Ne hatası FATİH neden bahsediyorsun !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Ne hatası FATİH neden bahsediyorsun !

Mesaj gönderen Enderxangel »

Kayzer yazdı:Herkese e pin verilecek diye farklı farklı karakterlerimizi kullandık şimdide diyorsunuzki en çok giren seçilecek bu nasıl bir yaklaşımdır bu nasıl hatadır bu nasıl zihniyetsizliktir bu nasıl .. Hiçbirşey demiyorum onca insanın kahrını siz çekeceksiniz.

Hakkımızı Aradığımız için bu konuyuda kitleyin Lütfen Bekliyorum..
++++
OYUNU YETERİ KADAR BATIRDINIZ YETMEDİ GALİBA??? NERDEN OYUNU yontabiliriz(!) DİYE BAKIYOSUNUZ.YAZIKLAR OLSUN SİZLERE !
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Ama arkadaş bu oyuna az çok para ödüyoruz ve 5 yıldızlı bir hizmet bekliyoruz nedne çünkü parasını veriyoruz ama oyun hatalarla dolu yav sustum sustum gerçekten yeter artık
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Yönetimi adil olan bildiğiniz başka bir oyun var mı çünkü ikv çok soğuttu kendinden ve ben tamamiyle pc'den de kaldırıp yeni bir oyuna başlıyıcam.
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

BadXDreaM yazdı:Açıklama hatasını kaç gündür hiçbiriniz göremedinizmi peki siz ne iş yapyorsunuz diye bi sormak lazım :)
AYNEN YAW BUNLAR VARYA ANLADILAR KUTULAR ELLERİNDE KALACAK İNDİRDİLER TOTALDE 18 İSİM KODUNA YAZIK VALLAHA YAZIK YA...........ABİ TAMAM KUTU OLSA ALICAMDA KÜÇÜK YERDE YAŞIYORUZ EEE NAPICAZ BİZ..YÖNETİM BU İŞE Bİ ÇARE BULUN YETTİ AMA...SABRIMIZ TAŞTI ARTIK HATALAR ZİNCİRİ...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

İSİM DEĞİŞTİRENLERİN TUZU KURU TABİ ! RAHAT RAHAT YÖNETİMİ DESTEKLERLER..YAZIK VALLA HA.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Artık forumda toplanan bir kaç adamla kadro oluşturmayı bırakın işini bilen görmüş geçirmiş adamlar almaya bakın artık okadar plus alan insan var hakkını verin yahu
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Helal :)

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Konu açıldı ve metin :[/color]

Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.

Sonra düzenleme yapıldı :[/color]

Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 1 defa kazanabilir.

Şimdi :[/color]

/nah

[color=#4000FF]Fatih[/color] yazdı:Sancak Savaşları, büyük ödülü olarak açıklanan “İsim Değiştirme Hakkı”, herhangi bir işlevsel değişikliğe uğramadan “ büyük ödül” vasfını devam ettirmektedir. Lakin, bahsi geçen etkinlik metninde oluşan hata neticesinde, mevcut ödülün katılım gösteren herkese verileceği gibi bir intibah oluşmuştur.

Her sunucu için, etkinlik kapsamında en çok katılım gösterip, en çok galibiyetin de sahibi olan oyuncularımızdan “1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacı” olmak üzere, final müsabakasında boy gösterecek olup isim değiştirme hakkının da sahibi olacaklardır.

6 Sunucu için verilecek olan ödül sayısı, totalde 18 olup ( her sunucu için 3 büyük ödül ), büyük ödülü kazanmaya hak kazanan kişiler resmi forumlarımızdan duyurulacaktır.

Oyuncularımızdan, ilk tanıtım metninde yapmış olduğumuz hata için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

İkv Yönetimine teşekkür eder sizi ve böyle etkinlikleri izlemeye devam etceğimizi :D hatırlatırız
Açıklama metinindeki hatayı 6 günde tespit etmeyi başardığınız için ayrıca tebrik ediyorum . . . :roll:
/alkış
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön