dabbela yazdı:Zagros yazdı:ÖNCELLİKLE TÜM İKV HALKINA SELAM. BİZ BU OYUNU NİYE OYNUYORUZ.ONU MERAK ETTİM SANCAK SAVAŞLARINDA HERKESE EPİN İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI NIN VERİLECEĞİNİ SÖYLEDİ FAKAT BÜYÜK FİNAL İLE SADECE 3 KİŞİYE VERİLECEK İYİ TAMAM DA BÜYÜK FİNAL NE ZATEN BU SAVAŞLARIN GALİBİ ARZ LAR FİNAL DEMEK İYİLERİN ŞAMPİYON OLACAĞI SON KARŞILAŞMA ZATEN YENİLMİŞ BİR ORDU YU TEKRAR SAVAŞ ALANINA KOYUP HAYDİ SAVAŞIN DMEK BİR KOMUTAN A YAKIŞMAYAN DAVRANŞTIR BENİM EPİN E İHTİYACIM YOK AMA OKULUNU AKSATIP GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATAN ÇOCUKLARIMIZIN HAYALİ İŞİNİ AKSATIP İŞSİZ KALMA TEHLİKELİSİ İLE GENÇLERİMİZ AİLESİNİ AKSATAN İNSANLAR ÇOCUĞUNU İHMAL EDİP ONLİNE KALAN İNSANLAR SİZ BU OYUNU BİŞEYLERİ KAZANDIRMAK İÇİN Mİ YOKSA BİŞEYLER KAZANMAK İÇİN Mİ YAPTINIZ AMA BU ÇOK NET BU OYUNU BİŞEYLER KAZANMAK İÇİN YAPMIŞSINIZ KAZANIRKEN KAZANDIRMAK TA GÖREVİNİZ BUNU İSTEME HAKKINA SAHİBİM GM LERİ ARKASINA ALIP BİR GRUP KURARARK MİLLETİ GALYANA GETİRNMENİN MANTIĞI YOK YA DEDİĞİNİZİN ARKASINDA DURUN YADA BÖYLE ETKİNLİKLER YAPMAYIN....ZaGRoS oyunda artık bana item düşmez) beni hedef alırlar şimdi nede olsa ikv hatır oyunu olmuş isteyen isteyene peşkeş çekiyor ii oyunlar
Zagros yazdı:BURADA MUHATTAP BİR GM ARIYORUZ YA CEVAP VERİN YADA ARKADAŞ BİZ NAZİ ALMANYASIYIZ HİTLER VARİ KURALLARIMIZ VAR İSTER OYNAYIN İSTER OYNAMAYIN DİYİN BURASI FORUM BİLGİ ALMA HAKKIMIZIN OLDUĞUNU SANIYORUM SALLA BAŞINI AL MAAŞINI ZİHNİYETİ İLE BİR YERE VARAMAZSINIZ
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: DİKTA REJİM İLE YÖNETİLEN MISIR BİLE 30 YILLIK HANEDANLIĞA BAŞ KALDIRDI DEMOKRATİK HUKUK DEVLETİNDE BÖYLE VURDUM DUYMAZLIK OLMAZ HAKKI YİYEN YÖNETİME HALK İSYAN EDER İKV NİN GELİŞİMİ İÇİN PLUS ALIN DEDİNİZ ALDIK KUTU ALIN DEDİNİZ ALDIK SİZİN TABİRİNİZ İLE 2 TERS 1 DÜZ OLMAZ YA HEP DÜZ OLALIM HAKLARI VERELİM YADA TERS OLALIM HAK YİYELİM HAK EDİLİŞLERE VERECEK CEVAPLAR YOKTUR BURASI EGO TATMİN ETME YERİ DEĞİL BİZDE KOBAY DEĞİLİZ TÜKETİCİ HAKLARI DİYE BİR KURUM VAR EĞERKİ BEN TÜKETİYORSAM SEN DE BİR ÜRETİCİ OLARAK ALDIĞIM ÜRÜNÜN HAKKINI VERECEKSİN FATİH SULTAN MEHMET BABASINI ŞÖYLE DEMİŞ EĞER BEN PADİŞAHSAM EMREDİYORUM ORDUNUN BAŞINA GEÇ YOK EĞER SEN PADİŞAHSAN ORDUNUN BAŞINA GEÇ İŞTE YÖNETİM SİZİDE ORDUNUZUN BAŞINA DAVET EDİYORUZ SARAY DA OTURUP ZAFER BEKLEMEYİN ZAFER LER MEYDANLARDA KAZANILIR BOŞ VAATLER DE DEĞİL İYİ OYUNLAR?
