Neden Lodos yada Arz' ız ?
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Neden Lodos yada Arz' ız ?
Bence cok kan akmayacak cok karizma gidecek
Hemde cook 

Yönetim size para vericem
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Yaratıkların başını küçükken ezmek gerektiğine inanaraktan LODOS.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Doğru ya bu oyunda kan diye birşey yokki o zaman çok eskiyecek item var çok diyelim 
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
yazık ya el kadar cinlerden ne istiyorsunuz lodoslar
ops:
ops:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Habislere ölüm ! El kadar olsun dev gibi olsun fark etmez
pusula yazdı:Neyin ?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
mitmet yazdı:yazık ya el kadar cinlerden ne istiyorsunuz lodoslarops:
ops:
Barış ÇOLAK
hikayeye bakacak olursak arzların yaptıkları saçmalık neden diyecek olursanız hayvanlardan medet umuyorlar ben görmedim hiç bir arzı meranda lanetli meranla kolkola qezen
en büyük LODOS 

~~KOT~~ [KEKLENMİŞ OYUNCULAR TOPLULUĞU]
:arrow:RADQN yazdı:mitmet yazdı:yazık ya el kadar cinlerden ne istiyorsunuz lodoslarops:
ops:
sLyVaiN yazdı:Habislere ölüm ! El kadar olsun dev gibi olsun fark etmez![]()
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
ben oyuna ilk başladığımda bana oyunu anlatan arkadaş LODOS idi. Karar karakterim 49 olunca lodos olacaktık. Gel zaman git zaman yeni dostlar kazandık falan. Sonlara doğru ben neden LODOS dedim. Bana yaptığı açıklama;
bir zamnlar ABURA (sanırım) bir yönetici vardı dedi. Onun zamanında lodos muhafızları çok güçlü idi, sadece arzların sancak basılırdı, o nedenle yeni başlayanlar da güçlü kılınan tarafında yer aldı hep. Lodos klanı mensupları sayısı arttı git gide. Sonradan muhafızlar dengelendi ama ilk başlardaki bu lodos yığılması sürdüğü için yeni başlayaların çoğu lodos olmaya devam etti. Hımmm dedim ve bunun üzerine bir kaç arkadaşımın da isteği ile ARZ oldum
İyi forumlar.
ben oyuna ilk başladığımda bana oyunu anlatan arkadaş LODOS idi. Karar karakterim 49 olunca lodos olacaktık. Gel zaman git zaman yeni dostlar kazandık falan. Sonlara doğru ben neden LODOS dedim. Bana yaptığı açıklama;
bir zamnlar ABURA (sanırım) bir yönetici vardı dedi. Onun zamanında lodos muhafızları çok güçlü idi, sadece arzların sancak basılırdı, o nedenle yeni başlayanlar da güçlü kılınan tarafında yer aldı hep. Lodos klanı mensupları sayısı arttı git gide. Sonradan muhafızlar dengelendi ama ilk başlardaki bu lodos yığılması sürdüğü için yeni başlayaların çoğu lodos olmaya devam etti. Hımmm dedim ve bunun üzerine bir kaç arkadaşımın da isteği ile ARZ oldum
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx