ÇILGIN TÜRKLER...
Re: ÇILGIN TÜRKLER...
Loncaya alım varsa beni alabilirmisiniz ?
Kinqxofxmagic
Seviye 49
Büyücüyüm
Kinqxofxmagic
Seviye 49
Büyücüyüm
SPeKüLaSYoN
dangerousIII
Gırtsıklağını
Aydeniz
dangerousIII
Gırtsıklağını
Aydeniz
Loncanız hayırlı olsun.
İyi dilekleriniz için herkese tskler arkadaslar lonca alımlarıyla XxREVİTxX arkadasmız ilgilenmektedir oyundan ulaşırsanız sevınırız...
NeoWIN
Neowin yazdı:
KURUCULAR...
XGÖKTÜRKX
NeOwİN
XxREVİTxX
ÜYELERİMİZ
Prometeus
Çobanyıldızı
SABAHYILDIZİ
Asigencm
XxÖlüMsÜzÇZxX
Yucelll
KÜLKEDİSİ
CbFxBadiCİ
NeOxGİRL
XxBadiCİxX
Cebec
Xxdilan
HaYaLBuYSa
MeNTHoKaLiPTuS
Pasifik
Yourxlife
Xxneslix
neckar
Cebeci
Darkdehşet
Deartmelegixbüyü
IIGaRDıYaNII
NaRKoZz
RasHBayRo
GeBeReJaCKSoN
xXxXxUrTRxXxXx
ÇILGIN TÜRKLER
Lonca listemız guncellenmısır Aramıza yenı katılan arkadaslar H.g
NeoWIN
Loncamız her geçen gün gelişmekte ve büyümektedir. Bazı Arkadaşlarla yollarımızı ayırdık yolları açık olsun tüm hızımızla gelişmeye ve büyümeye devam ediyoıruz bu tarihten sonra lonca alımlarna sadece NeOwİN ve GÖKTÜRKÜM bakmaktadır oyun ıcınden basvurularınızı yapa bilirsiniz..
NeoWIN
Arkadaşlar Loncanıza bizde girdik inşallah hayırlı olur Smarty-Canımxarzxşifa Kehanet çarlarımızdır melis ve ben yani gültekin kullanıyor çarları melis kuzenim olur bu arada bilmeyenler vardır belki .. hepinize ii sohbetler bol itemler bol muhabbetler
Öncelikle böyle güzel atmosferde olmamızı saglayan NeOwİN yani bugra'ya teşekkür ederim. Bence Bir çok işin altından Rahatlıkla kalkcagımızdan Eminim
- AynadakiYalan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım başarılarınız gün geçtikçe artar ilklerde sizleride görürüz.
www.anadoluakincilari.com
http://basvuru.anadoluakincilari.com/

http://basvuru.anadoluakincilari.com/

Aramıza hoşgeldiniz. Sizinle bırlıkte loncamızı dahada guclendırecegmıze ınanıyorumyasin2050 yazdı:Arkadaşlar Loncanıza bizde girdik inşallah hayırlı olur Smarty-Canımxarzxşifa Kehanet çarlarımızdır melis ve ben yani gültekin kullanıyor çarları melis kuzenim olur bu arada bilmeyenler vardır belki .. hepinize ii sohbetler bol itemler bol muhabbetler
Aramıza h.g kardesım biliyorsun bu aralar vize haftam pek giremiyorum oyuna ama su vize haftam bı bıtsın daha cok online olcam ve güzel şeyler bizi bekliyor...RasHBaYRo yazdı:Öncelikle böyle güzel atmosferde olmamızı saglayan NeOwİN yani bugra'ya teşekkür ederim. Bence Bir çok işin altından Rahatlıkla kalkcagımızdan Eminim
NeoWIN