MADENLER ARTTIRILDI FİYATLAR..?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
pasaforum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MADENLER ARTTIRILDI FİYATLAR..?

Mesaj gönderen pasaforum »

Hellriders yazdı:Merhaba;

Teşkilat oyuncusu olarak bende birkaç kelam etmek isterim.

Öncelikle piyasaya nekadar maden giriyor ona bakalım Örnek olarak ''Topaz Mdeni'' ni ele alalım.

Güncelleme öncesi Topaz Madeni Sayısı : 2
Güncellemeden Sonra Topaz Madeni Sayısı: 16

Güncellemeden Önce Piyasaya Giren Maden Sayısı: 576
Güncellemeden Sonra Piyasaya Giren Maden Sayısı: 1152

Yazmış olduğum tabloda herşey ortada görünüyor dolayısı ile piyasaya önceden girdiğinin 2 katı saf ve normal maden giriyor. Şimdi burada bize ne iş düşüyor.

Öncelikle pahalı satan arkadaşlardan maden almamalıyız onlar zaten piyasayı yükseltmeye yönelik hareketlerde bulunuyorlar. Bir diğeri ise Maden öbeklerinde beklemeyip değişik madenlerin peşinede düşmek kendinize bir güzergah belirleyin ve sürekli o güzergahta dolaşın emin olunki her çeşitten bol bol madeniniz olacaktır.

İyi Forumlar.
Eksik yazdığın yek nokta sürelerin artması. İyi güzel güncelden sonra iki kat maden girmiş gösteriyorsunda zamanı da 4 katına çıkardılar. Ha birde yeni bir eklenti gelmiş havasında maden ile alakası olmayanlar bile maden çeker oldu. Eskisinin yerini alacak mı daha mı iyi olacak yoksa ters etki mi yapacak bunu illaki zaman gösterecek. Fakat şu durumda maden 20 dakika da çıkıyor diye söylenilen tek söz git 20 dk bekle oluyor satıcılar için. Saf maden düşme oranı zaten şansa bağlıydı şimdi çok çok daha şans odaklı oldu ki önüne çıkan madeni çekebiliyorsan birde şansına saf düşüyorsa ne mutlu sana.
Her çeşit madenin dolaşılarak toplanması durumu ile sözde sayıca fazla olacak olan madenlerin kullanıldığı en azından iksir reçeteleri de çeşitlilik gösterse idi ne güzel olurdu. Bir ejderha iksiri reçetesinde standart topaz istenmesi yerine en azından başka maden isteyen reçeteler olsa çok daha iyi olurdu. Herkes elindeki tüm materyali kullanabilirdi..
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih

Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HeliN »

Bence madenler böyle daha iyi oldu artk tamamen sans işi önceki gibi ugrasmak yok bence daha adaletli. Herkesin madeni olabilecek. Ama sahte bonoyla basılan o paralar tamamen piyasada etki yapmıs durumda. Sizde maden almayın o fiyata bakalım bir daha bu sekilde satılabiliyor mu ? Ellerinde patlasın madenler kusura bakmasınlar kimse o kadar para veremeyebilir bu tamamen insanla oynamak gibi birşey
Resim
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

pasaforum yazdı:Eksik yazdığın yek nokta sürelerin artması. İyi güzel güncelden sonra iki kat maden girmiş gösteriyorsunda zamanı da 4 katına çıkardılar. Ha birde yeni bir eklenti gelmiş havasında maden ile alakası olmayanlar bile maden çeker oldu. Eskisinin yerini alacak mı daha mı iyi olacak yoksa ters etki mi yapacak bunu illaki zaman gösterecek.

Tabloda yapmış olduğun günceleme sonrası hesaplama 20 dakika üzerinden gerçekleşmiştir.

Şöyleki:

24 saati 60 dakika ile çarparsak : 1440 dakika eder
1440 dakikayıda 20 dakikaya böldüğümüzde : 72 adeti buluyoruz
16 adet topaz madenini 72 ile çarptığımızda: 1152 adet maden toplayabildiğimiz ortaya çıkıyor.

1152 demek ise güncelleme öncesinde 576 olan günlük topaz madeni sayısının 2 katına çıkmış olduğunu göstergesidir.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
BriqAnd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BriqAnd »

Topaz sayısını ben 8 olarak biliyorum. 40 Lwl altı madenler için iyi oldu bu güncelleme 40 Lwl üstünde bir değişiklik olduğunu sanmıyorum 4 kat arttırıldı 4 katta süresi arttırıldı maden çekmede artış olduğunu düşünmüyorum.

Gelelim Bono konusuna Teşkilatı mahfeden bir olay. Piyasaya dediğiniz gibi çok para var halen banlanmayan çarlarda olduğunu düşünüyorum. Adamlar halen 50 m u gözünü kırpmadan verebiliyor.
Resim
IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
Kullanıcı avatarı
aysu11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aysu11 »

Hellrides milletin kafasını karıştırmaktan başka bir işin yok;
Sebebi ise her madende yüzde 50 saf çıkma oranı var ya saf çekersin yada normal bu tamamen şans.Burda 4 dakika olan şansı siz 20 dakikaya çıkardınız her çar savaşçı değil ki veya her çar füze değil ki madenlerin hepsini toplasın.Burda madenlerin oranı orantısında oynama yapmadıktan sonra hiç bir değişiklik yok.Hatta bu zarar bile.Akıl oyunlarıyla çocuk hariç kimseyi kandıramazsınız.
Kullanıcı avatarı
aysu11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aysu11 »

BriqAnd yazdı:Topaz sayısını ben 8 olarak biliyorum. 40 Lwl altı madenler için iyi oldu bu güncelleme 40 Lwl üstünde bir değişiklik olduğunu sanmıyorum 4 kat arttırıldı 4 katta süresi arttırıldı maden çekmede artış olduğunu düşünmüyorum.

