İKV Dükkan [Hayali Tasarım]
Re: İKV Dükkan [Hayali Tasarım]
ellerine saglı guzel olmus
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
güzel çalışma, bir eklenti daha yap bence. Videoda ön izleme ekranı olacağından bahsediyor. Yeni alacaklarının ekleyeceklerinin char üzerinde nasıl duracağını görebiliyorsun
birde gerçek para sanırım demişsin. 1500 akçe = 1500 TL kastetmedin umarım. O fiyatlara olursa pek satış olmaz kanımca 
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Merhaba ;
Sanırım Bu Bilgileri Tamamı ile kendi hayal gücünle tasarlayıp paylasmak
Yeni gelecek olan eklenti zamanı biraz daha hızlandırmıştır.Bilmem Anlatabildim mi ?
Yeni gelecek olan eklenti zamanı biraz daha hızlandırmıştır.Bilmem Anlatabildim mi ?
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Umarım Akçe,gerçek para değildir.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Aklıma bişey geldi arkadaşlar bu silah yükseltme olayını herkez efsun eklemek silahı güçlendirmek olarak yorumlıyo ama şu şekildede olabilir mesela 25 lvl ankayı 49 lvl yapıp efsunlarının lvl farkından azalmasının önüne geçilmiş. Bence güzelde olur özellikle anka ve inat kıran kasada değil çantamızda durur kudret rejenerasyonu yüzünden.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
Tabi bu sadece şimdi için değil sonrası içinde düşünürsek yeni lvl ler geldiğinde ecel ejder ashab latif ve şaheser zırhlarında lvl farkından etkileneceğini düşünürsek onlarında 49 dan 59 69 a yükselilmesi olabilir sizcede mantıklı değilmi.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
Ben eşyaların arttırılabilir olmasına karşıyım. Diğer oyunlara bakarsak "+ basmak" diyorlar... Böyle parlama falan var, hiç hoş değil bence... İKV'yi İKV yapan bazı özellikler korunmalı, onun dışında güzel tasarım, tebrikler...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
BÖYLE OLSUN YA HARİKA OLURDA MIGRATTA GİRMEYE GEREK KALMAZ SANS ATTIRMAMIZDA OLMAZ O ZAMAN CUNKU 10 TL GIBI RAKAMLARA CECE ZIRHI ALIRIZ İNŞALLAH 30 40 LIRA GIBI OLURDA ONUNE GELEN ALMAZ BÖYLEO LSUN OLEYBE HARIKE GRAFIK MUHTESEM CALSMA ELLERN DERRT DEVA GÖRMESN
ReGaLuaS
Yorum yapanlara teşekkür ederim. Şunu belirtmek istiyorum "Tamamen Hayali Bir Tasarımdır"
Gerçekle hiçbir alakası yoktur. Sadece, gelebilecek Dükkan Sistemi hakkında bir fikir diyebiliriz. Akçe, gerçek para ile alınabilir, alınmayabilir. Ben, ICF Store'dan yola çıkarak gerçek para ile alınabilir diye bir fikir söyledim.
Zaten o kadar uçuk bir fiyatla Akçe satışı olacağını sanmam; eğer ki gerçek para ile alınacaksa Akçe.

Gerçekle hiçbir alakası yoktur. Sadece, gelebilecek Dükkan Sistemi hakkında bir fikir diyebiliriz. Akçe, gerçek para ile alınabilir, alınmayabilir. Ben, ICF Store'dan yola çıkarak gerçek para ile alınabilir diye bir fikir söyledim.
1500 TL'yi kastetmedim, hayırSanatkarr yazdı:birde gerçek para sanırım demişsin. 1500 akçe = 1500 TL kastetmedin umarım. O fiyatlara olursa pek satış olmaz kanımca
Tam olarak anlayamadım, umarım hızlandırırTAKVA yazdı:Merhaba ;