![]()
:idea: :idea: :arrow: :arrow:
BU OYUNU NİYE OYNUYORUZ?
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: BU OYUNU NİYE OYNUYORUZ?
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bence her şeyi çok abartıyorsunuz sanki biz hiç yanlış yapmıyoruz böyle durumlarla uğraşma değmez konu açtım ama burda da söyliyecem ıkv yönetimi şahaser düşürme olasiligını %100 çıkarsın veya şahaser aktarımı olsun sizin de desteğini bekliyom 158 madalya daha şahaser yok 
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
158'mi ?? Benim 526'madalya oldu sadece mgrattan fakat büyücümde hala zırh yok. İnsan çine çıkmaya utanıyorum artıkPASAXVARYEMEZ yazdı:Bence her şeyi çok abartıyorsunuz sanki biz hiç yanlış yapmıyoruz böyle durumlarla uğraşma değmez konu açtım ama burda da söyliyecem ıkv yönetimi şahaser düşürme olasiligını %100 çıkarsın veya şahaser aktarımı olsun sizin de desteğini bekliyom 158 madalya daha şahaser yok
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
PASAXVARYEMEZ yazdı:Bence her şeyi çok abartıyorsunuz sanki biz hiç yanlış yapmıyoruz böyle durumlarla uğraşma değmez konu açtım ama burda da söyliyecem ıkv yönetimi şahaser düşürme olasiligını %100 çıkarsın veya şahaser aktarımı olsun sizin de desteğini bekliyom 158 madalya daha şahaser yok
Koyun Can derdınde Kasap et derdınde:D
SUHKAN - EseR - EserEFE
Haklısın Selman Kardeşım Bu devırde kul hakkkı yemek helal olmus dedıklerıne harfıyen katılıyorum selman ama kımse boyle bı U dönusu yonetımden beklemıyordu ama ısın ıcınde epın satılmama durumu olusakdı buda U donusu degıl W donusunu olusturdu, Zaten oyunda artık kımse kımseye guvenmıyor sımdı kımse yonetıme guvenmıyor. Bu arada artık bana ıtem dusmez dıyrosun selman bırak ıstedıkelrı yapabıldıklerı ellerınden gelen bıde o varsa bıze ıtem dusurme olasılıgı varsın onuda yapsınlar bu konunun uzuerınde durdgun ıcınde tskurler kardeşım Herkese ıyı forumlar.Zagros yazdı:ÖNCELLİKLE TÜM İKV HALKINA SELAM. BİZ BU OYUNU NİYE OYNUYORUZ.ONU MERAK ETTİM SANCAK SAVAŞLARINDA HERKESE EPİN İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI NIN VERİLECEĞİNİ SÖYLEDİ FAKAT BÜYÜK FİNAL İLE SADECE 3 KİŞİYE VERİLECEK İYİ TAMAM DA BÜYÜK FİNAL NE ZATEN BU SAVAŞLARIN GALİBİ ARZ LAR FİNAL DEMEK İYİLERİN ŞAMPİYON OLACAĞI SON KARŞILAŞMA ZATEN YENİLMİŞ BİR ORDU YU TEKRAR SAVAŞ ALANINA KOYUP HAYDİ SAVAŞIN DMEK BİR KOMUTAN A YAKIŞMAYAN DAVRANŞTIR BENİM EPİN E İHTİYACIM YOK AMA OKULUNU AKSATIP GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATAN ÇOCUKLARIMIZIN HAYALİ İŞİNİ AKSATIP İŞSİZ KALMA TEHLİKELİSİ İLE GENÇLERİMİZ AİLESİNİ AKSATAN İNSANLAR ÇOCUĞUNU İHMAL EDİP ONLİNE KALAN İNSANLAR SİZ BU OYUNU BİŞEYLERİ KAZANDIRMAK İÇİN Mİ YOKSA BİŞEYLER KAZANMAK İÇİN Mİ YAPTINIZ AMA BU ÇOK NET BU OYUNU BİŞEYLER KAZANMAK İÇİN YAPMIŞSINIZ KAZANIRKEN KAZANDIRMAK TA GÖREVİNİZ BUNU İSTEME HAKKINA SAHİBİM GM LERİ ARKASINA ALIP BİR GRUP KURARARK MİLLETİ GALYANA GETİRNMENİN MANTIĞI YOK YA DEDİĞİNİZİN ARKASINDA DURUN YADA BÖYLE ETKİNLİKLER YAPMAYIN....ZaGRoS oyunda artık bana item düşmez) beni hedef alırlar şimdi nede olsa ikv hatır oyunu olmuş isteyen isteyene peşkeş çekiyor ii oyunlar
Yönetim Karnımız Tok Boş vaatlere
SUHKAN - EseR - EserEFE
ESER yazdı:PASAXVARYEMEZ yazdı:Bence her şeyi çok abartıyorsunuz sanki biz hiç yanlış yapmıyoruz böyle durumlarla uğraşma değmez konu açtım ama burda da söyliyecem ıkv yönetimi şahaser düşürme olasiligını %100 çıkarsın veya şahaser aktarımı olsun sizin de desteğini bekliyom 158 madalya daha şahaser yok
Koyun Can derdınde Kasap et derdınde:D

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
ESER yazdı:Haklısın Selman Kardeşım Bu devırde kul hakkkı yemek helal olmus dedıklerıne harfıyen katılıyorum selman ama kımse boyle bı U dönusu yonetımden beklemıyordu ama ısın ıcınde epın satılmama durumu olusakdı buda U donusu degıl W donusunu olusturdu, Zaten oyunda artık kımse kımseye guvenmıyor sımdı kımse yonetıme guvenmıyor. Bu arada artık bana ıtem dusmez dıyrosun selman bırak ıstedıkelrı yapabıldıklerı ellerınden gelen bıde o varsa bıze ıtem dusurme olasılıgı varsın onuda yapsınlar bu konunun uzuerınde durdgun ıcınde tskurler kardeşım Herkese ıyı forumlar.Zagros yazdı:ÖNCELLİKLE TÜM İKV HALKINA SELAM. BİZ BU OYUNU NİYE OYNUYORUZ.ONU MERAK ETTİM SANCAK SAVAŞLARINDA HERKESE EPİN İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI NIN VERİLECEĞİNİ SÖYLEDİ FAKAT BÜYÜK FİNAL İLE SADECE 3 KİŞİYE VERİLECEK İYİ TAMAM DA BÜYÜK FİNAL NE ZATEN BU SAVAŞLARIN GALİBİ ARZ LAR FİNAL DEMEK İYİLERİN ŞAMPİYON OLACAĞI SON KARŞILAŞMA ZATEN YENİLMİŞ BİR ORDU YU TEKRAR SAVAŞ ALANINA KOYUP HAYDİ SAVAŞIN DMEK BİR KOMUTAN A YAKIŞMAYAN DAVRANŞTIR BENİM EPİN E İHTİYACIM YOK AMA OKULUNU AKSATIP GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATAN ÇOCUKLARIMIZIN HAYALİ İŞİNİ AKSATIP İŞSİZ KALMA TEHLİKELİSİ İLE GENÇLERİMİZ AİLESİNİ AKSATAN İNSANLAR ÇOCUĞUNU İHMAL EDİP ONLİNE KALAN İNSANLAR SİZ BU OYUNU BİŞEYLERİ KAZANDIRMAK İÇİN Mİ YOKSA BİŞEYLER KAZANMAK İÇİN Mİ YAPTINIZ AMA BU ÇOK NET BU OYUNU BİŞEYLER KAZANMAK İÇİN YAPMIŞSINIZ KAZANIRKEN KAZANDIRMAK TA GÖREVİNİZ BUNU İSTEME HAKKINA SAHİBİM GM LERİ ARKASINA ALIP BİR GRUP KURARARK MİLLETİ GALYANA GETİRNMENİN MANTIĞI YOK YA DEDİĞİNİZİN ARKASINDA DURUN YADA BÖYLE ETKİNLİKLER YAPMAYIN....ZaGRoS oyunda artık bana item düşmez) beni hedef alırlar şimdi nede olsa ikv hatır oyunu olmuş isteyen isteyene peşkeş çekiyor ii oyunlar
Yönetim Karnımız Tok Boş vaatlere
değmez böyleleriyle UĞRAŞMAYA SİZİN YAPACAĞINIZ 1 TEK ŞEY VAR ODA ONLİNE FAKS ÇEKİN GEREKİLENLER YAPILIR

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*