Dün gece Arz klanında yaşanan küfürlere son

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RecepKozanoglu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Dün gece Arz klanında yaşanan küfürlere son

Mesaj gönderen RecepKozanoglu »

Resim

Bu ülkeyi sevmeyen , istemeyen defolup gider bu kadar basit...

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.
Ya olduğun gibi görün , ya da göründüğün gibi ol...

[code]>>>GeCeSuVaRiSi<<< : Recep KOZANOĞLU[/code]
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Bu olayın arz klanında yaşanması tabikide lodosların sessiz kalacağı anlamına gelmez.Bu şahıslar biz Türkiyemlerin kp çarlarını kesmişlerdi bölgeden artislik taslıyolardı.Ne oldukları simdi belli oldu alın buyrun iste ,terbiyesizler siz insanmısınız umarım ceza oyunla kalmaz...
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PhxMecnun »

Merhaba Herkese,

konuyu bilmeden o konusmalara dalmaları nedeni ile konu buraya kadar gelmistir... konuyu kısaca anlatayım birde o kufur etti dediginiz kisi yerinde siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum...

Mkabeter denen sahsiyetsiz klanda kim var kim yok ana bacı kufurler ediyor selam verene ana bacı kufur edıyor birsey yansıtana kufur edıyor ve bazı genclere ben muhtap almayın dedigim halde cevap vermeleri ve miletin türk kürt ayrımı oldumu ne tez GAZA/Galyana geldigini cok iyi bilen o sahsiyetsiz Mkabeter charında bulunan serefsiz...

karsılık olarak DiYaRBaKıRLı da kufur eti bu sefer o Mkabeter ben türküm yok Ataturk seviyorum sen seviyormusun ve benzeri kelimelerle ana bacısına kufur eden tarafından laf soylenınce Diyarbakırlı da kufurlu konusmustur konusmaları okumayan birkac kişide sagolsun olayı Türk Kürt olayına cevirip o Mkabeter denen serefsize arka cıkmıslardır klanda o kadar yazmama konuyu bilmeden konusmayın kufur eden adamı destekliyorsunuz dememe rahmen bazı dengesizler konuyu iyice çarpıtıp Kürtlerin hepsine kufurler etmişlerdir bende bir Kürt olarak Anaya Bacıya Ataya küfür edenlerin Hepsi SEREFSİZ olduklarını burdan soyluyorum.............
Her soylenene inanıpda hemen Galyana Gelen dengesizlere diyorum birdaha konuyu bilmeden lafın konunun ortasında lafa dalmayın önce neyin ne oldugunu ogrenin önce...

Bilginize....
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

PhxMecnun yazdı:Merhaba Herkese,

konuyu bilmeden o konusmalara dalmaları nedeni ile konu buraya kadar gelmistir... konuyu kısaca anlatayım birde o kufur etti dediginiz kisi yerinde siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum...

Mkabeter denen sahsiyetsiz klanda kim var kim yok ana bacı kufurler ediyor selam verene ana bacı kufur edıyor birsey yansıtana kufur edıyor ve bazı genclere ben muhtap almayın dedigim halde cevap vermeleri ve miletin türk kürt ayrımı oldumu ne tez GAZA/Galyana geldigini cok iyi bilen o sahsiyetsiz Mkabeter charında bulunan serefsiz...

karsılık olarak DiYaRBaKıRLı da kufur eti bu sefer o Mkabeter ben türküm yok Ataturk seviyorum sen seviyormusun ve benzeri kelimelerle ana bacısına kufur eden tarafından laf soylenınce Diyarbakırlı da kufurlu konusmustur konusmaları okumayan birkac kişide sagolsun olayı Türk Kürt olayına cevirip o Mkabeter denen serefsize arka cıkmıslardır klanda o kadar yazmama konuyu bilmeden konusmayın kufur eden adamı destekliyorsunuz dememe rahmen bazı dengesizler konuyu iyice çarpıtıp Kürtlerin hepsine kufurler etmişlerdir bende bir Kürt olarak Anaya Bacıya Ataya küfür edenlerin Hepsi SEREFSİZ olduklarını burdan soyluyorum.............
Her soylenene inanıpda hemen Galyana Gelen dengesizlere diyorum birdaha konuyu bilmeden lafın konunun ortasında lafa dalmayın önce neyin ne oldugunu ogrenin önce...

