Geçirdiğim Trafik Kazası Sonrası Oyuna Kesin Dönüş Yaptım.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: Geçirdiğim Trafik Kazası Sonrası Oyuna Kesin Dönüş Yaptım.
VatanXLydeR yazdı: Bana iftira atmadın diyorsunda hala eski nickim rizeliaslan'dır diyosun. rizeliaslan senin o Rizeden tanıdıgın ikv oynayan arkadaşında.. Benimde öyle bi çarımı çalmıştı
Cafenize gelecektimde kısmet olmadı malesef..
Bak Kardeşim Neden Olaylara Kendi Bildiğiniz Taraftan Bakıyorsunuz?Anlamış Değilim.Öncelikle Eski nickim rizeliaslan'dır Bunu Söylemekte Sakınca Görmüyorum.Beni Rizede Adam Gibi Tanıyan Bilir.Beni Gidip Rizede Sorarsan Yanında Çar Açtığım Adama.Adamında İçinde Upte Kalmışsa Dizer Sana Yalanı.Beni Tanıyana soracaksın.
Bak Sana Gelince Ben O Çarı Açtığımda Daha Bilgisayar Nedir Bilmiyordum.Sonra Sonra Öğrendim.Zamanında Nickini Doğru düzgün Bilmediğim Bir Abim Yardım etmişti Saolsun.Öyle Öğrenmiştim.sonradan Çara Ortak Oldum.Bahsi Geçen Kişiyle.Sonrasında Bu Benim Çarımla Her Türlü Pisliği Karıştırmış Kendine Çar Yapmış.Ben Bu Çarla Arkadaşlarımla vs. Oynuyordum.Bu Hepsini Kazıklamış.Sonra Çarın Bilgilerinide Değiştirmiş.Buraya Çıkıp Aynı Şeyleri Kendiside Dedi.Araştır Eski Konuları...
Senin İtemine Çarına Gelince.Karakteri Ben Sadece 5 LvL Yaptım.Gerisini Bahsi Geçen Kişi Yaptı.Hatta ve Hatta Ben Çantam Dolduğunda Satmasını Çöpe Atmasını Bilmiyordum...
Düşünme Payınıda Sana Bırakıyorum.Ölç Biç Düşün.Karakterimin Şifresini Değiştirdiler.Emailine Değiştirip Kendi Üstüme Alamadım.O derece Bilmiyordum Kullanmayı.Yeni Almıştım Bilgisayarı.Sen şimdi Söyle Senin Çarını,itemini,hesabını nasıl çalmışım.Sen Şimdi Gelmiş Bunun Lagaluga'sını Yapıyorsun bana.Bak Rizeye Yolun Düşerse.Gel Konuşalım.Benim İçin Sorun yok.Herkesin Kendi İradesi var.Herkes Kendi Çapında Otursun Düşünsün.Herkes Kendi Penceresinden Bakmayı Biliyor.Birazda Bizim Penceremizden Bakın.Adam Çıktı Herşeyi Açıkladı.Bende Doğruladım.Geçmişte Yaşanmış Şeyler.Ben Umursamıyorum.Zaten Benim Yaptığım Birşeyde Yok Ortada.Herkes Kendine Düşen Payı Alıyor Geçiyor Bir Köşeye.Bütün Herşeye Bakmıyor Nedense.işine Geleni Al Gelmeyene Kapat Kulaklarını.Bravo Tebrik Ediyorum.Olması Gerekende Bu Sizler İçin...Ne Mutlu Sizin Gibi Bardağın Boş Tarafına Bakanlara...Başka Söze Ne Hacet...
Saol Kardeşim.YALNIZALPEREN yazdı:Geçmiş olsun.Allah korumuş.

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
FaTiHaRaBoGLu yazdı:VatanXLydeR yazdı: Bana iftira atmadın diyorsunda hala eski nickim rizeliaslan'dır diyosun. rizeliaslan senin o Rizeden tanıdıgın ikv oynayan arkadaşında.. Benimde öyle bi çarımı çalmıştı
Bak Kardeşim Neden Olaylara Kendi Bildiğiniz Taraftan Bakıyorsunuz?Anlamış Değilim.Öncelikle Eski nickim rizeliaslan'dır Bunu Söylemekte Sakınca Görmüyorum.Beni Rizede Adam Gibi Tanıyan Bilir.Beni Gidip Rizede Sorarsan Yanında Çar Açtığım Adama.Adamında İçinde Upte Kalmışsa Dizer Sana Yalanı.Beni Tanıyana soracaksın.
aynen kardes sen bu arkadası tanıyana yanı gel bana sor
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Emin ol ben sizi cok iyi tanıyorum Rizeliyim bende. hiç bir çarı o yapmadı , senin şuan kullandığın bütün çarlar başkalarından toplama çarlar. Hı diceksin bu benim umrumda bile değil ama benim gözümde değişmiceksiniz.
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
Sen İspatla bakayım Öyle Şeyler Dediğimi.Ben Senin Msn'ni Bile Bilmiyorum...Nerden çıktım Onuda Anlamış Değilim.Seni ne Tanırım Ne Konuşmuşluğum Var.Adam Gibi Git Sana Zarar Verenlerle konuş.Milleti Karalama...Sustuk Sustuk Konuşturmayın...Ergenlik Ar Damarına Gelince.Gel Görelim Kiminki Oluşmuş Kiminki Oluşmamış.Delikanlı Seni...mahmutxsolmaz yazdı:FaTiHaRaBoGLu yazdı:VatanXLydeR yazdı: Bana iftira atmadın diyorsunda hala eski nickim rizeliaslan'dır diyosun. rizeliaslan senin o Rizeden tanıdıgın ikv oynayan arkadaşında.. Benimde öyle bi çarımı çalmıştı
aynen kardes sen bu arkadası tanıyana yanı gel bana sorkardes dedik dolandırdı sonra aklı sıra abi rolu yapmaya karar verdi ulusxzarif charından baktıki hiç birseyi kanıtlıyamıyor en son iftiraya bas vurdu 'msnde konustuk 22 (20 tanede demis olabilir uzun zaman gecti aradan ) fotorafın var hepsini koymazsam yok 'edepsiz bir kelime' cocuğuyum''..gibi seyler de sarf etti lakın gel gelelim kendi pisliğinde boğuldu oyunu bıraktı simdide kendini aklamaya calısıyor hayatı kolpa bir insan ..tabi insan denile bilirse ... hala nasıl bir yüzle kendini savunuyor sasıyorum gerci 15 yasında daha yeni ergen ar damarı olusmamıs bile
:):)
Hepsini Bana Eskiden Çarımı çalan Kişi Verdi.Rakkasxbürokrat'ı Kendim Kastım.IıILiDeRIıI Benim Çarım Zaten...İsim Değiştirme Aldım 0'Dan Başladım.Sizinle Uğraşamam Ben.Gel Rizeye Konuşalım Diyorum.Kimseden ne çar Dilendim.nede Çar Aldım.Benim Çarımı Çalan Kişi Verdi Bna Hepsini...Dediğim Gibi Kendi Açınızdan Bakıyorsunuz Siz...VatanXLydeR yazdı: Emin ol ben sizi cok iyi tanıyorum Rizeliyim bende. hiç bir çarı o yapmadı , senin şuan kullandığın bütün çarlar başkalarından toplama çarlar. Hı diceksin bu benim umrumda bile değil ama benim gözümde değişmiceksiniz.
Benimle Muhattap Olmayın Mümkünse...Sizinle Konuşacağım Bir Şey Yok.Ama Yolunuz Düşerse Gelin Konuşalım...

Büyük geçmiş olsun, hoşgeldin.
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Sen İspatla bakayım Öyle Şeyler Dediğimi.Ben Senin Msn'ni Bile Bilmiyorum...Nerden çıktım Onuda Anlamış Değilim.Seni ne Tanırım Ne Konuşmuşluğum Var.Adam Gibi Git Sana Zarar Verenlerle konuş.Milleti Karalama...Sustuk Sustuk Konuşturmayın...Ergenlik Ar Damarına Gelince.Gel Görelim Kiminki Oluşmuş Kiminki Oluşmamış.Delikanlı Seni...
Resim yüklemeyi bulup hemen yüklüyorum fotorafları bir bir sonra sana elveda diyoruz tabi kalmak gibi bir yüzsüzlük edersen
Resim yüklemeyi bulup hemen yüklüyorum fotorafları bir bir sonra sana elveda diyoruz tabi kalmak gibi bir yüzsüzlük edersen

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı

Bidaha görüşmemek diLeğiyle ...

- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
Resimlerin Tarihine Bak Sonra Gel Bana.Konuştuğun Kişi Ben Değildim.mahmutxsolmaz yazdı:
Bidaha görüşmemek diLeğiyle ...

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Herseferinde ayrı bi yalanla burdasın seni muhatab almak benim işim değil su dakikadan sonra bebek bakıcılığı yapacak değilim büyü aklın basına gelir abisi