a be çocuk bak bakalım bu konunun seninle ne alakası var ve bu yorumu neden yaptın sırf laf sokayımda ne olursa olsun mu dedinQMCERDEMQ yazdı:Kim senin lonca forum sayfana yazı yazmış? Bak bakıyım ? Bu kadar kendini beğenmiş olma dağılıyor loncan sen bunu düşün bence yoldan geçen herkesi alırsan değerli insanları kaybedersin .
sonxlaz ile tartışmak isteyenler buraya (sonxsüvari)
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: sonxlaz ile tartışmak isteyenler buraya (sonxsüvari)
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
şimdi bana cvp vermeni istiyorum apo ben rassaaaaaaa macxboon sonxsüvari ve vesselam ı senmi attın loncadan yoksa kendi istekleriylemi çıktılar ayrıca sırf loncandan ayrıldım die sen bana demedinmi bidaha bana slm verme die oyun için hemşerinimi siliosun onlara cvp vermeni istiyorum ve bu yazılarını düzeltmeni temenni ediyorum ve şunu birkezdaha söylüorum biz bir oluşum içerisinde olabiliriz bu ne seni nede bi başkasınıda bağlamaz rica ediyorum oyunu oyunda bırakın bu kadarıda fazla artık ama cemil abinin bizlerin hiçmi hatırı yok böyle şeyler yapıosun yazıktır apo yapma kardeşim seni çok severdim bundan sorada belki uzaktan seveceğim bari bunu bozma ve şu yazılarını düzelt gerçek olan şeyleri yaz 4 buçuk seneden beri oyundayım sana ne zaman oyuna başladın neydin ne oldun gibi kelimelerde asla bulunmam ama bu kadrıda fazla kardeşim ayrıca benim ne seninle nede sonx ailesiyle bir sorunumda yok loncadan ayrılmamın sebebinide söylemicem kimse zarar görsün istemıorum ve inanın tüm sonx ailesi benm abim kardeşim gibi oldular onları tanımaktan onur duydum ve görüyorumki kimsede bu sevgimi karşılksız bırakmıo çok saolun sonx ailesi apo sana söylüorum onlargibi ol sende onları sen tanıttın bana ama onlar senden fazla sahip çıkıolar bizlere sonuç olarak hepimiz kardeşiz ve bu oyunu oyun gibi oynayıp dürüst saygı sevgi çerçevesi içerisinde eğlenmek olmalıdır bunların dışındaki davranışlar çocukluktur umarım bundan sorası güzel olur başarılar sonx ailesi

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Loncadan çıkma sebebini açıklamamışsın ben sana yardımcı olayım,rasaa yazdı:şimdi bana cvp vermeni istiyorum apo ben rassaaaaaaa macxboon sonxsüvari ve vesselam ı senmi attın loncadan yoksa kendi istekleriylemi çıktılar ayrıca sırf loncandan ayrıldım die sen bana demedinmi bidaha bana slm verme die oyun için hemşerinimi siliosun onlara cvp vermeni istiyorum ve bu yazılarını düzeltmeni temenni ediyorum ve şunu birkezdaha söylüorum biz bir oluşum içerisinde olabiliriz bu ne seni nede bi başkasınıda bağlamaz rica ediyorum oyunu oyunda bırakın bu kadarıda fazla artık ama cemil abinin bizlerin hiçmi hatırı yok böyle şeyler yapıosun yazıktır apo yapma kardeşim seni çok severdim bundan sorada belki uzaktan seveceğim bari bunu bozma ve şu yazılarını düzelt gerçek olan şeyleri yaz 4 buçuk seneden beri oyundayım sana ne zaman oyuna başladın neydin ne oldun gibi kelimelerde asla bulunmam ama bu kadrıda fazla kardeşim ayrıca benim ne seninle nede sonx ailesiyle bir sorunumda yok loncadan ayrılmamın sebebinide söylemicem kimse zarar görsün istemıorum ve inanın tüm sonx ailesi benm abim kardeşim gibi oldular onları tanımaktan onur duydum ve görüyorumki kimsede bu sevgimi karşılksız bırakmıo çok saolun sonx ailesi apo sana söylüorum onlargibi ol sende onları sen tanıttın bana ama onlar senden fazla sahip çıkıolar bizlere sonuç olarak hepimiz kardeşiz ve bu oyunu oyun gibi oynayıp dürüst saygı sevgi çerçevesi içerisinde eğlenmek olmalıdır bunların dışındaki davranışlar çocukluktur umarım bundan sorası güzel olur başarılar sonx ailesi
Lonca ile girdigin Grup bölgelerinden düşürecegin eşyaları düşürdün daha ihtiyacın kalmadı onlara ayrıca KLAN/BÖLGE'den Ana,Bacı Sövdün ve Sonxlazz tarafından atıldın(Çıkarıldın). Bunu bizzat Sonxlazz Klandan yazdı.
Sonx Loncası kurulurken yanlış alımlarda bulundu bu alımlar zamanla ortaya çıktı ve Çıkarılanlar/Atılanlar oldu. Doğru olanı yaptıklarını düşünüyorum.Eğer bu düşünceme karşı aksini iddia edenler olursa Özelden veya oyundan ulaşsınlar onlara bazı kanıt değerinde foto gönderebilirim.Amacım kesinlikle tartısmak degil tepkimi ortaya koymaktır. Sonxlaz ile hiçbir alıp veremedigimde yoktur Ailesi ile huzurlu oyunlar dilerim
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Şerruh olayları dışardan izleyip yorum yapma bilmediyin onca şey var. Ama sen işine geleni söylüyosun. Hafta Sonu gelsin ben sana özelden olayı anlatırım. Kanıtmı göstercen göster. Ben de sana bazı şeyler anlatırım hatalı olursan Forum özür dileyeceksin. Uyarsa hafta sonunu bekle sana herseyi anlatayım. Sonrada forum gelip yok şu şöyle şu böyle diye forum dan bilip bilmeden yorum yapma. Bu loncadan Ben Onur Özgür ve Yaşar abi kendi isteyimiz doğrultusunda ayrıldık.Ve forum girip ben ayrıldım demedim. Ama biz konusmadık diye lonca zarar görmesin diye bizi attıldı olarak gösteren kişilere cevapbımızıda vercez. Sende alan boş diye ortalıkta konusma bilip bilmeden. Şuan oyunda deyilim hafta sonuna kadar giremiyecem. Ama forum takip ediyorum. Eyer okadar güveniyosan bekle hafta sonunu eyer söylediklerin yanlışsa Forumdan özür dileyeceksin .Eyer okadar erkeksen buyur. Ama dönersen sen bilirsinSeRRuh yazdı:Loncadan çıkma sebebini açıklamamışsın ben sana yardımcı olayım,rasaa yazdı:şimdi bana cvp vermeni istiyorum apo ben rassaaaaaaa macxboon sonxsüvari ve vesselam ı senmi attın loncadan yoksa kendi istekleriylemi çıktılar ayrıca sırf loncandan ayrıldım die sen bana demedinmi bidaha bana slm verme die oyun için hemşerinimi siliosun onlara cvp vermeni istiyorum ve bu yazılarını düzeltmeni temenni ediyorum ve şunu birkezdaha söylüorum biz bir oluşum içerisinde olabiliriz bu ne seni nede bi başkasınıda bağlamaz rica ediyorum oyunu oyunda bırakın bu kadarıda fazla artık ama cemil abinin bizlerin hiçmi hatırı yok böyle şeyler yapıosun yazıktır apo yapma kardeşim seni çok severdim bundan sorada belki uzaktan seveceğim bari bunu bozma ve şu yazılarını düzelt gerçek olan şeyleri yaz 4 buçuk seneden beri oyundayım sana ne zaman oyuna başladın neydin ne oldun gibi kelimelerde asla bulunmam ama bu kadrıda fazla kardeşim ayrıca benim ne seninle nede sonx ailesiyle bir sorunumda yok loncadan ayrılmamın sebebinide söylemicem kimse zarar görsün istemıorum ve inanın tüm sonx ailesi benm abim kardeşim gibi oldular onları tanımaktan onur duydum ve görüyorumki kimsede bu sevgimi karşılksız bırakmıo çok saolun sonx ailesi apo sana söylüorum onlargibi ol sende onları sen tanıttın bana ama onlar senden fazla sahip çıkıolar bizlere sonuç olarak hepimiz kardeşiz ve bu oyunu oyun gibi oynayıp dürüst saygı sevgi çerçevesi içerisinde eğlenmek olmalıdır bunların dışındaki davranışlar çocukluktur umarım bundan sorası güzel olur başarılar sonx ailesi
Lonca ile girdigin Grup bölgelerinden düşürecegin eşyaları düşürdün daha ihtiyacın kalmadı onlara ayrıca KLAN/BÖLGE'den Ana,Bacı Sövdün ve Sonxlazz tarafından atıldın(Çıkarıldın). Bunu bizzat Sonxlazz Klandan yazdı.