Gelelim Bono konusuna Teşkilatı mahfeden bir olay. Piyasaya dediğiniz gibi çok para var halen banlanmayan çarlarda olduğunu düşünüyorum. Adamlar halen 50 m u gözünü kırpmadan verebiliyor.

Arkadaş sende foto al veya bi kanıtla birlikte desteğe mail at onun harici madene adam sinirlenmiştir ve 50 m neyi var neyi yok verecektir nerden bilebilirsin ki sen bunun hileci olduğunu ne hakla iddaa edebiliyorsun sizin yüzünüzden zaten bir dünya damın çarı haksız yere banlandı daha ne istiyorsunuz.Gölge Heramilerine göre zaten sizin lonca da olmayanların hepsi suçlu demi ?Arz olarak sizden utanıyorum klandan kavga çıkaranların yüzde 99 sizden ama bak bunları yazmak istemiyorum gerekli yerlere şikayette bulunurum o kadar.
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

AYSU LAF ATIP DURMA YA ONA BUNA NU OYUNU ÖGRETME BU KADAR HERSEYİ BİLİYOSAN GERCEK KİMLİGİNLE ORTAYA ADAM GİBİ CIK MİLLETE DERS VERME YOLUNA BAK EMEK HIRSIZI
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
aysu11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aysu11 »

Kulu yazdı:AYSU LAF ATIP DURMA YA ONA BUNA NU OYUNU ÖGRETME BU KADAR HERSEYİ BİLİYOSAN GERCEK KİMLİGİNLE ORTAYA ADAM GİBİ CIK MİLLETE DERS VERME YOLUNA BAK EMEK HIRSIZI
Ne diyorsun sen ya o kadar seviyesiz bi sataşmada bulundun ki üstüne basmadan geçemeyecem. Sanane konuda yasal olamayan bir içerik yazdıysam yöneticilere şikayette bulun o kadar fazlasını düsünme o küçük aklını yorma.Her yorumum altında sen çıkıyorsun eleştiride veya soru sorarken haddini bilerek sor.Sanane benim oyundaki adım falan filan hesap mı verecem sana.Birde hileci falan diye iftirada bulunma kanıtın varsa yönetiim bana sessiz kalmaz. Kanıtın yoksa iftira atıyorsundur Hangi hakla neye dayanarak hırsız diyorsun sen bana?
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

aysu11 yazdı:
Kulu yazdı:AYSU LAF ATIP DURMA YA ONA BUNA NU OYUNU ÖGRETME BU KADAR HERSEYİ BİLİYOSAN GERCEK KİMLİGİNLE ORTAYA ADAM GİBİ CIK MİLLETE DERS VERME YOLUNA BAK EMEK HIRSIZI
Ne diyorsun sen ya o kadar seviyesiz bi sataşmada bulundun ki üstüne basmadan geçemeyecem. Sanane konuda yasal olamayan bir içerik yazdıysam yöneticilere şikayette bulun o kadar fazlasını düsünme o küçük aklını yorma.Her yorumum altında sen çıkıyorsun eleştiride veya soru sorarken haddini bilerek sor.Sanane benim oyundaki adım falan filan hesap mı verecem sana.Birde hileci falan diye iftirada bulunma kanıtın varsa yönetiim bana sessiz kalmaz. Kanıtın yoksa iftira atıyorsundur Hangi hakla neye dayanarak hırsız diyorsun sen bana?

SACMA SACMA KONUSMA NE OLUR BU KADAR İNSANI RAHATSIZ ETMEYE HAKKIN YOK DEDİGİN GİBİ COK BÜYÜK DÜSÜNÜYORUM O UFAK AKILMLA SENN OLMAYAN AKLINLA SEN NE DÜSÜNÜYOSUN ACABA 2 GÜN ÖNCE FORMDA ACTIGIN BİR KONUDA RESMEN BENDE BONO MADEN KLANLADIM DEDİN YA SACMALAMA VE ARTIK GERCEK KİMLİGİNLE DOLAS GALİBA LEVİNİN DEDİGİ DOGRU SEN Savacıgüzelmisin nesin.Ama o degilsen bile Savascıgüzelden Özür diliyorum Benim tahminm bu.
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
aysu11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aysu11 »

Savaşçıgüzelle alakam yok benim ben bono hilesi falan kullanmadım nereye yazdıysam ve ne şekilde ispat edeceksen et senin ufak bi kanıtına yönetim sessiz kalmaz gerekli işlemi yapar ama boş konuşuyorsun p ufacık aklın sadece boş konuşmalara yetiyor.Bu formda rahatsızlık verdiysem bunu yapmamı sağlayan sensin Haklısın bende boş konuşan sana uydum özür diliyorum diğer arkadaşlardan.Bak özellikle söylüyorum kanıtın olmadan birine iftirada bulunma.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön