cutting yazdı: Betadan buyana gerçekten sürekli güçlü 3 kişi tanıyorum.
cutting XxCuTinGxX Cutxşifa Gerisi yalan...
Mirxcutting
Katılıyorum. Adam hiç yenilmedi. Belki yenilecek ama hiç versus yapmıyor.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Ben bu işten bişey anlamıyom Önüne gelen en iyi ws ciyim deyip geçiyor of ne ala hadi öyle olsun bakalım
DİP NOT : Kesebilcek delikanlı varsa her zaman atarız XxXZaLiMFeLeKxXx Tabi bizden üstünü var fakat lütfen cocukca haraket etmeyin 3 ısık item düsüren gelip ws ciyim diyor nerde bizim 187 hasarların işledigi zamanlarda varmıydı orda benim diyen savaşcı gösterebilirmi biri Dimi serhatım .? Zalimkader .
Sunu once akLınıza sokun . savaşcı ws donemı 39 da kalma bır oLaydır hatta savaşcı sıfacı buyucu hepsı ,ama suan tek kalan savaşcı bana sorarsanız devılxxx 39 da asıtle kesssemDe 49 da geLıstıRmıs emrahcım kendını )) prof oLmus sıfa ıyı kesıor
bunlarmı hahaha cengizi 3-0 yendim erolçigdem ws etmio (örs parası alıo 15bin sonra vınn ) carter ın ws taktiğini uyguluyorum takılarım tam olsa yenerim 3-1 yenmişti beni devil emrah eskiden ws cidir şimdi atmıyor