İkv'yi Küçük Ekranda İstediğiniz Boyutta Oynayın!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İkv'yi Küçük Ekranda İstediğiniz Boyutta Oynayın!

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Denedım oldu fakat ben ekranın yarısında kare bir şekilde oynamak istiyorum . Kaç yapmalıyım ?
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Eylulhira »

Pardon az onceki adresi yanlis vermisim hatanizi gormeniz adina yeniden veriyorum bir zahmet okursaniz neden kucuk pencerede oynamak blok sebebiymis diye yazdigimi anlarsiniz. viewtopic.php?f=455523#p455523 bu konuda bir ozuru hak ediyorum sanirim.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Lathander yazdı:
Classes dosyasını değiştirirek oyuncuları yanlış bilgilendirme ve bundan fayda sağlamak ceza gerektiren bir eylemdir. Küçük pencerede oynamak farklı bir şeydir. Kimse küçük pencerede oynadığı için ceza almamıştır ki, bunun takip edilmesi zaten olanıksız. Oyuncularımızı yanlış bilgilendirmemek için bizlerin sorumluluğunda olan konulardaki bilgilendirmeleri biz yapalım.
Açıklama için çok teşekkürler.Konuyu açtıktan sonra birkaç arkadaşım da aynı konuyu dile getirmişti,ardından tereddüte düşmüştüm.Hatta konunun sonuç bölümünde karakterimin fotoğrafı vardı onu bile kaldırdım.Bu açıklamadan sonra tereddüte gerek olacağını sanmıyorum.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Arkadaşım mesela ben oyunu kare ve ekranın tam olarak yarısı nasıl oynayabilirm . Bilgi verirsen sevinirim .
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

ızdırapında o rakamlarlar içli dışlı olduğunu sanmıyorum o rakamlara değer vererek dene
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

SaTuRNn yazdı:Arkadaşım mesela ben oyunu kare ve ekranın tam olarak yarısı nasıl oynayabilirm . Bilgi verirsen sevinirim .

Oyunu kare oynamak istiyorsan screenwith ve screenheight Türkçe ifadeleriyle en ve boy aynı olmalıdır.Ancak o zaman kare oynayabilirsin.Ekranın yarısı senin kullandığın çözünürlüğe bağlıdır.Ama monitörün kare değilse ki yüzde 90 değildir,gireceğin değerler ekranın tam yarısını karşılamaz,ancak yaklaşır.Örneğin benim ekranımın çözünürlüğü 1440x900 piksel yani geniş ekran.Küçük ekranda oynamanın amacı portatiflik olduğundan boyutu kullanılabilirliğe uygunluk açısından ayarladım.Konuda kullandığım 973x730 piksel benim için ideal boyutta.Sağda winamp kontrol edebiliyor msn konuşmalarıma bakabiliyor web tarayıcısına rahatça erişebiliyorum.

Anlatmak istediğimin görüntü hali şu şekilde;

Resim
2006-2013
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Eylulhira »

Izdirapgrafik yukarida iki defa yanlis verdigim adresin dogrusunu veriyorum http://forum.istanbuloyun.comviewtopic. ... 523p455523 bu sayfayi incelersen benim gibi diger arkadaslarinda neden aklinda kucuk pencere modunda oynamak blok sebebidir diye yanildigimizi anlarsin orada lathander benim yazimin ardindan kucuk modda oynamak blok sebebi degildir diye yazmamis. umarim bu sayfanin adresini dogru vermisimdir yoksa sinirimden aglayacagim.
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

küçük modda veya pencere modunda oynadığını senin bilgisayarının dışında kimse fark etmez bu mümkün değil
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SaTuRNn »

1024 - 768 ekran çözünürlüğü En iyisi hangisi olabilir acaba ? cevaplarsan sevinirim . :) örneğin yaptıgım denemeler hep orantısız çıktı. Mesela yukardan-aşağı daha biraz ufalmışken kenarlar eski uzunlukta
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

SaTuRNn yazdı:1024 - 768 ekran çözünürlüğü En iyisi hangisi olabilir acaba ? cevaplarsan sevinirim . :) örneğin yaptıgım denemeler hep orantısız çıktı. Mesela yukardan-aşağı daha biraz ufalmışken kenarlar eski uzunlukta

1024x768 piksel küçük bir çözünürlük.Fazla düşük değer girmeni önermem,%15 küçük hali olan 871x653 ü denemeni tavsiye ederim.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön