Yolcu Yolunda Gerek !!
Re: Yolcu Yolunda Gerek !!
Funda hayat snn sandığın kadar kolay değil arkadaşım .. Takmassan gidersin düz liseye % 50 psikopat kaynıyo onlarla beraber hepten bataklığa girersin.. Baba parası bir yere kadar. Artık erkeğin yanında bayanda ayakları üzerinde durmak zorunda. Yarın bugün aile kurduğunda eşinin eline bakacağına geleceğini garantilede hayat sana O zaman rahatlık versin. 

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
sizde beni vurdumduymaz yaptınzı koydunuz:D yan gelip yatmıyoruz heralde bizde çalışıyoruz ama aşıır stres yapmuıyorum ççnkü geçen sne aşırı stresten düşük geldi puanım 410 yapabileceğim sorulardan 390 puan aldım
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Ben ilk sınavdan 460 2.sınavdan 382 aldım .. düşüşün farkındasındır herhalde.. geçen sene full ikvdeydim . Şuan sınava önem vermem oyunu sevmediğim anlamına gelmez ama çok bağlandım .. Bundan sonra oyuna zembekoğlunun cafesinden haftada 2 defa felan giricem
)

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
bende ederim yakında belki 
- KuzeYxbLoody
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Kendine İyi bak SeninLe Tanışma Şansım oLmadı ama 3 Ay sonra Görüşmek DiLeğiyLe Sana İyi ÇalışmaLar..
KuZeYxBLooDy [(^)Ecel Getiren] KuZeYxEcuaDoRx [(^)Ejder Asa]
Hawthorn [(^)Ashab-ı Kehf] KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Hawthorn [(^)Ashab-ı Kehf] KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
sınavında başarılar. sakın "liseyi kazanınca rahatliycaksın" yalanına inanma. üniversitede bile rahatlayamıyosun. çok fena :shock:
Sa Arkdaşlar, Bu Sene benimde YGS yani ÖSS nin Yeni Sınavını Olacağım Size ve Kendime Başarılar Diliyorum, Meslek Lisesi / Bilgisayar Bölümü / Web Tasarımı Alanlarında Lise Öğrenim Hayatımı Geçirdim ve çok rahattım bu rahatlık beni bu sene strese soktu senenni başından beri dershanelerde sabahlıyorum, sizlere tavsiyem henüz yolun en başındasınız SBS ye giripte istediğiniz yeri tutturamassanız sakin üzülmeyin değişen öss sistemine ayak uydurun ve çalışmalarınız 9. sınıftan itibaren ufak ufak başlayın ben bunu yapmadığım için çok pişmanım size benim gibi bir çok örnek gösterebilirim ama size sizin gibi örnek gösteremem o yüzden akıllı davranın UMARIM ALLAH GÖNLÜNÜZE göre istediğiniz verri inş..
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]