Sonx Loncası kurulurken yanlış alımlarda bulundu bu alımlar zamanla ortaya çıktı ve Çıkarılanlar/Atılanlar oldu. Doğru olanı yaptıklarını düşünüyorum.Eğer bu düşünceme karşı aksini iddia edenler olursa Özelden veya oyundan ulaşsınlar onlara bazı kanıt değerinde foto gönderebilirim.Amacım kesinlikle tartısmak degil tepkimi ortaya koymaktır. Sonxlaz ile hiçbir alıp veremedigimde yoktur Ailesi ile huzurlu oyunlar dilerim![]()

-
- Kadim Hidra Avcısı
Herşey güzel yazının içeriğini okumadım ama gözüme çarpan şeyler varki onlarda;XxXxGaZixXxX yazdı:Şerruh olayları dışardan izleyip yorum yapma bilmediyin onca şey var. Ama sen işine geleni söylüyosun. Hafta Sonu gelsin ben sana özelden olayı anlatırım. Kanıtmı göstercen göster. Ben de sana bazı şeyler anlatırım hatalı olursan Forum özür dileyeceksin. Uyarsa hafta sonunu bekle sana herseyi anlatayım. Sonrada forum gelip yok şu şöyle şu böyle diye forum dan bilip bilmeden yorum yapma. Bu loncadan Ben Onur Özgür ve Yaşar abi kendi isteyimiz doğrultusunda ayrıldık.Ve forum girip ben ayrıldım demedim. Ama biz konusmadık diye lonca zarar görmesin diye bizi attıldı olarak gösteren kişilere cevapbımızıda vercez. Sende alan boş diye ortalıkta konusma bilip bilmeden. Şuan oyunda deyilim hafta sonuna kadar giremiyecem. Ama forum takip ediyorum. Eyer okadar güveniyosan bekle hafta sonunu eyer söylediklerin yanlışsa Forumdan özür dileyeceksin .Eyer okadar erkeksen buyur. Ama dönersen sen bilirsinSeRRuh yazdı:Loncadan çıkma sebebini açıklamamışsın ben sana yardımcı olayım,rasaa yazdı:şimdi bana cvp vermeni istiyorum apo ben rassaaaaaaa macxboon sonxsüvari ve vesselam ı senmi attın loncadan yoksa kendi istekleriylemi çıktılar ayrıca sırf loncandan ayrıldım die sen bana demedinmi bidaha bana slm verme die oyun için hemşerinimi siliosun onlara cvp vermeni istiyorum ve bu yazılarını düzeltmeni temenni ediyorum ve şunu birkezdaha söylüorum biz bir oluşum içerisinde olabiliriz bu ne seni nede bi başkasınıda bağlamaz rica ediyorum oyunu oyunda bırakın bu kadarıda fazla artık ama cemil abinin bizlerin hiçmi hatırı yok böyle şeyler yapıosun yazıktır apo yapma kardeşim seni çok severdim bundan sorada belki uzaktan seveceğim bari bunu bozma ve şu yazılarını düzelt gerçek olan şeyleri yaz 4 buçuk seneden beri oyundayım sana ne zaman oyuna başladın neydin ne oldun gibi kelimelerde asla bulunmam ama bu kadrıda fazla kardeşim ayrıca benim ne seninle nede sonx ailesiyle bir sorunumda yok loncadan ayrılmamın sebebinide söylemicem kimse zarar görsün istemıorum ve inanın tüm sonx ailesi benm abim kardeşim gibi oldular onları tanımaktan onur duydum ve görüyorumki kimsede bu sevgimi karşılksız bırakmıo çok saolun sonx ailesi apo sana söylüorum onlargibi ol sende onları sen tanıttın bana ama onlar senden fazla sahip çıkıolar bizlere sonuç olarak hepimiz kardeşiz ve bu oyunu oyun gibi oynayıp dürüst saygı sevgi çerçevesi içerisinde eğlenmek olmalıdır bunların dışındaki davranışlar çocukluktur umarım bundan sorası güzel olur başarılar sonx ailesi
