İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
acemi ve caylaklar ordusu yine is basinda bu kadarida olamaz artik diye dusunuyorum.hani yonetimin hepsi alaninda uzman kisilerdi?goruyoruz uzmanliklarini.
İŞTE İKV'NİN GELİŞEMEME NEDENLERİ BİDE GELİŞİYORUZ DİYE FORUMA KONU AÇIYOLAR İLK GÖRDÜĞÜMDE GÜLMÜŞTÜM PEH SİZİN GİBİ ACEMİ , İSTEKSİZ , OYUNCUYLA İLGİLENMEYENLERLE Mİ GELİŞECEK BU İKV
KENDİ KAFANA GÖRE İŞ YAPIYOSUN BAKTIN PARALAR GİDİYO EN İYİSİ BİZ MİLLETİ DOLANDIRALIM DİYOSUN FİKİR DEĞİŞTİRİP MİLLETİ KANDIRIYOSUN YOK HATA İDİ YOK YANLIŞDI
ÖNCE GİT EĞİTİMİNİ AL ONDAN SONRA GEL BAŞIMIZA GM OL
YÖNETİM EĞER DEĞİŞMEZSE VEYA BU KONULARA RAĞMEN HALA YANLIŞLIK DERSE OYUNDAN SOĞUMAYAN KALMAZ HERKES BIKAR SİZİN GERİ ZEKALILIĞINIZDAN.....
KENDİ KAFANA GÖRE İŞ YAPIYOSUN BAKTIN PARALAR GİDİYO EN İYİSİ BİZ MİLLETİ DOLANDIRALIM DİYOSUN FİKİR DEĞİŞTİRİP MİLLETİ KANDIRIYOSUN YOK HATA İDİ YOK YANLIŞDI
ÖNCE GİT EĞİTİMİNİ AL ONDAN SONRA GEL BAŞIMIZA GM OL
YÖNETİM EĞER DEĞİŞMEZSE VEYA BU KONULARA RAĞMEN HALA YANLIŞLIK DERSE OYUNDAN SOĞUMAYAN KALMAZ HERKES BIKAR SİZİN GERİ ZEKALILIĞINIZDAN.....
!!İÇİMİZDEKİ KARANLIK!!
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
ANTİ pkk - ANTİ gerilla -
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben şiştim açıkcası böyle açıklamalardan şiştim beni hiç tatmin etmediLathander yazdı:Selam,
Bilginize.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Lathander öncelikle bu konuyu kilitlemediğiniz için teşekkürler.Ama bu binlerce insanı neden düşünmediniz.Bir hata yaptın eyvallah canın sağolsun elbette bu sadece bir oyun ama.Bu insanların emeği ne olacak? Yani bir e - pin le batıcağınızı hiç düşünmüyorum...Saygılar sunarım yinede.
EXCELLENCE
istifanı bekliyoruz bey efendi sorumluluğu alıyosunda biz o saatlerde işimizi bırakıp lan şu etkinliğe bi katılalım diye geldik girdik oynadık kazandık veya kaybettik isim değiştirme yi kazananlara verdiğinizde ne olacak ikv batacak ee baktınız olmuyo
) final sadece sen sorumluluk alıyosunda hepiniz bu kararı verdiniz herkes öyle düşünüyo
!!İÇİMİZDEKİ KARANLIK!!
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Neden bu kadar olay büyüdü ?
- 6 günde açıklama metnindeki hatayı farketmeyip oyuncuların bu şekilde yönlendirilmesinden dolayı
* Tekrar tebrikler...
- 6 günde açıklama metnindeki hatayı farketmeyip oyuncuların bu şekilde yönlendirilmesinden dolayı
* Tekrar tebrikler...
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Yanlış anlaşılma diyorsunda bu oyuncuların hatası değildir anlaşılma konusundan bahsediyorum senin hatandan değil siz oraya ne yazdıysanız biz onu anladık! yani ortada bir yanlış anlaşılma göremiyorum ben.
EXCELLENCE
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Bir işi ya tam yapın yada hiç yapmayın...
Yarım yamalak iş yaparak oyuncuları heveslendirip heveslerini kursaklarında bırakmayın... Bir yanlışlık var ve bu 6 gündür görülmüyor o koltuklarda ne işiniz var o zaman işini tam yapanlar geçsin... Daha geçen gün açıklama yaptınız bu oyuncularımız hatayı tespit ettiler diye.. Hataları biz bulucak isek siz ne iş yapıyorsunuz... ?
HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ... HARCADIĞIMIZ ZAMANA MASRAFA YAZIK...
Yarım yamalak iş yaparak oyuncuları heveslendirip heveslerini kursaklarında bırakmayın... Bir yanlışlık var ve bu 6 gündür görülmüyor o koltuklarda ne işiniz var o zaman işini tam yapanlar geçsin... Daha geçen gün açıklama yaptınız bu oyuncularımız hatayı tespit ettiler diye.. Hataları biz bulucak isek siz ne iş yapıyorsunuz... ?
HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ... HARCADIĞIMIZ ZAMANA MASRAFA YAZIK...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Ben e - pini mi alayım LATHANDER ? hani nerede ? ben günlerdir açıklama bekliyordum yönetimden e - pinleri nasıl temin edebileceğimizle ilgili herkes öyle biliyordu ki sizde öyle yapacaktınızda son anda döneklik yaptınız gibi geliyor bana samimi gelmiyorsunuz bana? Biz olmasak bu oyun olmaz , eee burada binlerce kişiden söz ediyoruz bu oyun bizim isteklerimiz doğrultusunda hareket etmiyor mu? siz o zaman hep kendi bildiğinizi yaparsınız olmaz ki böyle...Bu arada başka bir konuda size tepkimi sunucam mısır çarşısındaki üretim ve toplama puanlarını neden kutu alamayan sıfırlayamıyor bu sence AÇLIK MI kendin cevap ver?
En son Excellence tarafından 10 Şub 2011 01:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
EXCELLENCE