Bil Kazan! Daha Çok Kazan!
- Liwer
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Bil Kazan! Daha Çok Kazan!
Önerim : Çok kolay sorular soruyorsunuz, çoğu kişi soruyu göremeden altına yorum doluyor ve hemen biliyorlar. Sorular biraz daha zorlaştırılmalı
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Sayfayı begenmedikten sonra kimse göremez oyunumuzu çocuklar begeniyor ama yetişkin insanlar bakmıyorlardır bile...CLubber yazdı:Facebookta Elbet adımızı duyurmalı binlerce milyonlarca insanlara ulaşmalı.. nihayetinde dünya çapında bilinen bir yer facebook,Hediyelerde gerçekten çok güzel ve değerli materyaller katılmaya değer.
Hem formda hem de Facebook'ta etkinlik olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama bizden başka konuya bakan yok...(yetkilerden bahsediyorum).
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
facebook hesabım yok benim katılamıyorum
forumdan da yapılsa güzel olurdu
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Redbeerxunruly
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Maden Bır etkınlık Yapıyorsunuz Adam Gıbı Yapın Etkınlıge Gelen Gm Azmıbey Mı Her ne Haltsa Lodoslardan Full AYnı 4 Etkınlıktede Aynı Kısılerı Aldı SOnra En son olarak Gelıyor Arzlar Alım Basladı Dıyor Alım Bıttı Dıyor Deyıs o Deyıs Sonra Bır Daha Kazanan Lodos Dıyor Aldıgı Kısılerı ALdım BIle Demıyor Bıze Ayrıca Arzda 6 Kısı Gırıyor 1 Kısı Dusuyor Azmı Dıyorkı Tamam Bekleyın Ben Sızı Tekrardan Alacagım Dıyor.
Redbeerxunruly Cnquerorxemre Cnquerorxunruly Emrexunruly