Sonx Loncası kurulurken yanlış alımlarda bulundu bu alımlar zamanla ortaya çıktı ve Çıkarılanlar/Atılanlar oldu. Doğru olanı yaptıklarını düşünüyorum.Eğer bu düşünceme karşı aksini iddia edenler olursa Özelden veya oyundan ulaşsınlar onlara bazı kanıt değerinde foto gönderebilirim.Amacım kesinlikle tartısmak degil tepkimi ortaya koymaktır. Sonxlaz ile hiçbir alıp veremedigimde yoktur Ailesi ile huzurlu oyunlar dilerim![]()
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Bu nası Türkçedir arkadaş
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Yurdum insanı.. Herkes şakır şakır Türkçe konuşacak diye bir şart yokVandervaart yazdı:Herşey güzel yazının içeriğini okumadım ama gözüme çarpan şeyler varki onlarda;XxXxGaZixXxX yazdı:Şerruh olayları dışardan izleyip yorum yapma bilmediyin onca şey var. Ama sen işine geleni söylüyosun. Hafta Sonu gelsin ben sana özelden olayı anlatırım. Kanıtmı göstercen göster. Ben de sana bazı şeyler anlatırım hatalı olursan Forum özür dileyeceksin. Uyarsa hafta sonunu bekle sana herseyi anlatayım. Sonrada forum gelip yok şu şöyle şu böyle diye forum dan bilip bilmeden yorum yapma. Bu loncadan Ben Onur Özgür ve Yaşar abi kendi isteyimiz doğrultusunda ayrıldık.Ve forum girip ben ayrıldım demedim. Ama biz konusmadık diye lonca zarar görmesin diye bizi attıldı olarak gösteren kişilere cevapbımızıda vercez. Sende alan boş diye ortalıkta konusma bilip bilmeden. Şuan oyunda deyilim hafta sonuna kadar giremiyecem. Ama forum takip ediyorum. Eyer okadar güveniyosan bekle hafta sonunu eyer söylediklerin yanlışsa Forumdan özür dileyeceksin .Eyer okadar erkeksen buyur. Ama dönersen sen bilirsinSeRRuh yazdı:Loncadan çıkma sebebini açıklamamışsın ben sana yardımcı olayım,rasaa yazdı:şimdi bana cvp vermeni istiyorum apo ben rassaaaaaaa macxboon sonxsüvari ve vesselam ı senmi attın loncadan yoksa kendi istekleriylemi çıktılar ayrıca sırf loncandan ayrıldım die sen bana demedinmi bidaha bana slm verme die oyun için hemşerinimi siliosun onlara cvp vermeni istiyorum ve bu yazılarını düzeltmeni temenni ediyorum ve şunu birkezdaha söylüorum biz bir oluşum içerisinde olabiliriz bu ne seni nede bi başkasınıda bağlamaz rica ediyorum oyunu oyunda bırakın bu kadarıda fazla artık ama cemil abinin bizlerin hiçmi hatırı yok böyle şeyler yapıosun yazıktır apo yapma kardeşim seni çok severdim bundan sorada belki uzaktan seveceğim bari bunu bozma ve şu yazılarını düzelt gerçek olan şeyleri yaz 4 buçuk seneden beri oyundayım sana ne zaman oyuna başladın neydin ne oldun gibi kelimelerde asla bulunmam ama bu kadrıda fazla kardeşim ayrıca benim ne seninle nede sonx ailesiyle bir sorunumda yok loncadan ayrılmamın sebebinide söylemicem kimse zarar görsün istemıorum ve inanın tüm sonx ailesi benm abim kardeşim gibi oldular onları tanımaktan onur duydum ve görüyorumki kimsede bu sevgimi karşılksız bırakmıo çok saolun sonx ailesi apo sana söylüorum onlargibi ol sende onları sen tanıttın bana ama onlar senden fazla sahip çıkıolar bizlere sonuç olarak hepimiz kardeşiz ve bu oyunu oyun gibi oynayıp dürüst saygı sevgi çerçevesi içerisinde eğlenmek olmalıdır bunların dışındaki davranışlar çocukluktur umarım bundan sorası güzel olur başarılar sonx ailesi
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Banane Senden ? Banane Onur'dan ? Banane Özgür'den kafan mı güzel kardeşim cacık cacık konuşma Yaşar(Rassa) Loncadan Çıkarıldı diyen Sonxlazz'dır. Eğer bir sıkıntın varsa onunla görüş. Yok eğer sadece bana ters gitmeyi hedefliyorsan düz gitmeye hasret bırakırım seni efendi ol işine bak şimdi.Bu loncadan Ben Onur Özgür ve Yaşar abi kendi isteyimiz doğrultusunda ayrıldık.
böyle bir konu açılmasını sizlere yakıştıramıyorum Rassa seninde böyle bir kavgaya girişmeni yakıştıramıyorum.Sonxlazz Seni sevmesemde bu tip konular açmayın yakışmıyor. Siz olgun insanlarsınız sorunlarınızı telefondan konuşarak yada Özel Mesaj dan halletseniz daha iyi olur . ben rahatsız olmadım ama size bu yakışır , burdan kavga etmeyi size yakıştıramadım açıkcası saygılar :idea: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
Eyer işin başkalarının acıklarını bulup onların yüzüne vurup dalga gecmekse güzel yapıyorsun. Bence bunu yapmaya devam et başka bir halta yaramadığın belli. Ve o yazdıklarımı bunları yazma için okuduysan sana anca gülerim.Vandervaart yazdı: Herşey güzel yazının içeriğini okumadım ama gözüme çarpan şeyler varki onlarda;
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Lafları kıvırma konusunda üstüne yok. Güzel kıvırıyorsun. Burda sen lafmı tasıyosun yok şu klandan şöyle dedi diye. Eyer burda bir iddada bulunuyosan arkasındadur. Karı gibi dedikodu yapıp sıkışıncada onu şu söyledi diyip aradan cıkmaya calışma.Eyer emin deyilsen burda gelip cacık cacık konuşma (bu oraya uymadı sana tam oturur). Bide tehdit ediyor. Sen kimsinki senle muhattab olayım. Serruh mus en iyi büyücüymüş istersen oyunun en iyi büyücüsü ol carın içindeki adam olmadıktan sonra bir halt olmazSeRRuh yazdı: Banane Senden ? Banane Onur'dan ? Banane Özgür'den kafan mı güzel kardeşim cacık cacık konuşma Yaşar(Rassa) Loncadan Çıkarıldı diyen Sonxlazz'dır. Eğer bir sıkıntın varsa onunla görüş. Yok eğer sadece bana ters gitmeyi hedefliyorsan düz gitmeye hasret bırakırım seni efendi ol işine bak şimdi.

