Tebrikler Arkadaşlar Tüm Sunucularda Yapılması Gereken Bu Protestoyu Gerçekleştirmişsiniz..
Canı Gönülden Kutluyorum Sizleri.
-Bugün Savaşta Dostluk Kazandı -[EMİNÖNÜ]
- FaTiHFaTSaLi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: -Bugün Savaşta Dostluk Kazandı -[EMİNÖNÜ]
Saol kardeşimNeowin yazdı:FaTiHFaTSaLi yazdı:Arz ve Lodos klan'ın daki yaptığım protesto çavrısını cevapsız bırakmayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ...
Bugunki bütün arkadasları tebrık edıyorum fatih haklı oldugumuz her konuda tabıkı destek vericez....
FaTıHFaTSaLı - xLORDMASTx - Lordmastxx - IIIHELLSINGIII

TüM aRz Ve LoDoS aRKaDaŞLaRı TeBRiK eDiYoRuM BiRLiKTe YöNeTiMi pRoTeSTo eTTiKLeRi iÇiN... :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
İsyan sadece Mısırda olmaz
Hepinizi tebrik ederim umarım tüm sunucular tepkilerini küfür etmeden, böyle belli eder.
Hepinizi tebrik ederim umarım tüm sunucular tepkilerini küfür etmeden, böyle belli eder.

Savaşcıköksal
Beyaz Köşk
Bizim de amacımız her sunucuya gidip bu tepkiyi yapmalarını sağlamaktı ama daha sonra böyle bir şeyin forum üzerinden kargaşa olmadan okunaklı ve detaylı olmasını sağlayıp İKV oyuncularını bilgilendirmekti..
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
KEşke her sunucu Böle yapabilse!! bizde 8 de görecegiz ins bizdede Dostluk kazanırElever07 yazdı:/alkış
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
Hem lodosları hem arzları tebrik ediyorum.Ortak çıkarlarımız için her zaman birleşmeliyizki sesimizi duyurabilelim
Harikasınız. Böyle bir terbiyesizliğe en iyi cevabı vermişsiniz.
Bakın ve görün o sarı yazılarla seslendiğiniz Eminönü ahalisi sizlerin karşısında nasıl dimdik durabiliyor. Ortada apaçık bir haksızlık olduğu aşikar. Bunu açıklığa kavuşturmadığınız sürece mahçup kalacaksınız. İsimlerinizin başında [GM] ya da [DEV] yazıyor olabilir. Ama kişiliğinizin bunları yapabilecek düzeyde olmadığı bugün belli oldu. Biriniz çıkıp diyebilirsiniz.
- Evet bizler çok büyük bir yalan söyledik. Yalan söyledik çünkü işler umduğumuz gibi yürümedi. Dereyi görmeden paçalarımızı sıvadık ve sıvanmış paçalarla dolaştık. vs. ... vs. ... vs. ...
Bakın ve görün o sarı yazılarla seslendiğiniz Eminönü ahalisi sizlerin karşısında nasıl dimdik durabiliyor. Ortada apaçık bir haksızlık olduğu aşikar. Bunu açıklığa kavuşturmadığınız sürece mahçup kalacaksınız. İsimlerinizin başında [GM] ya da [DEV] yazıyor olabilir. Ama kişiliğinizin bunları yapabilecek düzeyde olmadığı bugün belli oldu. Biriniz çıkıp diyebilirsiniz.
- Evet bizler çok büyük bir yalan söyledik. Yalan söyledik çünkü işler umduğumuz gibi yürümedi. Dereyi görmeden paçalarımızı sıvadık ve sıvanmış paçalarla dolaştık. vs. ... vs. ... vs. ...
:arrow:mComak yazdı:Tebrikler Arkadaşlar Tüm Sunucularda Yapılması Gereken Bu Protestoyu Gerçekleştirmişsiniz..
Canı Gönülden Kutluyorum Sizleri.

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Emin önü ahalisinden çok güzel bir tepki gelmiş. Herkesi kutlarım. Darısı diğer sunucuların başına. Kabullenilen her yalan yanlış, daha sonra yeni bir yalan yanlışla karşımıza çıkıyor. Herkesi özverili olmaya bencil olmadan toplumu düşünerek hareket etmeye davet ediyorum.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx