ps extract bölümü yok..
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ps extract bölümü yok..
pek bir şey değişmedi. neyse teşekkür ederim ben araştırayım biraz
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
2.ci önerim ise;mitmet yazdı:cs3 4 5 hepsini yükledim ama filter menüsünde extract yok hiçbirinde. plug-in falan indirdim yine gelmedi. ne yapmam lazım ?
- Kurdugun Photoshopu sil ve Ccleaner indir '' Ccleaner registry bölümüyle '' temizlik yap... Tekrar yükle Photoshopu verdigim linklerden :idea:

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

verdiğin linkten hiçbişey bulamadım ki indireyimHayal yazdı:2.ci önerim ise;mitmet yazdı:cs3 4 5 hepsini yükledim ama filter menüsünde extract yok hiçbirinde. plug-in falan indirdim yine gelmedi. ne yapmam lazım ?
- Kurdugun Photoshopu sil ve Ccleaner indir '' Ccleaner registry bölümüyle '' temizlik yap... Tekrar yükle Photoshopu verdigim linklerden :idea:

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:verdiğin linkten hiçbişey bulamadım ki indireyimHayal yazdı:2.ci önerim ise;mitmet yazdı:cs3 4 5 hepsini yükledim ama filter menüsünde extract yok hiçbirinde. plug-in falan indirdim yine gelmedi. ne yapmam lazım ?
Arkadaşım linkler sağlam şuan kaç kişi online
http://forum.hayaleturk.com/f184-photoshop-surumleri dene birdaha :arrow:

' Hayati '
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

açıldıHayal yazdı:mitmet yazdı:verdiğin linkten hiçbişey bulamadım ki indireyimHayal yazdı:2.ci önerim ise;mitmet yazdı:cs3 4 5 hepsini yükledim ama filter menüsünde extract yok hiçbirinde. plug-in falan indirdim yine gelmedi. ne yapmam lazım ?
Arkadaşım linkler sağlam şuan kaç kişi onlinesen bidaha dene ne hatası alıyorsan resim çek koy çözüm bulayım
![]()
http://forum.hayaleturk.com/f184-photoshop-surumleri dene birdaha :arrow:

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
Çok sevindim anlatamamaçıldışurdakini indiriyorum ? http://forum.hayaleturk.com/t9126-adobe ... urkce-full

' Hayati '
- eagleee
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
mimmet reise laf yok beyler dağalın !! :mrgreen:mitmet yazdı:çok düşündün mü bu yorumu yapmak için ? düzgünce yardım edebilcek varsa yorum atsınTokerx yazdı:cs yi bırak hayatına devam et

gelsene güngörene gelsene güngöreneee :mrgreen: (gerçekten güngörende oturuyorumeagleee yazdı:mimmet reise laf yok beyler dağalın !! :mrgreen:mitmet yazdı:çok düşündün mü bu yorumu yapmak için ? düzgünce yardım edebilcek varsa yorum atsınTokerx yazdı:cs yi bırak hayatına devam et

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!