Bilginize....
söyleyecek bişe bırakmamışsın ferhat abi eline sağlık
Wikileaks
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Wikileaks »

BU MİLLETİ TÜM DÜNYA YIKAMADI ANLAYIN ATIK !!!

norton
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen norton »

Selamlar:
Öncelikle sunu belirtmek isterim ki insanlar aşırı ön yargılı ve aşırı ahlaksızlaşmış.
Ben Mkateber yeni adı ile IIeVeRcYpRusII leviatnan sanırım (adını tam okumadım)
diyarbakırlı ile kürtçe konuşmuşlar fln gibi bi yazı okudum :D bunu yazan arkadaş merak ediyorum acaba bizim orda kavga ederken orda nasıl kürtçe konuştugumuzu anladı gerçekten cok merak ettim :D 1. kıbrısta yaşıyorum
2. diyarbakırlı baş düşmanlarımdan biridir (düşük lvl savacısını kestigim için kadim görewimi yapmamıştı) ve devamında kavga gürültü fln cıkmıştı. Eğer bu leviatnan nın birazcık allah korkusu warsa (tartışılır) lütfen bak lütfen
BİLMEDİGİN KONU HAKKINDA YORUM YAPMA insan gibi diyorum. bak ben Mka loncasındaydım ve sen beni ataturk e ve
T.cumhuriyetine laf edenlerin yanına koyuyosun kiminiz diyodur ateş olmayan yerden duman cıkmaz.
takdir sizin

Saygılar
norton
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen norton »

Ayrıca hakkımda kötü düşünen kim warsa yazsın oyundada gelsin karşıma erkek adam gibi cıksın eğer varsa birne küfür etigim veya laf söylediğim beni bilen bilir bilmeyen içinde bişey yapamam Adım Soyadım da Can akhandır ehe herşeyimi söyledim oyunda bi terbiyesizligimi bi küfürümü görem yazsın.
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Ferhat Abinin Dediği Laflara Harfiyen Katılıyorum.

Bu emperyalist Ülke düzeninde Kim Birinin Açığını yakalarsa Hemen Üstüne Basa Basa Onun can damarı olan zayıf noktasından vuruyor.
DiYaRBaKıRLı Atatürke Laf Attı Diye Bende Onu kınıyorum... Lakin Gelip Olayı Türk Kürt Ayrımına Çeviren Kişilere Burdan Seslenıyorum.
Ben de Kürtüm Ama Dağ Kadrosunun Arkasındaki Kürtlerden Değil.Türk'ünün Laz'ının Kürd'ünün Bir Olduğu Bir Ülkede Vatanım Türkiye'ye Vadedilen Topraklarda Benim Yaşayış Bölgemde Kendime Ayrılan Toprakta Yaşıyorum.Kimsenin Ben Bu Topraklarda Oturdugum için Bana Hakaret İçerikli Laflar Yazması Haddine Değildir.
Bana Bu oyunda Dağ adamı muamelesi gösteren Adamların Bugün kü Sonunu Sizde Görmüşsünüzdür Heralde...İsim Vermek İstemıyorum.

Neyse FAzla Söze Ne Hacet ....

Diyarbakırlı ile konuşacağım.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Bu Arada "Sansür" Sen Kimsin Bize Kendi Öz Forum hesabını göster ki seni tanıyalım
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Sansur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sansur »

Benim suçduyurusunda bulundugum şahıs ''mkabeter'' dir. diyrleri bu kişinin gazına gelerek abuk subuk konuşmuşlardır. onları sadece kınıyorum önemli olan suça teşvik ettiren kişidir

Mkabeter adlı karakterde o gün kim varsa gerekli suçduyurusu onun adına başlatılmıştır .

Bu tür profakatörlük yapan kişi ve kişiler cezasını bulacaktır .

.

Kimligimin deşifre edilmemesi gerektirmektedir bu tür davranışları sergileyen kişilerin de aynı suçduyurusunda bulunacaktır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön