OCCASİON ( GiRMaNDiLaT ) BİLGİNİZE...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: OCCASİON ( GiRMaNDiLaT ) BİLGİNİZE...

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Serverin mk sonra eski huyunu bırakan kardeşimiz :D lan herif serverın mk daha huymu kalcak mk ihtiyacı mı kaLcak :D ihtiyacı kalmadı ki herifin :D
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

SaTuRNn yazdı:Serverin mk sonra eski huyunu bırakan kardeşimiz :D lan herif serverın mk daha huymu kalcak mk ihtiyacı mı kaLcak :D ihtiyacı kalmadı ki herifin :D

Aynen o kdr emegi çalmış daha ne gerçekten kalsa ne kalmasa ne mk :D
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Ne emeği mk server :D
Kullanıcı avatarı
Tskxhxorgeneral
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxhxorgeneral »

O işi bi kere yapana bi daha yapar demem ama şüphelenirim.Vermiş olduğun bilgiden dolayı teşekkürler.
Resim

Yönetim size para vericem :) ;)
Basewxbizans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Basewxbizans »

leewoht yazmissin eski huylarını braksn bir kardesimizdir dyosun . Adam gelir gelmez en hırsızlık yapmayacak adamlara iftra atmadi mi ? ! Atlarımızın güzel bir lafını hatrlatmak istyorum CAN çıkmadan HUY çıkmaz ...
BiZANS İMPARATORLUĞU

IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
Ieverybody
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ieverybody »

Hep söyledim yine söylüyorum ...O çocukla bir olandan şüphe duyarım ..CAN çıkmadan huy çıkmaz ... bu lafı söyleyen arakdaş güzel söylemiş en BİLGİLENDİRMEMİ yaptım gerisi SİZLERE Kalmış...Ondan olan bizden deildir...
Mühümmatı getir.
Resim
Ölüm oyunu
Resim
Kayıp Çocuk
Resim
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Bir laf söyledik polemk oldu ;) o adamın hırsızlığını ben çıkarttım köşke ben duyurdum rahat olun ;) sadece Gilmandılat olduğunu herkes biliyor ayrıca esi huylarından feragat etmiş ve klan içinde bir çok kişi tarafından afedilmiş bunu ben değil klana sorun ;) Şimdi yorum yazdık yoruma damlayan sazanlar :D

SaTuRNn yazdı:Serverin mk sonra eski huyunu bırakan kardeşimiz :D lan herif serverın mk daha huymu kalcak mk ihtiyacı mı kaLcak :D ihtiyacı kalmadı ki herifin :D

Sen en fazla 11 yaşında bir tosuncuksun oyunda bana sözde Türkçen ile birşeyler kanıtlamaya çalışıyorsun ama farkında değilsin eziliyorsun ;) . Zamanında ARZ olan cinsi belli olmayan enik zamanında seni hırsızların elinden kurtaranda benim bunu sakın unutma Hayalexxxx dır bu dedığımde Murat abim öyle birşey yapmaz deddiğini unutma .;)

Basewxbizans yazdı:leewoht yazmissin eski huylarını braksn bir kardesimizdir dyosun . Adam gelir gelmez en hırsızlık yapmayacak adamlara iftra atmadi mi ? ! Atlarımızın güzel bir lafını hatrlatmak istyorum CAN çıkmadan HUY çıkmaz ...

Kim gelir gelmez onu anlamadım ? Bana bu adam gerikli güveni bana verdi rahat ol benim için eski değil yenisi önemlidir .

Ieverybody yazdı:Hep söyledim yine söylüyorum ...O çocukla bir olandan şüphe duyarım ..CAN çıkmadan huy çıkmaz ... bu lafı söyleyen arakdaş güzel söylemiş en BİLGİLENDİRMEMİ yaptım gerisi SİZLERE Kalmış...Ondan olan bizden deildir...

Gelelim Fatih sana bu adamın Gılmandılat olduğunu bütünköşk bilmekde Hatılıorsun Skypde önemli birşeyler konuşucağım dediğinde geldik görüştük Loncamdaki bir insan ile sıkıntı yaşamandan bahsettik vsvsvsvs Bende sana bu konu hakkında söylüye bileceklerimi söyledim ;) Bende sana bir kaç kişi hakkında birşey söyledim yok öyle değil vs Fatih bence sen kendi içindeki pislikleri temizle sonra yaz kardeşim .[/color][/b]
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Demişsin Hayaletxxx ( evet hırsız degil ) dedim . sonradan foyoları ögrenince arkasında durmadım bile . Fakat sen serverı soyan bir adama demedıgını bırakmayan SEN şimdi koruyorsun . farklar ortada bence . He şunu da ekliyim Murat Abi dedim bana tanıttıgı yası 26 idi . saygı meselesi . sonradan ögrenince zaten muhattabımı da kestım ;)
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

SaTuRNn yazdı:Demişsin Hayaletxxx ( evet hırsız degil ) dedim . sonradan foyoları ögrenince arkasında durmadım bile . Fakat sen serverı soyan bir adama demedıgını bırakmayan SEN şimdi koruyorsun . farklar ortada bence . He şunu da ekliyim Murat Abi dedim bana tanıttıgı yası 26 idi . saygı meselesi . sonradan ögrenince zaten muhattabımı da kestım ;)

Senin kapasite bu kadar işte :) değilmi ama çocukdan ne beklerisin benimkisi korumak değil söylemek ARZ klanı bu dediğimi anlıyor sen sadece izle konuşma ;)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Evet görüyoruz :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön