SeRRuh yazdı:Erdem emin degilim fakat senin itemlerin Bjkx adlı şahısta ! kısa bir araştırma sonucu anlaşılacak eğer onda ise itemlerinin sana geri döndürmek için elimizden geleni yapacagız...
Öncelikle Geçmiş Olsun
SeRRuh doğru söylüyor olabilir Bjkx isimli char geçen gece bölgeden değerli itemler yansıtıyordu..
Erdem öncelikle carlarının soyulmasına cok uzuldum ve oyunu bırakma ıstegıne de ayrıyetten daha fazla uzuldum fakat tekrar oyuna gerı donmek ıstersen elımden ne gelirse yapmaya hazırım. Eger dersinki bidaha uğraşamam o zaman bizi unutma erdem kendine iyi bak.Ve umut o yorumun bu konuya yakışmadı belirtmek isterim... HAYATINDA BAŞARILAR ERDEM.
ÖnceLİkle Geçmiş OLsun dioRum eRdem..
Aynı Olaylar Bnm de Başımdan Geçti Bunu Foruma İLettiğimde İLk geçmiş Olsun dileklerinde BuLunan Birisi sendin Bana demiştin oyuna Geri Döndüğünde Elimden GeLeni yaparım die Şİmdi Bn sana Aynısını DioRum Oyuna Geri Döndüğünde Elimden Geleni yapmaya HazıRım.Üzüldüğümü BeLİrtmek İsteRim Aynısı Bnm baŞımdan da geöti Çünki NasıL Bi duydu Olduğunu AnlayabilioRUm...Geçmiş OLsun KaRdeşim.
Erdem ben Loncaya Gireli En Fazla 2 Ay oldu bu Sunucuda değildim Loncaya Girdiğimde İlk Dost Oldugum Kişisin sen bunların hiç birini haketmedin en güçlü sensin diye atmadıgı çevirmediği yalan olan kalmadı millletin Eğer geri dönersen yanında benide bulacağına emin olabilirsin kardeşim telefondan falan gene mesajlaşırız arkadaşlımız bitmicek.
iyi olmuş :mrgreen:
hiç üzülmedim..
bu tür hareketler bizi eski ruhumuzu oyuna yansıtıyor.
TSKxSubaY
Wolfpack & AvasT Team & Organize işler
Ne günlerdi Bee
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Bu oyunda Adam sandıklarımız 5 para etmez çıktı bu oyun için. Sen her zaman Oyunu oyun olarak kabullendın ve Dostlugumuzu hiçbir zaman bitirmedin.Sen bu oyunu bıraksan da inan ki kardesim meran adını kolay kolay unutmayacak we hatırlayacaktır . Kendıne iyi bak kardesım WaFFeN AıLeSIının sana saygısı Sonsuzdu böle de dewam edecek . ..
Korayla ve megaxlerle beraber yoğurt yersen böyle olur sana ağzıma gelen herşeyi sölememe rağmen kinim yok tek kinim kadir koray ve talha ya üzüldüm gerçekten
kendi yolunu megax olarak çizerek hatayla başladın neyseee
allaha emanet ol geçmiş olsun
Relaxefendy :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT