EGEMEN loncasından özür diliyorum
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: EGEMEN loncasından özür diliyorum
Meyve Weren Ağaç taşlanır yiğen sen devam et zaten çekmiyorsan anten fln tak yane ne diem ... çakma çarlarla 1 lwl carlala adama iftira atmak kolay...
he çakma çar açtım böyle bir yalan uydurdum nasıl buldun lan helal vallahi
)))
çakma çarı görcez 1-2 ay sonra
çakma çarı görcez 1-2 ay sonra
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
-
- Acemi Savaşçı
ARKADASLAR BEN BUNUN KIM OLDUGUNU BILIYORUM YENI ÇARLARININ ISMI : IIxxNoMeRCYxII 49 lvl savaşçı , IINoMeRcYII 49 lvl Büyücü NoMeRcYII Şifacı 49 lvl benle iletişim kurun bunların ew adreslerini verecem bu çarların gerçek sahıbı adı muhammed talip Xasgarixmagician çarını bana çar takasıyla sattı Xasgarixmagician daki Muhammed deildir Küfürlü içerik düzenlenmiştir.onun yuzunden bnm Basım Belaya girdi We TÜM EGEMENLERE DUYURULUR Saygılarımla
İSMİLAZIMDEİL:
Küfürlü içerikden dolayı üyeliginiz 7 gün uzaklaştırılmıştır.
Yalçınbey
İSMİLAZIMDEİL:
Küfürlü içerikden dolayı üyeliginiz 7 gün uzaklaştırılmıştır.
Yalçınbey
Sucukjojuk yazdı:ARKADASLAR BEN BUNUN KIM OLDUGUNU BILIYORUM YENI ÇARLARININ ISMI : IIxxNoMeRCYxII 49 lvl savaşçı , IINoMeRcYII 49 lvl Büyücü NoMeRcYII Şifacı 49 lvl benle iletişim kurun bunların ew adreslerini verecem bu çarların gerçek sahıbı adı muhammed talip Xasgarixmagician çarını bana çar takasıyla sattı Xasgarixmagician daki Muhammed deildir Ama O muhammed piçinin anasını #@!? beklesin ooo #@!? cocugu onun yuzunden bnm Basım Belaya girdi We TÜM EGEMENLERE DUYURULUR Saygılarımla
İSMİLAZIMDEİL:
kardeş bana verirmisin ev adresini delil yetersizliği olmuş çaldı çarımı bunun peşini bırakamam
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
-
- Acemi Savaşçı
Xasgarix kardeş faceni ver vereyim ....
-
- Acemi Savaşçı
Xasgarix kardeş bırak ya ayıpp ayıpp faceni ver senle konusurum ßen
(Droqonimxxkatil)
(Droqonimxxkatil)
bu konu dolandırıcılara gündoğdurdu wer face ni werde gör görmediğin yerleri.Beni Tanıyorsa bu şahsiyet adresimi foruma yazar we böyle ismini gizli tutum tanınmyan biri rolunde arkadan konuşmaz..Yaz Gerçek ismini tanışmıyorsakda tanışırız..Böyle oyunlara fırıldaklıklara gerek yok tm biliyoruz sevenimizde çok sevmiyenimizde.
ZeRo TöLeRaNS Lonca Kurucu
NoMeRCYxZT
MeRHaMeT YOK
NoMeRCYxZT
MeRHaMeT YOK