ödül için isyan edenler
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: ödül için isyan edenler
mitmet misin nesin kes sesini burda oyuncuların bariz hakkı yeniyor :evil:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- sifacioguz
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
biraz hakaretli içerik olcak ama Yalakalarda incek vaR ...
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
oraya üstünüzü full şaheser dizcez yazsalardı,sonrada deselerdiki vermiyoruz deiştirdik.kabul edilebilirmiydi?mitmet yazdı:yönetimin isterse bütün ödülleri iptal etme hakkı var şu anda. etkinliği iyi inceleyin. direk sonuca atlıyorsunuz. bakın sayfadan kesitler ;
Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Notlar:
Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.
sonuç olarak, isterse yönetim şu anda etkinlikleri baltalayan herkesi banlayabilir, ödül olarak da kedi iyileştiren iksir verebilir ve sizin konuşma hakkınız olmaz.
eğer yeterınce tepkı oluşursa verirler,en başta demeselerdi isim e pinini bişey demicektik.ama once vercez dedıler bız gunlerce bekledık orda ,etkınlık sonunda vermıcez dedıler.ben bılsem hıc bı gun beklemezdım orda
mitmet sendemi brütüs
Yönetim yalakalarına bi yenisi daha eklendi
Yönetim yalakalarına bi yenisi daha eklendi

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Çakır Keyif
Bu konuyu açan arkadaşım sen bunu etkinlik takviminden hangi gün aldın 
Garanti değiştirmişlerdir o bölümü 8-10 gün sonra epini 3 kişiye vereceklerini söylediklerinde
Garanti değiştirmişlerdir o bölümü 8-10 gün sonra epini 3 kişiye vereceklerini söylediklerinde
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Aldem
3 Gün Öncesine kadar o kurallar orada yoktu .yönetimin isterse bütün ödülleri iptal etme hakkı var şu anda. etkinliği iyi inceleyin. direk sonuca atlıyorsunuz. bakın sayfadan kesitler ;
Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Notlar:
Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.
sonuç olarak, isterse yönetim şu anda etkinlikleri baltalayan herkesi banlayabilir, ödül olarak da kedi iyileştiren iksir verebilir ve sizin konuşma hakkınız olmaz.
Madem sadece Lethander Bilinen birşeyi hata yapıp Forma Yanlış şeyler yazdı REHA damı yanlışlıkla İksiri alan herkes isim epin ini almaya hak kazanmıştır dedi ? :?:
Yönetim BirBirinden haberdar değilmi diyorum kendime
ama haberdar olduklarıda ortada lethandere veya başka bir yöneticiye 3 gün önce sorsaydınız bunu sadece 3 kişişimi alıcak diye emin olun katılan herkez derdi
Yönetim aralarında ne anlaştıysa artık Bütün suçu Lethander e attılar ve Lethanderde Kabullenerek Özür yazısı yazdı
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yahu ne eksik bilgi vermesi kaç kez ''KAZANAN TARAFTAKİ HERKESE İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI !'' denildi.İmzamdaki resme de bakabilirsin istersen.Sen hâlâ oynanan oyunun farkında değilsin anlaşılan.Peki en azından şu soruma cevap verebilirsin;mitmet yazdı:
tabii burda yönetimin eksik bilgi vermesi yüzünden oluşan bi anlaşmazlık var. ama kesinlikle sözünden dönme gibi bir şey söz konusu değil.
''Sen neden yönetimi bu kadar ''cansiperhane'' biçimde savunuyorsun ? '' haksızlığa uğrayan onlar değil biziz.Oyundaki bir NPC ile konuşunca bile ''Harbi delikanlı mazlumu gözetir zorbadan korkmaz.'' gibi bir söz söylüyor bunu örnek almanı öneririm.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Göstermiş olduğunuz üst düzey yalakalıktan ötürü sizi haftanın pardon ayın yok o da olmaz kimse elinize su dökemez asrın yalakası seçiyoruz Ve ve ve 11-02-2011 Akşamı saat 21:45 te sizi Tılsım sunucusunda /Nah komutlarımızla başbaşa bırakıyoruz..
Afedersiniz nerenize isterdiniz?
Afedersiniz nerenize isterdiniz?

~~KOT~~ [KEKLENMİŞ OYUNCULAR TOPLULUĞU]