Sizce Ne Yapmalıydım ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: Sizce Ne Yapmalıydım ?

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

aynı dert bendede var kardeşim Yaklaşık 1 hafta olacak hala desteğe attığım mesaj gelmedi susturulma sebebimse Yönetim İstifa Yazmam sanırsam :lol: Ne diyebilirizki bu yöneticilere e dediğimi sanırım anladınız siz heralde :) :)
Kullanıcı avatarı
EGEMENxSalvador
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen EGEMENxSalvador »

leviathan yazdı:
EGEMENxSalvador yazdı:yaw bu oyunda yöneticiler artık bikaç kişinin adamı olmuşlar. Bakmadan çar bloklarlar bakmadan konuşma yasağı verirler. Bana şunu bile yaptılar forum hesabımdan dolayı oyunda ki çarıma blok koydular 3 gün olaya bak sen benim oyunda ki çarımı nerden biliosun bu bir hadi yöneticisin bilirsin forum hesabı yüzünden sen nası oyun charıma blok atıosun bunu yapan yönetim bence yönetimlik yapmasın gitsin çay yapsın işe yarasınlar
EGEMENxSalvador diye kocaman yazıo oyundaki nickini tahmin etmek o kadar da zor olmasa gerek :lol:

ii güzel hoşta forum hesabına ceza verilir. öyle bi durum olamaz forumda yapılan konuşmadan dolayı oyun çarına blok atan yönetime farklı tarihler gerekir yani yönetim yerine :D sorun değil ama ayıp yani
Kullanıcı avatarı
Thugboy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thugboy »

leviathan yazdı:
EGEMENxSalvador yazdı:yaw bu oyunda yöneticiler artık bikaç kişinin adamı olmuşlar. Bakmadan çar bloklarlar bakmadan konuşma yasağı verirler. Bana şunu bile yaptılar forum hesabımdan dolayı oyunda ki çarıma blok koydular 3 gün olaya bak sen benim oyunda ki çarımı nerden biliosun bu bir hadi yöneticisin bilirsin forum hesabı yüzünden sen nası oyun charıma blok atıosun bunu yapan yönetim bence yönetimlik yapmasın gitsin çay yapsın işe yarasınlar
EGEMENxSalvador diye kocaman yazıo oyundaki nickini tahmin etmek o kadar da zor olmasa gerek :lol:
Forum hesabı yeni onun kardeş :)
Egemen Loncası
EGEMENxTrakya
Kullanıcı avatarı
EGEMENxSalvador
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen EGEMENxSalvador »

evet bide o var bu forum hesabı yeni :D