Al sana kanıt hırsız adam MoRPeHuS
- Hastebubembu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: TheNiGtmaRe
Re: Al sana kanıt hırsız adam MoRPeHuS
Tşk ediyorum dediklerinizi uyguladım saoOlun..
IIcHokShaKınCaLII (Ejder Asa)
Hastebubembu yazdı:Tşk ediyorum dediklerinizi uyguladım saoOlun..
Lan olm sana dicek çok şey buluyorum ama burdan yazarsam konuyu kilitlerler ve benim hesabı kapatırlar :twisted:
Olm bucalısın ama hemşona sormadan e-pin mi alıyon?
Ben paffpüff kardeşime söyledim o bana sorduğunda niye acele ettin sen yav gitti 20m.
Bu arada o eleman sınırsız ban yicek büyük ihtimalle hayırlısı olsun. Aen desteğe sana verdiği e-pin bulunan ekran görüntüsü varsa onu da gönder o zaman sınırsız garanti. Kardeşimi dolandıran karaktersizin görüntülerini desteğe yolladım çaktılar sınırsızı.
Geçmiş olsun hemşom bi dahakine bana gel ayarlarız
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
-
- Cin Avcısı
- Lonca: Malazgirt Loncası
DoNotDisturb yazdı:Merhabalar..
Elinizde mevcut olan bu resimleri Destek Formu / Oyuncu Hata Kullanım 'bildirimi ile gönderirseniz kişi hakkında moderasyon uygulanacağına emin olabilirsiniz.
sizin bu yazınıza istinaden Batdalgazinin bana yanlış e-pin verdiği ve dolandırıldığıma dair resimleri forumda açtığım konunun linki ve desteğe yolladığım resimler ile bildirimde bulundum. yaklaşık 1 hafta oluyor dikkate alınmadımı yoksa tekrarmı yollamam gerekiyor. çünkü bana olumlu yada olumsuz bir bilgi iletilmedi.
Bu Bir Oyun..
- Hastebubembu
- İri Fare Avcısı
- Lonca: TheNiGtmaRe
VAlla topragım fena tufaya geldim, cok zmansız dolandırdı adi herif ben destege fotoları attım hepsini gereken olur inş... e pin alcamDesigner yazdı:Hastebubembu yazdı:Tşk ediyorum dediklerinizi uyguladım saoOlun..
Lan olm sana dicek çok şey buluyorum ama burdan yazarsam konuyu kilitlerler ve benim hesabı kapatırlar :twisted:
Ben paffpüff kardeşime söyledim o bana sorduğunda niye acele ettin sen yav gitti 20m.
Bu arada o eleman sınırsız ban yicek büyük ihtimalle hayırlısı olsun. Aen desteğe sana verdiği e-pin bulunan ekran görüntüsü varsa onu da gönder o zaman sınırsız garanti. Kardeşimi dolandıran karaktersizin görüntülerini desteğe yolladım çaktılar sınırsızı.
Geçmiş olsun hemşom bi dahakine bana gel ayarlarız
IIcHokShaKınCaLII (Ejder Asa)
Hastebubembu yazdı:VAlla topragım fena tufaya geldim, cok zmansız dolandırdı adi herif ben destege fotoları attım hepsini gereken olur inş... e pin alcamDesigner yazdı:Hastebubembu yazdı:Tşk ediyorum dediklerinizi uyguladım saoOlun..
Geçmiş olsun hemşom bi dahakine bana gel ayarlarızayarla bana
Olm askere gidiyom biliyon. Yarın eve döncem denk gelirsek ayalarız
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- Hastebubembu
- İri Fare Avcısı