Esadullah yazdı:Türkçe'mizi; TüRKHçeLeştirmeyelim.
HERKES İÇERİ SES GETİRME ZAMANI ŞİMDİ!!!!
Re: HERKES İÇERİ SES GETİRME ZAMANI ŞİMDİ!!!!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Türkçedeki bu sıkıntıyı sadece sanal alemde değil normal hayattada sık sık dile getirelim lütfen
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ejder malzemesi beni düşündürdü.Ben istemem mesela zaten üretmişim eğer azalacaksa bana da artan malzemeleri versinler.
Bari GB lerden düşsede şu madenler biraz daha rahatlasak 
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
merhaßalar
ßen ßöyle yazarım ve Türkçemizi ßozmuyorum ya yı yha dıye yazmıyorum ßu Türkçe ßozmakla alakalı ßirsey değil Size tavsıyem kendınızı qelıstırmenız. q ve ß harfı görünüş ßakımından ne Farkı var Acaßa :S Ve konu içeri değilde kullandıqım harfler dıkkatını çekıo
Türkçeyi sizden iyi ßılırım veya ßozarım dıye ßır sey yok Türkçeyı bozmak demek ßu anlama qelmıyor. Siz hiç Yaßancı isimli dukkan qördunuzmu '' % 100'' qörmussunuzdur Türkçeyi Yozlaştırmak ßozmak ßuna denır. eger kı ßirazcık düşünme yeteneqiniz olsa anlardınız. ßunada Şükür, Harflerle Türkçe ßozulmaz Kelimelerle ßozulur Aklınızda ßulunsun
size tavsiyem arastırın kı ßulun,öqrenın
Konunun qerçek amacı dısına çıkardınız helal yanı Daha fazla sapıtmadan susun istersenız. Cevap Verme qeregi duymam sizi n gißilere ama ßu laflar qerçeklere edılecek laflar ßen Hiç ßir zaman Türkçeyı ßozucak Cümleler kelımeler kullanmıyorum. Tekrar diyorum Türkçe Harfle değil Cümle,Kelime,cümlenın kurulusuna qöre ßozulur Harfle ßozulmaz Çünkü aynı anlamı tasır ne fazlası ne eksızı ßıçım Yönunden ßu kadar gereksız laflar degıl.
iyi eqlenceler, İyi Forumlar.
ßen ßöyle yazarım ve Türkçemizi ßozmuyorum ya yı yha dıye yazmıyorum ßu Türkçe ßozmakla alakalı ßirsey değil Size tavsıyem kendınızı qelıstırmenız. q ve ß harfı görünüş ßakımından ne Farkı var Acaßa :S Ve konu içeri değilde kullandıqım harfler dıkkatını çekıo
Türkçeyi sizden iyi ßılırım veya ßozarım dıye ßır sey yok Türkçeyı bozmak demek ßu anlama qelmıyor. Siz hiç Yaßancı isimli dukkan qördunuzmu '' % 100'' qörmussunuzdur Türkçeyi Yozlaştırmak ßozmak ßuna denır. eger kı ßirazcık düşünme yeteneqiniz olsa anlardınız. ßunada Şükür, Harflerle Türkçe ßozulmaz Kelimelerle ßozulur Aklınızda ßulunsun
size tavsiyem arastırın kı ßulun,öqrenın
Konunun qerçek amacı dısına çıkardınız helal yanı Daha fazla sapıtmadan susun istersenız. Cevap Verme qeregi duymam sizi n gißilere ama ßu laflar qerçeklere edılecek laflar ßen Hiç ßir zaman Türkçeyı ßozucak Cümleler kelımeler kullanmıyorum. Tekrar diyorum Türkçe Harfle değil Cümle,Kelime,cümlenın kurulusuna qöre ßozulur Harfle ßozulmaz Çünkü aynı anlamı tasır ne fazlası ne eksızı ßıçım Yönunden ßu kadar gereksız laflar degıl.
iyi eqlenceler, İyi Forumlar.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

Merhaßalar.KaraXHayalet yazdı:Türkçedeki bu sıkıntıyı sadece sanal alemde değil normal hayattada sık sık dile getirelim lütfen
Sanalda ßöyle konusuyorlar çar isimlerınız ne acaba
Dinime Söven Müslüman olsa Hesaßı Yaptınız, ßirini eleştırmeden önce ßır kendınıze ßakın sonra ßaşkasını yorumlayın
iyi Forumlar
Kardeşim ßen ßurda Türkçeyle ilqili hanqı kelımenın arasına Fazla Harf koymusum ßi açıkla söyle ßılelım. ''q'' ve ''ß''Esadullah yazdı:Dünya genelinde Türkçi'nin neden kullanılmadığını şimdi daha iyi anlamaya başladım. İKV dünyasında bulunan çoğu oyuncuların yazıları böyledir.
Türkçe'mizi; TüRKHçeLeştirmeyelim.
Harfi Türkçeyi ßozma eylemı ise denılıcek ßir söz yok size Önce Anlamanızı qelıstırin. Surda ßenmı haksızım sizmı haksızssınız, Yorum sızın Harfle Dil ßozuluyor ise Siz hiç Dil anlatım dersi qörmedınız yada Okumadınız .
iyi Forumlar.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

MerhaßalarKaraXHayalet yazdı:
Acaßa Çarınızın Adı neden yaßancı :mrgreen: :?:
iyi Forumlar.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Ya inanırmısınız bu karakteri açmak için 1.5 saat düşündüm aklıma bir şey gelmedi geldikleride uymadı ya lanet olsun dedin açmıyorum tam kapatıyodum bizde bi fener vardı güzel kaliteli
gözüme takıldı aldım fenerde watton yazıyodu artık markasımıdır nedir.Hoşuma gitti yazadım dedim güzelde oldu işte karakter hikayem budur

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Merhaßalar.adresbu yazdı:KaraXHayalet yazdı:Türkçedeki bu sıkıntıyı sadece sanal alemde değil normal hayattada sık sık dile getirelim lütfen
Sanalda ßöyle konusuyorlar çar isimlerınız ne acaba
Dinime Söven Müslüman olsa Hesaßı Yaptınız, ßirini eleştırmeden önce ßır kendınıze ßakın sonra ßaşkasını yorumlayın
iyi Forumlar
Yani sen şuanda yaptığını çok mu normal karşılıyorsunuz acaba G'leri q yapan adamdan ne hayır gelir sence
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Bak bu dil konusunu şöyle bir düşün biliyosun kanser günümüzde çok önemli hastalıktır önceleri hiç bir zararı ve farkedilebilirliği olmaz ama zaman geçtikçe insanı yiyip bitirir ne kadar çoğalır yayılırsa o kadar öldürücü olur sanırım bu en iyi örneklerden olsa gerek