Godxxofxxwar'Dan Veda...:(

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Godxxofxxwar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Godxxofxxwar'Dan Veda...:(

Mesaj gönderen Godxxofxxwar »

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır girmıyorum oyuna ve bundan sonrada girmiycem... Tüm Dostlarım ki onlar kendılerını bilıolar.. Hepsi haklarını helal etsınler. özellikle Ramo ve halil; Sizler benm gerçekten dostlarm oldunuz. diğer arkdşlar da hepnızı çok sevdm. inanlmaz bi dostluk var bu oyunda ama artk bırakma zamanı geldı. Fazla uzatmıcam. Bilıorm beni sevmynler de var içinzde ama ben hepınızı çok sevıorm . Allaha emanet olun.. oyun parasıyla 700 milyonu aşkın servetımın bi bölmunu benxasyaşahini bi bölümünü de Revengeofageye diğer bölümünü de kardeşme bırakcam. Beni sevenler varsa ve bana veda etmekisterlerse ulaşablcekleri tek yer bu sayfadr.

KENDNIZE İYİ BAKIN ALLAHA EMANET OLUN... SİZLER DEĞERLİ İNSANLARSINZ...VEEE HAKKINIZI DA HELAL EDİN DOSTLAR..
IGoDoFWaRI - IGoDoFMaGeI
En eski İkv oyuncularından!!!! [color]
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

cem oyunu bırakıyosan hakkımız heLal olsun daa sen oyunu bırakmadan bi yanıma ugra bi konuşalım sorununu biliyorum gerçekten geçerli bir maazeret ama sen genede bırakma çok eğlenceli vakitler geçireceğiz söz veriyorum bak benim car gitti seninki kadar önemli bir sebep olmasada ben oyunu bırakmadım çünkü oyundaki dostlarımı bırakamadım sende bırakma bırakacaksanda önce bi yanıma ugra cep telefonumu özel mesajla sana atacağım istersen arayabilirsinde :D

Revengeofagee
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Helal olsun kardesım nıye bıraktım halen aklım ermıyor bı goruksek adas ıyı oLur
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

Hakkımız Varsa Helal Olsun Kardeşim.ReeL Hayatında BaşaRıLaR Diliyorum...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
Godxxofxxwar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Godxxofxxwar »

Kolay unutulduk.. yaklaşık 5 aydır girmıorm oyuna ve bu kadar kolay silinmek gerçekten üzücü.. Bizi sevdiğini dost ettini iddia edenlerin birçoğu şuraya mesaj bırakmaya bile üşenmişler.. Cidden yazık arkadşlar.. Bu oyuns yılarımı verdm ama bi mesajı bile bize fazla gören arkdşları kınıyorum. herkes gerçek yuzunu gösterdi. İkv benim için oyundan çok dostlarımla eğlendiğim bi yerdi. Ama dost dediklermız gerçekte dost değilmiş. Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. iyi olduğu kadar da aynı zaman da çok üzücü. Ama cidden dostluğunun hakkını verenler de var.'adam gibi adam olanlar' onlara helal olsun. siz de olmasanız..
IGoDoFWaRI - IGoDoFMaGeI
En eski İkv oyuncularından!!!! [color]
Kullanıcı avatarı
Crazyronaldo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

Loncamızın degerli üyelerinden bi tanesiydin yolun acık olsun :( var ise hakkımız helalı hoş olsun

Resim
Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Hakkım varsa helal olsun.Sen de hakkını helal et .
Reelde başarılar.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team

“Genel Sohbet” sayfasına dön