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
XxXxGaZixXxX yazdı:Eyer işin başkalarının acıklarını bulup onların yüzüne vurup dalga gecmekse güzel yapıyorsun. Bence bunu yapmaya devam et başka bir halta yaramadığın belli. Ve o yazdıklarımı bunları yazma için okuduysan sana anca gülerim.Vandervaart yazdı: Herşey güzel yazının içeriğini okumadım ama gözüme çarpan şeyler varki onlarda;
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Lafları kıvırma konusunda üstüne yok. Güzel kıvırıyorsun. Burda sen lafmı tasıyosun yok şu klandan şöyle dedi diye. Eyer burda bir iddada bulunuyosan arkasındadur. Karı gibi dedikodu yapıp sıkışıncada onu şu söyledi diyip aradan cıkmaya calışma.Eyer emin deyilsen burda gelip cacık cacık konuşma (bu oraya uymadı sana tam oturur). Bide tehdit ediyor. Sen kimsinki senle muhattab olayım. Serruh mus en iyi büyücüymüş istersen oyunun en iyi büyücüsü ol carın içindeki adam olmadıktan sonra bir halt olmazSeRRuh yazdı: Banane Senden ? Banane Onur'dan ? Banane Özgür'den kafan mı güzel kardeşim cacık cacık konuşma Yaşar(Rassa) Loncadan Çıkarıldı diyen Sonxlazz'dır. Eğer bir sıkıntın varsa onunla görüş. Yok eğer sadece bana ters gitmeyi hedefliyorsan düz gitmeye hasret bırakırım seni efendi ol işine bak şimdi.
Senin derdin şimdi anlaşıldıSerruh mus en iyi büyücüymüş istersen oyunun en iyi büyücüsü ol
Ne o ? Zoruna mı gitti. Belli ki zoruna gitmiş loncadan atılman veya çıkarılman o beni alaka etmez benim sorunlarımda seni.. Muhattabım olacak seviye ve kişilikte degilsin o yüzden uzak durmaya çalışıyorum bir laf bilirim " Basma ... üzerine sıçrar" diye o hesap yaniBurda sen lafmı tasıyosun yok şu klandan şöyle dedi diye. Eyer burda bir iddada bulunuyosan arkasındadur.
Dediklerimin arkasındayım rahat ol Rassa,Sonxlazz tarafından Loncadan atıldı ve bunu klan/bölge kanalından da yazdı hani tekrar loncaya aldırmışsa yalaka Rassa onu bilemem şuan iteme ihtiyacı kalmadı yalakalıgı loncadan ayrılarak bitirmek istedi herhal
Daha fazla Türkçe'yi katletmeden susarsan iyi olur/ Bir ara eline bir sözlük al ve biraz göz gezdir
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
Benim hiçbir derdim yok senle sen forumdan bir yazı yazdın üzerine gidince yok sunu su söyledi. Sen bi git Sonxlazz sor cıkartıldıkmı cıktıkmı. Benim bir yere gelmeye niyetim yok senin burda yazdıkların konuyu saptırmaya calıştığın gayet belli. Benim orda o lafı söylememin amacı orda tehdit ediyosun sen kimsin bir kaç veya daha fazla ws kazanmış ola bilirsin bişey demiyorum hakkındır iyi oynuyosun kazanmışsındır. Benim bu oyunda sadece vakit gecirmek ve eylenmek ben bunu abartıp yok ben şunu yendim yok şu ws para vermedi. O tür işlere bulaşmadım bulaşmamda.Şimdi sen yazarsın bulaş san ne olur diye. Yazmana gerek yok. Ve diyosun ki Sonxlazz klandan/bölgeden atıldı diye yazdı bunu burda yazmak istemezdim ama. Ben oyuna kısa bir ara verdim o arada özgür yaşar (rassa) loncadan ayrılmış. Skype girdim Sonxlazz konusmak için ve bana aynı şunu söyledi 'Tam kadimi kestiyimiz sıra Yaşar yazdı klandan loncadan ayrıldım diye ben şaşırdım dedi' bunu apo abiye soruyorum böyle dedinmi demedinmi. 2.olarakta apo abi demişki Rassaaaaa ile grup yapmak yok onun üzerine özgürde ayrıldı atılmadı. Ben skype konsutuğumda bu olayların üzerine bende bu loncada kalmaya cağımı söyledim bende ayrıldım. Eyer bişey bilmiyosan yorum yapmayacaksın. Ve o itemleri yaşar abi en fazla lonca ile 2 veya 3 kere girdi savascısı ile geri kalanı kendi grup ayarladı girdi. Büyücüsünü diyosan zaten onda loncaya girmeden önce zırh ve ejderi vardı. Ve benim Türkçemden sana ne eleştirecek başka bir yer bulamadın bunu söylersin anca. Coçukmusun başkalarının acıkları ile dalga geciyosun. Eminim bu yazdıklarımdan işine gelen kısmı alıp cevap vereceksinSeRRuh yazdı:XxXxGaZixXxX yazdı:Eyer işin başkalarının acıklarını bulup onların yüzüne vurup dalga gecmekse güzel yapıyorsun. Bence bunu yapmaya devam et başka bir halta yaramadığın belli. Ve o yazdıklarımı bunları yazma için okuduysan sana anca gülerim.Vandervaart yazdı: Herşey güzel yazının içeriğini okumadım ama gözüme çarpan şeyler varki onlarda;
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Lafları kıvırma konusunda üstüne yok. Güzel kıvırıyorsun. Burda sen lafmı tasıyosun yok şu klandan şöyle dedi diye. Eyer burda bir iddada bulunuyosan arkasındadur. Karı gibi dedikodu yapıp sıkışıncada onu şu söyledi diyip aradan cıkmaya calışma.Eyer emin deyilsen burda gelip cacık cacık konuşma (bu oraya uymadı sana tam oturur). Bide tehdit ediyor. Sen kimsinki senle muhattab olayım. Serruh mus en iyi büyücüymüş istersen oyunun en iyi büyücüsü ol carın içindeki adam olmadıktan sonra bir halt olmazSeRRuh yazdı: Banane Senden ? Banane Onur'dan ? Banane Özgür'den kafan mı güzel kardeşim cacık cacık konuşma Yaşar(Rassa) Loncadan Çıkarıldı diyen Sonxlazz'dır. Eğer bir sıkıntın varsa onunla görüş. Yok eğer sadece bana ters gitmeyi hedefliyorsan düz gitmeye hasret bırakırım seni efendi ol işine bak şimdi.Senin derdin şimdi anlaşıldıSerruh mus en iyi büyücüymüş istersen oyunun en iyi büyücüsü olÇalışmaya devam et az daha büyürsen sende bir yerlere gelebilirsin
Ne o ? Zoruna mı gitti. Belli ki zoruna gitmiş loncadan atılman veya çıkarılman o beni alaka etmez benim sorunlarımda seni.. Muhattabım olacak seviye ve kişilikte degilsin o yüzden uzak durmaya çalışıyorum bir laf bilirim " Basma ... üzerine sıçrar" diye o hesap yaniBurda sen lafmı tasıyosun yok şu klandan şöyle dedi diye. Eyer burda bir iddada bulunuyosan arkasındadur.![]()
Dediklerimin arkasındayım rahat ol Rassa,Sonxlazz tarafından Loncadan atıldı ve bunu klan/bölge kanalından da yazdı hani tekrar loncaya aldırmışsa yalaka Rassa onu bilemem şuan iteme ihtiyacı kalmadı yalakalıgı loncadan ayrılarak bitirmek istedi herhal
Daha fazla Türkçe'yi katletmeden susarsan iyi olur/ Bir ara eline bir sözlük al ve biraz göz gezdir