Yasak DegiL (ki) Sanki Babasının MaLının üstüne OturuyoR....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: Yasak DegiL (ki) Sanki Babasının MaLının üstüne OturuyoR....

Mesaj gönderen OsmanBey »

Maden konusunda herkes sıkıntı yaşıyor bu herkesce malum.
Oyunda olduğum zamanın yüksek çoğunluğu madende olduğu içinde bir sürü şeyle karşılaşıyorum.
Madeni çekemeyip küfreden o kadar çok insan varki. Bu konuyu görünce çok şaşırdım.
İnsanlar neleri sıkıntı ediyormuş...
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

harun sende işini gücünü bırakıp 8 10 saat maden başınada beklersen tam emeginin karşılıgını aldım derken birisi gelip sana aynı olayı yapsa 8 saatlik emegini calıp gitse emin ol ki sende farklı bi durumda olmassın
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Arkadaşlar şunu öncelikle iyice idrak etmemiz gerekiyor.
Maden herkese lazım sana ne kadar lazım ise banada o haylazlık yapan arkadaşlarada lazım.
Bu madenler oyunculara yetişmiyor zannımca ve kanaatimce.
Ben maden çekiyorum diyede bir başkası gelip çekmeyecek diye bir kural yok.
Kurallar dahilince herkes istediği gibi çeker ve çekiyorda.
Sen 8 saat beklemişsin ben 1 haftadır Topaz madenindeyim ;)
Oyuncular öncelikle bu konuda ''Ben 10 saat çektim çıkmadı bir başkası gelip çekemez'' demeyi bırakması gerekir.
Bir başka konuda belirtmiştim. Şans maalesef Emeğin önüne geçiyor. Maden konusunda gelecek düzenlemede inşallah bu durum değişir.
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Forumda açtığın konudan tatmin olamadığından oyundan da rahatsız ediyorsun sanırım.Burada son noktayı koymak istiyorum.Ben madene oturarak çekiyorum.Ben kötüyüm,bilmiyorum.Sen haklısın.Oldu sanırsam?Bunu istiyordun ya hani.Neyse bu konu ile ilgili bir daha konuşmayacağım.Konu kilitlenirse sevinirim.

İyi günler.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

cocuk işte naparsın baksana bi kaç kişiden arka buldumu havalara girdi artislik yapyor bnm konuyu acmamdaki amaç sadece yönetimden birisinin bunu gorüp bi cevap yazmasıydı oda yazdı ztn sen yada bir başkasından cevap almak için açmadım bu konuyu sn üstüne oturarak cekmeye devam et ona lafım yok ama bidaha böyle artis artis konuşma hangi abin ögretti sana bu lafları
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Bu üslubunuzu değiştirmezseniz muhatabım siz değilsiniz.

Ayrıca bunları yazarak gözümde daha da küçülüyorsunuz lütfen yazdıklarınıza dikkat ediniz.Ayrıca ben kimsenin arkasına sığınmam merak etmeyin.Beni bilenler biliyor.Legal olan bir durum neden bu kadar sizi rahatsız etti onuda anlayamadım gerçi.Konuyu bu kadar büyüttünüz... :roll:
ResimResim

Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

üslübum gayet normal karşımdaki kişiye göre konuşurum şimdide öyle yapıyorum konuyu bu kadar büyütmedim sadece yaptıgını buraya koydum sn kendin büyütmek istiyorsan buyur büyüt madem öyle bişey var bundan sonra ben de madenin üstüne yatarak maden cekicem kimsede azını acıp 1 kelime laf etmiyecek
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Madeni istediginiz gibi cekmeye hakkiniz var. Sadece oyun kurallari icinde olmasi yeterlidir. Ister otur ister yat ister iki metre uzagindan cek. Ayriyetten madenin üstüne oturan birisi seni neden rahatsiz etmis veya neden cekememissin anlamis degilim, normal sartlarda sen yine ayni hizda cekmen gerekir. Bence acik konusmak gerekirse o senden bu sekilde hizli maden cekmis sende ona acayip sekilde gicik olmussun. Yaslarinizi bilmem sizin ama sunu söylim o cocuk dedigin kisi su yazilara göre senden daha efendice yazi yazmis. sen ise onu assaliyici laflar kullanmisin. Eger sen büyügü olsaydin sen aslinda onun yazdigi sekilde cevap vermeliydin. O yüzden her zaman derimki 50 yasina gelsen ne yazar adam gibi oturup kalkmasini bilmiyorsan. Yasim 30 ama hic bir zaman 18 yasindakine sen cocuksun sus gibi itablarda bulunmam, yeterki oda saygisizlik yapmasin. Sanada tavsiye ederim. Karsindakini yasiyla degil adamligiyla degerlendir.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Beyzade yazdı:Madeni istediginiz gibi cekmeye hakkiniz var. Sadece oyun kurallari icinde olmasi yeterlidir. Ister otur ister yat ister iki metre uzagindan cek. Ayriyetten madenin üstüne oturan birisi seni neden rahatsiz etmis veya neden cekememissin anlamis degilim, normal sartlarda sen yine ayni hizda cekmen gerekir. Bence acik konusmak gerekirse o senden bu sekilde hizli maden cekmis sende ona acayip sekilde gicik olmussun. Yaslarinizi bilmem sizin ama sunu söylim o cocuk dedigin kisi su yazilara göre senden daha efendice yazi yazmis. sen ise onu assaliyici laflar kullanmisin. Eger sen büyügü olsaydin sen aslinda onun yazdigi sekilde cevap vermeliydin. O yüzden her zaman derimki 50 yasina gelsen ne yazar adam gibi oturup kalkmasini bilmiyorsan. Yasim 30 ama hic bir zaman 18 yasindakine sen cocuksun sus gibi itablarda bulunmam, yeterki oda saygisizlik yapmasin. Sanada tavsiye ederim. Karsindakini yasiyla degil adamligiyla degerlendir.

Yorumunuz için teşekkür ederim ayrıca konu gereğinden fazla uzadı.Zaten şu anda yanımda istediği şekilde maden çekebiliyor o kişi.Sorunun halledildiğini düşünüyorum.Kendisi de kendince bir çözüm yolu buldu zaten.

Konu kilitlenirse sevinirim.

İyi günler.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Forum Kuralları

Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön