Er meydanları varda Vs odaları neden olmasın!...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Manicking
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kabile

Re: Er meydanları varda Vs odaları neden olmasın!...

Mesaj gönderen Manicking »

Güzel fikir ben vs tan birisi degilim ama atanlardan kurtuluruz D ama. bizim ikv yoneticileri yad a yetkili kişiler senin soyledigin sistemi yapabilmeleri için n az 2 3 sene daha var :)
Kullanıcı avatarı
Poseidonx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Poseidonx »

Bu öneri şu durum da oyuna sadece lag getirir oyunun düzeltilecek çok hataları var en büyük hata grafik hataları onlar düzeltildikten sonra belki yönetim tarafından düşünülebilir ama fikrin gerçekten çok iyi tebrik ederim.
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

desteğe gönderdim öneri havuzuna attılar bakalım artık umarım gelir ayrıca lag konusu birazda pc ile ilgilidir internetin hızlı değilse yada pcnin ekran kartı yetersiz yada benzeri donanımları düşükse lag olur benim rahat rahat oynadığım oyunu kuzenim kendi pcsinde bankadan geçemiyodu bankada oyun donuyodu adamın ekran kartı 256 benim 1gb anlatabildimmi yani oyundan değil sendne kaynaklanır lag

yorumlarınız için teşekkürler konu şuan öneri havuzunda...
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

ne odası kardeşim.. ne olacaksa milleetin gözünün önünde olsun xDD
ayıptır..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

evsahibi yazdı:ne odası kardeşim.. ne olacaksa milleetin gözünün önünde olsun xDD
ayıptır..

mal okudunmu ne yazmışım vs odalarına izleyici olarakta girebilirsin ama senin gibi hırsızlar vslere hile karıştırmayı sevdiği için böyle bahaneler çıkarıyolar merak etme herkes beğendi projede öneri havuzunda sen rahatına bak...
Kullanıcı avatarı
Poseidonx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Poseidonx »

Yorumunu okudum ama pc hızıyla lagın pek fazla alakası yok zaten lagın %90ı internet hızından kaynaklanır tabi hızlı bir bilgisayarın olması gerek ancak şuan bu oyunu oynayabildiğimiz en düşük bilgisayar özellikleri neyse onlara göre yenilikler getirilmeli aksi takdirde bilgisayarı düşük özelliklerde olup oyunu zar zor oynayabilen kullanıcılar oyunu bırakabilir çünkü VS odaları gelirse oyunun oynanabilmesi için iyi bilgisayarlar gerekli :geek:
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

SHooT yazdı:
evsahibi yazdı:ne odası kardeşim.. ne olacaksa milleetin gözünün önünde olsun xDD
ayıptır..

mal okudunmu ne yazmışım vs odalarına izleyici olarakta girebilirsin ama senin gibi hırsızlar vslere hile karıştırmayı sevdiği için böyle bahaneler çıkarıyolar merak etme herkes beğendi projede öneri havuzunda sen rahatına bak...

snn gibi gerzeğin sözünü dinleyecklerini hiç sanmıyorum..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön