DevLerin Kapşması
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: DevLerin Kapşması
Evt ama bu konu içeriği hiç bana dev gibi gelmedi
Dimi Subayım Fatih'm 
Vandervaart yazdı:Evt ama bu konu içeriği hiç bana dev gibi gelmediDimi Subayım Fatih'm
evet yeni bi konu açalım..
vandercon
sen aç
ben muhabbeti koyarım .. :mrgreen:
haftanın maçlarını konuşalım.. fln xD
veya konu monu açma
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Bugün açarız şimdi açamayız
) İddaa ya gdiorm
) Ama açarız
hatta haftalık tahminlerde buluncaz ben konuyu açarım yada sen açarsın hani sen Gültekin Onay olursun bende Rıdvan Dilmen gibisinden bişeler yaparz
)
XDVandervaart yazdı:Bugün açarız şimdi açamayız) İddaa ya gdiorm
) Ama açarız
hatta haftalık tahminlerde buluncaz ben konuyu açarım yada sen açarsın hani sen Gültekin Onay olursun bende Rıdvan Dilmen gibisinden bişeler yaparz
)
veya ahmet çakar - erman toroğlu
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
2007 MarT -2010 NisaN
DEVLERİN AŞKI BÜYÜK OLUR DEEErLERRRRR
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
sizden deve bile olmazdasdsadsa yazdı:
wandervart dediğim gibi bu aralar bana fazla bulaşmaya başladın ayağını denk al bence sana devi cüceyi gösteririm;)

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Sen devi cüceyi göstersene bana merak ettmReverence yazdı:wandervart dediğim gibi bu aralar bana fazla bulaşmaya başladın ayağını denk al bence sana devi cüceyi gösteririm;)
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı

Koca Ayak Meran'da Hahaha Güleceğim Yoktu :lol:
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
buyur cık karşıma sana deveyide gösteriyim cüceyide gösteriyim lafta olmaz bu işler forumda bıdı bıdı ederek göremesin tabikideVandervaart yazdı:Sen devi cüceyi göstersene bana merak ettmReverence yazdı:wandervart dediğim gibi bu aralar bana fazla bulaşmaya başladın ayağını denk al bence sana devi cüceyi gösteririm;)Ama gösteremezsen ben sana DEVİ gösteririm hiç sorun deil sen iste yeterki