle olsun menfaat gözetmesin.
Ama doğru yolda olduğunuda belirtmek isterim sana tekrar tekrar başarılar . Önünde uzun yıllar var
ni temenni ederim. Asıl bırakma nedenin olan, okul hayatınında ve reel hayatında başarılar dilerim.[/b]
XXCEZAXX
Şu anda yanımda dediğin kişiler varya işte en büyük kazığı onlardan yedim ben.xxcezaxx yazdı:Ben zamanında sana bunu anlatmaya çalıştım . Bak herkese güvenme arkadaşlarına dikkat et onlar menfaat için yanında dururlar . Ha biz bu savascıyı sokma sıfacıyı sokma durumlarında cok kazık yedik oradan biliyoruz.
Örneği çok var ama isim vermeyim gururu incinmesin o söylediğim kişiler . Ben mesela savascımı sıgınaga mıgrata soktugumda yanımda 3 4 kısı vardı . Bak benım yanımda 2 kısı ıle ben ve arkamdakıler neler yapıyor . En azından o 3 kısı nelere çabalıyor . Ben derdım kı sana dostun boyle olsun menfaat gözetmesin.
Ama doğru yolda olduğunuda belirtmek isterim sana tekrar tekrar başarılar .
İsim vermek istemiyorum ama onlar kendilerini çok iyi biliyolar.
En son Harunyus tarafından 19 Şub 2011 19:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs

Yasinim dostunu iyi seçersen hiçte lanet bir oyun değil
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

SelametLe Keske bize Diyeydin Emin oL Seve Seve gelırdım ...
Hayatında ve okuLunda BaşarıLar.
Hayatında ve okuLunda BaşarıLar.
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Hakkın varsa helal et dostum,benimki canı gönülden helal olsun fazla muhabbetimiz olmasada iyi çocuktun;)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Zaten OYUNDA ARTIK HEVES KAÇTI Eqlence YERİNE SİSTERS YAPIYORUM BENDE OYNAMIYORUM ZATEN BU AKÇE MEVZUSUDA GERÇEK PARADA OLURSA TAMAMIYLA OYUNU BIRAKICAM (BU DÜŞÜNCEYİ BENCE OYUNUN ÇOĞU BÖYLE DÜŞÜNÜYOR)
BU ARADA HARUN BAŞKAN DİKAKT ET 29 MART SAATLER ALINCAK 1 SAAT GERİ SINAV ZAMANI DİKKAT ET 4 YILIN EMEĞİ GİTMESİN 1 SAAT YÜZÜNDEN ..!
BU ARADA HARUN BAŞKAN DİKAKT ET 29 MART SAATLER ALINCAK 1 SAAT GERİ SINAV ZAMANI DİKKAT ET 4 YILIN EMEĞİ GİTMESİN 1 SAAT YÜZÜNDEN ..!

- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Reel hayatında başarılar Harun yolun açık olsun.Bu bir oyun herşey gelici geçici.Herşeyin bu kadar anlamsız olduğu dünyada sevgiden değerli ne olabilir
Dostlarımızı dikkatli seçmemiz temennisiyle Allaha emanet ol 

Erdi bu arada gülmekten yere yatırdın benieerrddii24 yazdı:Zaten OYUNDA ARTIK HEVES KAÇTI Eqlence YERİNE SİSTERS YAPIYORUM BENDE OYNAMIYORUM ZATEN BU AKÇE MEVZUSUDA GERÇEK PARADA OLURSA TAMAMIYLA OYUNU BIRAKICAM (BU DÜŞÜNCEYİ BENCE OYUNUN ÇOĞU BÖYLE DÜŞÜNÜYOR)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Harun kardesım yolun acık olsun eger universite için bırakıyorsan kararını saygı ıle alkışlıyorum fakat kişilerin cıkarı kişilerin yaptıkları şey ıcın bırakıyorsan bu kararından vazgecmeni diliyorum.Şükür savascımı mıgrat bolgelerı geldıkten 3 hafta sonra fulledim fakat dostlarıma ve savascılarına zırh dusurdukten sonra arkamdan konusanlara 6 aydan fazladır destek verıyorum evet haklısın herkes cıkarı ıcın oynar olmus bız onların gozunde enayı ola bılırız fakat bız doğru olanı yapıyoruz....
NeoWIN