Sivri Ada'da makine yapmış olmalısın.SeRRuh yazdı:Orası Sivri Ada aslındaaNaRcHy yazdı:Choosens, Choosens, Choosens... Başka kım olabilir ki.SeRRuh yazdı:
Bu fotoda atılan iftiranın ne boyutta oldugunu rahatlıkla görebilirsiniz..''Mısır Çarşısı yazıyo'' :lol: Fotoğrafa bakılırsa Mısır Çarşısı'nda oldukça büyük bir değişim var. Sayesinde bunu farketmiş oldum. :lol:
![]()
Choosensxkrall V.s ŞeRRuh ! {50 Milyon }
Re: Choosensxkrall V.s ŞeRRuh ! {50 Milyon }
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
ÇaktırmaaNaRcHy yazdı:Sivri Ada'da makine yapmış olmalısın.SeRRuh yazdı:Orası Sivri Ada aslındaaNaRcHy yazdı:Choosens, Choosens, Choosens... Başka kım olabilir ki.SeRRuh yazdı:
Bu fotoda atılan iftiranın ne boyutta oldugunu rahatlıkla görebilirsiniz..''Mısır Çarşısı yazıyo'' :lol: Fotoğrafa bakılırsa Mısır Çarşısı'nda oldukça büyük bir değişim var. Sayesinde bunu farketmiş oldum. :lol:
![]()
:lol:
SeRRuh yazdı:ÇaktırmaaNaRcHy yazdı:Sivri Ada'da makine yapmış olmalısın.SeRRuh yazdı:Orası Sivri Ada aslındaaNaRcHy yazdı:Choosens, Choosens, Choosens... Başka kım olabilir ki.SeRRuh yazdı:
![]()
:lol:
![]()
SeRRuh yazdı:Güncel
4 Avans, 5-4![]()
MackRuLzz
Altını şer İncisi ker . . .
.