Choosensxkrall emrah la cok vs attık onun kazandıgıda oldu benım kazandıgımda ama son vs mizi o kazandıgı ıcın benım oyum onadır.
Diger yazdıklarınızla ise vs atmadım.
WaFFeNxeLLecTRo *
BU KONUYU AÇAN ARKADAŞ BAK HEMEN ÜŞÜŞTÜ YALANCI ARKADAŞIMIZ :mrgreen: ŞERRUHLA KAVGA EDERLER ŞİMDİ BUNLARI MI DİNLEYELİM YANİ KAPATIN ŞU KONUYU BE YUH 50 TANE VAR BU KONUNUN AYNISI FORUM YETKİLİLERİ NE İŞE YARARSINIZ ? :idea: :arrow: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Choosensxkrall emrah la cok vs attık onun kazandıgıda oldu benım kazandıgımda ama son vs mizi o kazandıgı ıcın benım oyum onadır.
Diger yazdıklarınızla ise vs atmadım.
WaFFeNxeLLecTRo *
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 ŞeRRuh
Burda V.s atan kişinin benim olmadıgımı tüm Meran biliyor fakat sen illa rezil edicem kendimi diyorsan problem yok
WaFFeNxeLLecTRo'ya 4 Avans Verip 5,4 Meran'a Gömmüştüm sankii..
Not: Enerjim 95 ve 100 gibi Net farklar ile :!:
pLayboys yazdı:Hani PLayboy da iyi sanki varmı lan Grub Bölgeleri falan Yerlerde benden daha deli büyücü :=) Ayak ustu gecerken düşünen adam falan
Ayak üstü hea 30sn'den daha kısa sürede motor kesimi felan King PlayBoyS
nitoet yazdı:Öncelikle belirtmek isterimki şahsi fikrime göre büyücünün iyisi olmaz..Büyücü kullanmak birazda şansa bakar Rakibin sana büyü atar bozarsın ki bozuğun büyü kritksiz olabilir .. Sonraki attığı büyü Kritik gelir bakmışsın yerdesin.Kendimde ağırlıklı olarak büyücü kullandığım için şahsi fikrim budur.Ama dersinizki bu sanatı en iyi kullananlar kimler ŞeRRuhh u tek gecerm.Hem taktikleri hem ustalığıyla büyücünün dilinden anlıyor .
.Ama dersinizki bu sanatı en iyi kullananlar kimler ŞeRRuhh u tek gecerm.Hem taktikleri hem ustalığıyla büyücünün dilinden anlıyor
Teşekkür ederim beni gayet net anlatmışsın Çekemen [D-Smart] taksın Slogan neydi ? Kurulumu bizden ve ücretsiz
benim fikrim murattır meranda yenildim dediysem adam akıllı bi murata yenildim 3 * 2 o zaman zırhım yokdu o avantajdan olabılır bılemem ancak Relax efendi çok iyi büyücüdür 39 levellerde turnuva vardı eskıler bılır savaşçılarda kholpashalixleo büyücülerdede Relaxefendy kazanmıştı yendıgım wsleride yazayım :