OCCASİON ( GiRMaNDiLaT ) BİLGİNİZE...
Re: OCCASİON ( GiRMaNDiLaT ) BİLGİNİZE...
Serverin mk sonra eski huyunu bırakan kardeşimiz
lan herif serverın mk daha huymu kalcak mk ihtiyacı mı kaLcak
ihtiyacı kalmadı ki herifin
SaTuRNn yazdı:Serverin mk sonra eski huyunu bırakan kardeşimizlan herif serverın mk daha huymu kalcak mk ihtiyacı mı kaLcak
![]()
Aynen o kdr emegi çalmış daha ne gerçekten kalsa ne kalmasa ne mk
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Ne emeği mk server 
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
O işi bi kere yapana bi daha yapar demem ama şüphelenirim.Vermiş olduğun bilgiden dolayı teşekkürler.

Yönetim size para vericem
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
leewoht yazmissin eski huylarını braksn bir kardesimizdir dyosun . Adam gelir gelmez en hırsızlık yapmayacak adamlara iftra atmadi mi ? ! Atlarımızın güzel bir lafını hatrlatmak istyorum CAN çıkmadan HUY çıkmaz ...
BiZANS İMPARATORLUĞU
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
- Ieverybody
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Hep söyledim yine söylüyorum ...O çocukla bir olandan şüphe duyarım ..CAN çıkmadan huy çıkmaz ... bu lafı söyleyen arakdaş güzel söylemiş en BİLGİLENDİRMEMİ yaptım gerisi SİZLERE Kalmış...Ondan olan bizden deildir...
Mühümmatı getir.

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

Bir laf söyledik polemk oldu
o adamın hırsızlığını ben çıkarttım köşke ben duyurdum rahat olun
sadece Gilmandılat olduğunu herkes biliyor ayrıca esi huylarından feragat etmiş ve klan içinde bir çok kişi tarafından afedilmiş bunu ben değil klana sorun
Şimdi yorum yazdık yoruma damlayan sazanlar 
Sen en fazla 11 yaşında bir tosuncuksun oyunda bana sözde Türkçen ile birşeyler kanıtlamaya çalışıyorsun ama farkında değilsin eziliyorsun
. Zamanında ARZ olan cinsi belli olmayan enik zamanında seni hırsızların elinden kurtaranda benim bunu sakın unutma Hayalexxxx dır bu dedığımde Murat abim öyle birşey yapmaz deddiğini unutma .
Kim gelir gelmez onu anlamadım ? Bana bu adam gerikli güveni bana verdi rahat ol benim için eski değil yenisi önemlidir .
Gelelim Fatih sana bu adamın Gılmandılat olduğunu bütünköşk bilmekde Hatılıorsun Skypde önemli birşeyler konuşucağım dediğinde geldik görüştük Loncamdaki bir insan ile sıkıntı yaşamandan bahsettik vsvsvsvs Bende sana bu konu hakkında söylüye bileceklerimi söyledim
Bende sana bir kaç kişi hakkında birşey söyledim yok öyle değil vs Fatih bence sen kendi içindeki pislikleri temizle sonra yaz kardeşim .[/color][/b]
SaTuRNn yazdı:Serverin mk sonra eski huyunu bırakan kardeşimizlan herif serverın mk daha huymu kalcak mk ihtiyacı mı kaLcak
![]()
Sen en fazla 11 yaşında bir tosuncuksun oyunda bana sözde Türkçen ile birşeyler kanıtlamaya çalışıyorsun ama farkında değilsin eziliyorsun
Basewxbizans yazdı:leewoht yazmissin eski huylarını braksn bir kardesimizdir dyosun . Adam gelir gelmez en hırsızlık yapmayacak adamlara iftra atmadi mi ? ! Atlarımızın güzel bir lafını hatrlatmak istyorum CAN çıkmadan HUY çıkmaz ...
Kim gelir gelmez onu anlamadım ? Bana bu adam gerikli güveni bana verdi rahat ol benim için eski değil yenisi önemlidir .
Ieverybody yazdı:Hep söyledim yine söylüyorum ...O çocukla bir olandan şüphe duyarım ..CAN çıkmadan huy çıkmaz ... bu lafı söyleyen arakdaş güzel söylemiş en BİLGİLENDİRMEMİ yaptım gerisi SİZLERE Kalmış...Ondan olan bizden deildir...
Gelelim Fatih sana bu adamın Gılmandılat olduğunu bütünköşk bilmekde Hatılıorsun Skypde önemli birşeyler konuşucağım dediğinde geldik görüştük Loncamdaki bir insan ile sıkıntı yaşamandan bahsettik vsvsvsvs Bende sana bu konu hakkında söylüye bileceklerimi söyledim
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Demişsin Hayaletxxx ( evet hırsız degil ) dedim . sonradan foyoları ögrenince arkasında durmadım bile . Fakat sen serverı soyan bir adama demedıgını bırakmayan SEN şimdi koruyorsun . farklar ortada bence . He şunu da ekliyim Murat Abi dedim bana tanıttıgı yası 26 idi . saygı meselesi . sonradan ögrenince zaten muhattabımı da kestım 
SaTuRNn yazdı:Demişsin Hayaletxxx ( evet hırsız degil ) dedim . sonradan foyoları ögrenince arkasında durmadım bile . Fakat sen serverı soyan bir adama demedıgını bırakmayan SEN şimdi koruyorsun . farklar ortada bence . He şunu da ekliyim Murat Abi dedim bana tanıttıgı yası 26 idi . saygı meselesi . sonradan ögrenince zaten muhattabımı da kestım
Senin kapasite bu kadar işte
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Evet görüyoruz