Sancak Savaşı Protestosu Etkinliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Re: Sancak Savaşı Protestosu Etkinliği

Mesaj gönderen kalenderoglu »

MerhabaLar ;

Sizden ricam biraz mantıkLı düşünmeniz . ŞöyLe bir hesapLama yapaLım ;
bir sancak savaşına her iki taraftanda 36 kişi aLınıyor . Kazanan tarafın her oyuncusuna epin verdiğini düşüneLim 15 gün sonunda 1 sunucuda 540 e pin demek bu ! 7 tane sunucu oLdugunu göz önüne aLırsak topLamda 3780 epin eder buda . Sancak savaşLarından önce 29,90 tL karşıLıgında satıLdıgınıda biLiyoruz . 3780 x 29,90 dediğimizde 113bin 022 tL gibi yüksek bi mebLa çıkıyo karşımıza . Sizce yönetim bu kadar para kazanabiLeceği bu epinLeri bedavaya verirmi ?

GeLeLim başka bi konuya ; Şurda herkez hakLı ! iLk başta veriLecek diyip sonradan caymaLarı . Burda suçLu oLan Sobeedir . kimsenın Haberı yoktu böyLe bir değişikLik oLacağından taki son ana kadar ... İLk başta ne duyduLarsa sizLere onu söyLediLer .

Sonuç oLarak ; Zaten çok saçmaydı herkeze e pin veriLmesi , ancak böyLe bir değişikLik oLucağı en baştan söyLenseydi bu tartışma ortamıda oLuşmazdı . Yapacak bişey yok oLan oLdu artık ...

İyi eğLenceLer ...
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    Kullanıcı avatarı
    kerim73
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı
    Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

Ne kadar kazanmışşsa bile sadece 1 epin verilmesi mantıklıydı ancak her sunucudan sadece 3 tane de ney gel ben veriyim o epinleri yönetim bu kadar aciz olamazsınız siz ya ... 29 tl ye isim epini verilmiyor ayrıca...
    29 tl ye 3 ay plus + isim epini veriliyor .. Eskiye göre düşünürsek 3 ay plus 19.90 tl idi bu da oluyor ki isim epini 10 tl ye geliyor 10 tl icin kmse gidip işini bırakmaz gel ben 30 tl ni vereyim... ve bir İnternet cafeci de plus ve isim ayrı satıyor..

Yani diyeceğim o ki Çok ac sobee yönetimi var.. Her yeriniz şişti daha gözünüz doymadı mı ..
    KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
    KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
    Kullanıcı avatarı
    ibrahimking
    Arzuhalci'nin Adamı
    Arzuhalci'nin Adamı
    Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

:arrow: ylka hrf ceplerınden bı para cıkmıyo bıze onu verırken,her oyunda olan bır hakkı bıle parayla alıyoruz

“Genel Sohbet” sayfasına dön