İSMET BEY (KALE SORUNU) ÖNERİ !!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İSMET BEY (KALE SORUNU) ÖNERİ !!
ya ben mi yanlış biliyorum sol taraftan büyü menzili yetmiyor mu ? 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
benim amacım kıpırdamasında yanına çekilmesin yakın menzilde kesilebilen biri olsun İSMET BEY yani kaleye inceksin yanına gidip keseceksin amacım oydu bence önerilerinizi vermelisiniz bu konuda benim önerim bence güzeL başka bir öneriniz varsa onu sunmalısınız tabi Gm varsa bu yazılarımızı izleyen varsa ne güzel
:arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
aynen kıpırdamazsa uzaktan vurur büyücülermitmet yazdı:kıpırdamazsa daha kolay olur. kenardaki 4-5 muhafız kolayca kesilir, ismete dışarıdan büyü atılır
İmza düzenlendi.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Adam doğru söylüyor biraz mantıklı olsun kale duvarından büyü atılmasın ismette dışarı çıkıcaksa duvardan geçmesin adam gbi merdiven koymuşlar oraya az insan olsunFerhatbey yazdı:benim amacım kıpırdamasında yanına çekilmesin yakın menzilde kesilebilen biri olsun İSMET BEY yani kaleye inceksin yanına gidip keseceksin amacım oydu bence önerilerinizi vermelisiniz bu konuda benim önerim bence güzeL başka bir öneriniz varsa onu sunmalısınız tabi Gm varsa bu yazılarımızı izleyen varsa ne güzel:arrow:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
Adam doğru söylüyor biraz mantıklı olsun kale duvarından büyü atılmasın ismette dışarı çıkıcaksa duvardan geçmesin adam gbi merdiven koymuşlar oraya az insan olsun
+Canceazi yazdı:Adam doğru söylüyor biraz mantıklı olsun kale duvarından büyü atılmasın ismette dışarı çıkıcaksa duvardan geçmesin adam gbi merdiven koymuşlar oraya az insan olsunFerhatbey yazdı:benim amacım kıpırdamasında yanına çekilmesin yakın menzilde kesilebilen biri olsun İSMET BEY yani kaleye inceksin yanına gidip keseceksin amacım oydu bence önerilerinizi vermelisiniz bu konuda benim önerim bence güzeL başka bir öneriniz varsa onu sunmalısınız tabi Gm varsa bu yazılarımızı izleyen varsa ne güzel:arrow:
şaka bi yana ismetin menzili az olsun yani
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
3 yıldır aralıksız oynayan bir lodos olarak bu fikre katılmadığımı belirtiyorum.Ferhatbey yazdı:BENCE İSMET BEYDE KALESİNDE KALARAK SAVAŞSA KIPIRDAMAN İŞTE O ZAMAN ZORLAŞIR BİRAZ İSMET BEYİDE KESMEK VE ŞARTLAR EŞİT OLABİLİR O ZAMAN NE DERSİNİZ ?![]()
Eğer arzlar sağlam geliyorsa en az 4-5 büyücü de vardır, anladığnı düşünüyorum.
İyi forumlar...
- xARZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
lodosların avantajları arzlara göre daha çok olduğu için bu durumun değiştirilmediğini düşünüyorum
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Bu kalenin mimarı kim kardeşim. :mrgreen:
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
kiziroğlu mustafa bey. kim dersen, bir beyin oğlu zor beyin oğlu..Strongxfighter yazdı:Bu kalenin mimarı kim kardeşim. :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!