Serkan senden daha seviyeLi espiRiLer bekleRdım.. olayı bılmeden yorum yapmak ıstemıorum bende cok oyuncuyla parasına,car sılmesıne ws yaptım,sonuç ya kaçtılar ya yasakladılar. ama hıç bırını foruma tasımadım veya ben adamı 10 kere kestıysem 1 kere kestının fotosunu attı bızı kesıLmıs durumda bıraktı boyle saçma sapan konulara gerek yok he Birkan,Afatın yerıne ben ws atabılırım carını sılmesıne sıfacım var sıfacınla gelebılırsen denerız.az cok tanıorsan ben sılerım dedıysem sılerım :twisted:atabey yazdı:Adam erkekliğine ''ReSt'' çekmiş... :lol:
Afaat Sözünü Tut !
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Afaat Sözünü Tut !

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Ahmet Senle WS Atmaya Cesaret Edemezler.Adam Göz Göre Göre Çarını Silmez :lol:EnSoNxLeonar yazdı:Serkan senden daha seviyeLi espiRiLer bekleRdım.. olayı bılmeden yorum yapmak ıstemıorum bende cok oyuncuyla parasına,car sılmesıne ws yaptım,sonuç ya kaçtılar ya yasakladılar. ama hıç bırını foruma tasımadım veya ben adamı 10 kere kestıysem 1 kere kestının fotosunu attı bızı kesıLmıs durumda bıraktı boyle saçma sapan konulara gerek yok he Birkan,Afatın yerıne ben ws atabılırım carını sılmesıne sıfacım var sıfacınla gelebılırsen denerız.az cok tanıorsan ben sılerım dedıysem sılerım :twisted:atabey yazdı:Adam erkekliğine ''ReSt'' çekmiş... :lol:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Şifacım yok Ahmet olsaydı emin ol atardım vsEnSoNxLeonar yazdı:Serkan senden daha seviyeLi espiRiLer bekleRdım.. olayı bılmeden yorum yapmak ıstemıorum bende cok oyuncuyla parasına,car sılmesıne ws yaptım,sonuç ya kaçtılar ya yasakladılar. ama hıç bırını foruma tasımadım veya ben adamı 10 kere kestıysem 1 kere kestının fotosunu attı bızı kesıLmıs durumda bıraktı boyle saçma sapan konulara gerek yok he Birkan,Afatın yerıne ben ws atabılırım carını sılmesıne sıfacım var sıfacınla gelebılırsen denerız.az cok tanıorsan ben sılerım dedıysem sılerım :twisted:atabey yazdı:Adam erkekliğine ''ReSt'' çekmiş... :lol:
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Charını Silince Eline Ne Geçecek Çok Me rak Ediyorum.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
atabey yazdı:Adam erkekliğine ''ReSt'' çekmiş... :lol:
vaLLah dogRu söLedn
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Çokmu Komıkatabey yazdı:Adam erkekliğine ''ReSt'' çekmiş... :lol:
daha dunun cocugusun lucas adlı carda 43 level qezıordun
2 foto koysam yıkılırsın
Bır sey soLıceksen ıLk kendıne bak sonra qeLıp burda yorum yap[/b]
Küfürlü içerik silinmiştir.
Hesabınız uyarı amaçlı gün uzaklaştırılmıştır.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kendimce bir yorum attım gülen güldü eheh. ''Lucas'' adlı karakter doğrudur benim oyuna ilk başladığım karakter ve 2009/Aralık ayından beri kullanmıyorum.Tabirlerine de dikkat et,tehditlere kapalı,kanıtlara açığım.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Ben sadece oyunda bize yaptığı artistliği erkekliği bu konudada yapmasını istiyorum kimsenin carında gözüm yok benim.Allah'a şükür öyle dostlarım var ki en iyi itemleri kullandım onların sayesinde..tokyo2drift yazdı:Charını Silince Eline Ne Geçecek Çok Me rak Ediyorum.
Ya sen serserixkratos ? Milletle parasına zar atıp kaybedince alt f4 ceken bir veletsin milletin paralarıyla artistlik yapıyorsunSerserixkratos yazdı:Çokmu Komıkatabey yazdı:Adam erkekliğine ''ReSt'' çekmiş... :lol:
daha dunun cocugusun lucas adlı carda 43 level qezıordun
2 foto koysam yıkılırsın
Bır sey soLıceksen ıLk kendıne bak sonra qeLıp burda yorum yap[/b]
Küfürlü içerik silinmiştir.
Hesabınız uyarı amaçlı gün uzaklaştırılmıştır.
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Konuyla ilgili bi bilgim yok cok detaylı konusamam bu bir
2. sı bu bir oyun herkez kacar sayısızca olay oluyor buraya fotoları atan naDır insanlardan birisin buda niyetini ortaya koyuyor.
3. sü ise fotoraflarda dikaktımı cekti afaat karakterinde zırh yok gece zırhı ama su anda kullanıyor demekki bu fotoraf en az 1 aylık.. e kardes sen bukadar rahatsızdın kestin en bastan konussaydınya bunları neden bukadar süre sonra konusuyorsun ? ben söyliyeyim hemen afaat muhtemelen burdaki diğer arz karakter kullanıcılarınada yaptığı gibi canını yaktı sende feryat figan eskilere döndün amacın sadece afiŞ olmak buyur oL
..birde Takıo ve diğer RoA yetkilisi arkadas hani diyorlarya Loncamıza laf etmeyin diye önce kendi Loncadas kardes artık her neyiniz ise onun yaptığı yanlıslara bakın sonra milleti eleştirin . he afaat ın erkekliğine laf edebiliyorsanız gecin yüzüne diyin böyle Klavye karsısında erkekLik oLmuyor' . '
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Seni Kestiği Diğer WS leri Koymamıssın.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry