earlyblood03 yazdı:Hafiflesın diye yazmadım zaten diğer arkadaşlarım aynı hataya düşmesinler diye yazdım.
Özel konuşmaları sadece biz görebiliyoruz diye biliyordum..
bilinmez yazdı:Lathander benim kafama birşey takılıyor mesela adam çaktırmadan ayrı ayrı cümlelerle hakaret ediyor şikayet edicem ama ne fayda diyip etmiyorum çünkü sadece şikayet ettiğim cümleye bakılıyormu yoksa hepsine bakılıyormu ?
Şikayet ettikten sonra 5 dk öncesi ve 5 dk sonrası tüm konuşmalarınız kayıt altına alınıyor.Ayrı ayrı yazması farketmez...
AYRICA TEK KONUŞABİLECEK GM O KALDI DEDİĞİMİZ Lathander DEN BEKLEMEZDİM BU HAREKETİ. VELHASILI BİZDE KARAKTER BOL BİR CHARI BLOKLAMANIZ MESELE DEĞİLDE BU İŞLER ÇIĞIRINDAN ÇIKMAYA BAŞLADI.
TEKER TEKER KÜSTÜRÜN SİZ İNSANLARI BİR ÇOĞUNUN YAPTIĞI GİBİ YAVAŞ YAVAŞ BAŞKA OYUNLARA YÖNELSİNLER. SONRA ARKADAŞLARI GİTTİ DİYE PEŞİNDEN GİDENLER DÖNÜP BAKIN BAKALIM NE KALMIŞ ESKİDEN GERİYE...
BEN SÖYLEYİM Mİ? SİZ BU ŞEKİLDE DEVAM EDİN BAKALIM EKMEĞİNİZİ VEREN HATTA HANİ ŞU SAYESİNDE BURDA OLDUĞUNUZ KİŞİLERDEN KİMLERİ BULABİLECEKSİNİZ.
1 KİŞİ = 13 KİŞİ TÜM DÜNYADAKİ TİCARET MANTIĞI
ŞİMDİ SİZDEN RİCAM BEN ONAY VERİYORUM EKTEKİ BÜTÜN KARAKTERLER BENİMDİR HEPSİNİ BLOKLARI AÇILMADAN SİLİN İÇLERİNDE Bİ HAYLİ PLUSDA YÜKLÜ AMA EMİN OLUN TEK KURUŞUNU HELAL ETMİYORUM RABBİM NERELERDEN ÇIKARTACAĞINI İYİ BİLİR SELAMETLE
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
bilinmez yazdı:Lathander benim kafama birşey takılıyor mesela adam çaktırmadan ayrı ayrı cümlelerle hakaret ediyor şikayet edicem ama ne fayda diyip etmiyorum çünkü sadece şikayet ettiğim cümleye bakılıyormu yoksa hepsine bakılıyormu ?
Geçmiş olsun Erkan, üzüldüm keşke biraz daha dikkat etseydin , hata insanlara mahsus ama Lathander' inde log' ları foruma ekleyip, yapılanları ifşa etmesi bence pek uygun düşmedi, ayrıca uyarı mahiyetinde bir süre blok konması eminim oyuncuları caydırır, süresiz biraz fazla katı bir moderasyo gibi geldi, Mesgenccom' un ceza almasına üzüldüm diyemeyeceğim, iyi forumlar.
En son Titxdelikurt tarafından 14 Şub 2011 22:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !