Oyun Bozuldu.. Genel Olarak Değil Benim Oyun Bozuldu.
Re: Oyun Bozuldu.. Genel Olarak Değil Benim Oyun Bozuldu.
Kendi kendine kapanıyor demişsin. Arada simge durumuna küçülüp açılmadığı oluyor üyelik ekranının. Oyun ayarlar bölümünden ekran çözünürlüğü ile bilgisayarın ekran çözünürlüğünü eşler misin.xPrince yazdı:
Öncelikle selamlar.. Oyunum böyle bir hal aldı nasıl oldu bilmiyorum ama kaldırıp yüklüyorum başka yerleye yüklüyorum ama olmuyor.. "OYNA" dediğim an oyun böyle oluyo donuyo güncelleyici ve devamı gelmiyo mynetin o kullanıcı adı şifre bölümü ha sobee dede yaptım ttnet dede ama aynı sonuç o bölümü göremiyorum ne yazıkki, kendi kendine kapanıyo sonra..
"Format Atınız" demeyin lütfen çünkü atmak istemiyorum, format benim için zahmetli bi iş tamam attım formatı 1 2 saatte ama pc yi şimdiki duruma getirmek zor en az 5 günümü alır kullandığım programları yüklemek buna bi çözüm bi fikir üretebilecek olan yardım edebilecek olan varmı ??
Umarım çözüm bulursun
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Silip yeniden kurmanın çözüm olacagını düşünyorum .Benimde basımasık sık geliyor.
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Giray Kardeşimizin Dediği Gibi 2 Şekilde Olmuş Olabilir Bunun Bir Tek Sebebi Olabilir.Bilgisayarında "WORM" Denilen Virüslerden Olabilir.Bu Virüs Oyunun Yada Bilgisayarının Dosyalarını Silmiş Olabilir.Eğer Bilgisayarda Başka Dosya/Program Açarken Hata Verirse Bilgisayarındaki Dosyaları Silmiş Demektir.Ve Mecbur Format Atman Gerekir.Ama Sadece Oyunda Hata Veriyorsa Oyundaki Dosyaları Silmiştir.Oyunu Sil Ve Güvenilir Birkaç Virüs Programıyla Online Virüs Taraması Yaptır.(Bitdefender Ve Nod32 'nin Böyle Bir Uygulaması Var )Bi Kaç Saat Sürer Ama "WORM" Varsa Kurtarır.Sonra Oyunu Yeniden Yükle :idea: :idea:girayankara yazdı:2 şekilden dolayı bozulmuş olabilir.
Oyunundan kaynaklanan veya Windows'tan kaynaklanan.
OPyundan kaynaklandıysan oyunu tamamen silip yeniden kurarsan düzelir gibime geliyor.
Windows'tan kaynaklanıyorsan işletim sistemini oyunun çalıştığı bir zamana çevirirsen(geri dönüşüm veya geri yükleme noktası gibi adları var.) düzebilir.
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
bilgisayarı eski haline getirmem beş günümü alır diyorsun, bence abartmışsın. öğrenciliğimin yanında film ve belgesel yapımcısıyım, şu ana kadar üç tane bandrollü belgesel çektik. benim bilgisayarımı düşün bir de. benim bile format atmam en fazla 2 saat sürer. beş gün çok abartılı olmuş bence. bunun yanında format attıktan sonra bir yedekleme dvdsi oluştursaydın şimdi dvdyi bi takardın bilgisayar ilk günkü gibi olurdu.

- Yalnizadam0
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Kardes ne formatı ne bısey aman dıyım
benımde basıma gelmıstı ve cozumu cok kolay.Ikv yı aç sunucu secme penceresınde sağ üsttekı ayarlara gir ekran çözünürlüğünüyle bilgisyararının çözülüğünü aynı yap.hiç olmazsa tek tek ordakı çözünürlükleri dene düzelicek 

Esetin online virüs taramasını yaptım 9 tane virüs buldu bende şaşırdım pc de virüs programımda var aslında ..
Acımadım sildim virüsleri tabiki yalnız buda bi çözüm olmadı.. sonra orjinal dvd'den yükledim ikv yi aynı hata çıktı yine..
Ekran çözünürlüğü ile alakalı olan bi şey değil belli yani güncelleyici takılıyor donuyo sonra kendiliğinden kapanıyo güncelleyici çünkü ilk olduğunda ben hiç ayar değişikliği yapmamıştım..
Ama bir fikrim var onu denicem şimdi
yeni bir kullanıcı hesabı açıp orda yüklicem oyunu bakalım orda yüklenicekmi ardından bir sorum var.. Anlıyan olurmu onu merak ediyorum ama oyun yöneticileri sanırım anlayabilir.. Eğer yeni oturumda çalışırsa regedit dizinindeki bazı ayarlardan kaynaklanan bir sorun olmalı yeni oturumdaki ikv dizininin doğru ayarlarını benim orjinal oturuma kopyalamam gerekir ama ikv dizininin nerde olduğunu bilmiyorum
Acımadım sildim virüsleri tabiki yalnız buda bi çözüm olmadı.. sonra orjinal dvd'den yükledim ikv yi aynı hata çıktı yine..
Ekran çözünürlüğü ile alakalı olan bi şey değil belli yani güncelleyici takılıyor donuyo sonra kendiliğinden kapanıyo güncelleyici çünkü ilk olduğunda ben hiç ayar değişikliği yapmamıştım..
Ama bir fikrim var onu denicem şimdi
Yeni hesaptan çalışıyo
ama gelin görünki.. hesabı değiştirmekten ziyade o ayarını bulup değiştirmek daha mantıklı geliyo bana..
Çözüldü !! Çözümü ise yazıyorum..
Önce bir yan hesap açın yönetici olarak.. O hesaba girin çalıştır komutundan regedit kısmını açın ve gelen pencereden şu yolu bulun ve silin..
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings
Ardından orjinal hesaba geçin vede aynı yolu bulup regeditten aynı şekilde burdaki "İnternet Setting" klasörünü yan hesapta yaptığımız gibi silin.. ardından oyun çalıştı bende..
Önce bir yan hesap açın yönetici olarak.. O hesaba girin çalıştır komutundan regedit kısmını açın ve gelen pencereden şu yolu bulun ve silin..
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings
Ardından orjinal hesaba geçin vede aynı yolu bulup regeditten aynı şekilde burdaki "İnternet Setting" klasörünü yan hesapta yaptığımız gibi silin.. ardından oyun çalıştı bende..
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
git pc yi okut bi yasin oku çözülürxPrince yazdı:Bu kadar umutsuzmu bee !!!