Sizce Ne Yapmalıydım ?
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Sizce Ne Yapmalıydım ?
aynı dert bendede var kardeşim Yaklaşık 1 hafta olacak hala desteğe attığım mesaj gelmedi susturulma sebebimse Yönetim İstifa Yazmam sanırsam :lol: Ne diyebilirizki bu yöneticilere e dediğimi sanırım anladınız siz heralde
- EGEMENxSalvador
- Şarapçı'nın Sırdaşı

leviathan yazdı:EGEMENxSalvador diye kocaman yazıo oyundaki nickini tahmin etmek o kadar da zor olmasa gerek :lol:EGEMENxSalvador yazdı:yaw bu oyunda yöneticiler artık bikaç kişinin adamı olmuşlar. Bakmadan çar bloklarlar bakmadan konuşma yasağı verirler. Bana şunu bile yaptılar forum hesabımdan dolayı oyunda ki çarıma blok koydular 3 gün olaya bak sen benim oyunda ki çarımı nerden biliosun bu bir hadi yöneticisin bilirsin forum hesabı yüzünden sen nası oyun charıma blok atıosun bunu yapan yönetim bence yönetimlik yapmasın gitsin çay yapsın işe yarasınlar
ii güzel hoşta forum hesabına ceza verilir. öyle bi durum olamaz forumda yapılan konuşmadan dolayı oyun çarına blok atan yönetime farklı tarihler gerekir yani yönetim yerine
Forum hesabı yeni onun kardeşleviathan yazdı:EGEMENxSalvador diye kocaman yazıo oyundaki nickini tahmin etmek o kadar da zor olmasa gerek :lol:EGEMENxSalvador yazdı:yaw bu oyunda yöneticiler artık bikaç kişinin adamı olmuşlar. Bakmadan çar bloklarlar bakmadan konuşma yasağı verirler. Bana şunu bile yaptılar forum hesabımdan dolayı oyunda ki çarıma blok koydular 3 gün olaya bak sen benim oyunda ki çarımı nerden biliosun bu bir hadi yöneticisin bilirsin forum hesabı yüzünden sen nası oyun charıma blok atıosun bunu yapan yönetim bence yönetimlik yapmasın gitsin çay yapsın işe yarasınlar
Egemen Loncası
EGEMENxTrakya
EGEMENxTrakya
- EGEMENxSalvador
- Şarapçı'nın Sırdaşı

evet bide o var bu forum hesabı yeni