Bu ülkeyi sevmeyen , istemeyen defolup gider bu kadar basit...
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.
söyleyecek bişe bırakmamışsın ferhat abi eline sağlıkPhxMecnun yazdı:Merhaba Herkese,
konuyu bilmeden o konusmalara dalmaları nedeni ile konu buraya kadar gelmistir... konuyu kısaca anlatayım birde o kufur etti dediginiz kisi yerinde siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum...
Mkabeter denen sahsiyetsiz klanda kim var kim yok ana bacı kufurler ediyor selam verene ana bacı kufur edıyor birsey yansıtana kufur edıyor ve bazı genclere ben muhtap almayın dedigim halde cevap vermeleri ve miletin türk kürt ayrımı oldumu ne tez GAZA/Galyana geldigini cok iyi bilen o sahsiyetsiz Mkabeter charında bulunan serefsiz...
karsılık olarak DiYaRBaKıRLı da kufur eti bu sefer o Mkabeter ben türküm yok Ataturk seviyorum sen seviyormusun ve benzeri kelimelerle ana bacısına kufur eden tarafından laf soylenınce Diyarbakırlı da kufurlu konusmustur konusmaları okumayan birkac kişide sagolsun olayı Türk Kürt olayına cevirip o Mkabeter denen serefsize arka cıkmıslardır klanda o kadar yazmama konuyu bilmeden konusmayın kufur eden adamı destekliyorsunuz dememe rahmen bazı dengesizler konuyu iyice çarpıtıp Kürtlerin hepsine kufurler etmişlerdir bende bir Kürt olarak Anaya Bacıya Ataya küfür edenlerin Hepsi SEREFSİZ olduklarını burdan soyluyorum.............
Her soylenene inanıpda hemen Galyana Gelen dengesizlere diyorum birdaha konuyu bilmeden lafın konunun ortasında lafa dalmayın önce neyin ne oldugunu ogrenin önce...
Bilginize....