BAROS yazdı:Kardeşim ..! Ben öle hemen işi bırakacak kişilerden değilim . Gittim GOKTURK ile konustum .. Dedi ki ''beni hangi charı ile kesmiş'' dedi .. Ayrıca susturulmuşsun .. Susturulman bana normal geldi .. Çünkü Terbiye Ahlak diye hiç bir şey yok .. Ateş Olmadığı yerden Duman çıkmaz ..!Bunu da unutma <<
kardeşim ben onu kestimde demedim kesildim de demedim gokturtk milleti kesince 70 canla kestim 3bin vurdum saat 12.30da kestim die herşeyi açıklıyor etkinliği kazanıncada ona ithaf ettim ancak anlamamkta ısrarcısın..
banımı yeme sebebim korayın önce megalara beni davet etmesi ki çok yakın arkadaştık benim de choosenslere ayıp olmasın diye gitmemeyi tercih edişim sonucu oluşan tartışmadır..
BAROS yazdı:Kardeşim ..! Ben öle hemen işi bırakacak kişilerden değilim . Gittim GOKTURK ile konustum .. Dedi ki ''beni hangi charı ile kesmiş'' dedi .. Ayrıca susturulmuşsun .. Susturulman bana normal geldi .. Çünkü Terbiye Ahlak diye hiç bir şey yok .. Ateş Olmadığı yerden Duman çıkmaz ..!Bunu da unutma <<
Biraz büyü Anıl efendi .. Her olay konu yapılmaz !.. Sen başından geçen olayları bile konu yapacaksın utanmasan .. "Gidiyorum","oyuna geri döndüm","ikv rekoru","lodos üstünlüğü" vs. bu işleri yapmak sana mı düştü ? Artık şu forumu rahat bırak ...
NOT:Ayrıca sana cevap veren kişi ben değildim ... Muhtemelen Spannungxasy'dir ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
G0kTurk yazdı:Biraz büyü Anıl efendi .. Her olay konu yapılmaz !.. Sen başından geçen olayları bile konu yapacaksın utanmasan .. "Gidiyorum","oyuna geri döndüm","ikv rekoru","lodos üstünlüğü" vs. bu işleri yapmak sana mı düştü ? Artık şu forumu rahat bırak ...
NOT:Ayrıca sana cevap veren kişi ben değildim ... Muhtemelen Spannungxasy'dir ...
sen hiç konuşma gokturk.. asıl sen oyunda her kestiini yazıorsun 3kere vurdum biraz lag girdi vururken şuram kaşınıodu ama kaşımadım yinede kestim mutluyum hahaha sen sanki öyle yaptıımı gördün lan 2 kişinin mesajını okudu bize laf yetiştiriyor :S
oyundaki nickini versene
Vermek isterdim fakat Charım çalındı yeni ismim Başbelasııı
oyundaki nickini versene
Vermek isterdim fakat Charım çalındı yeni ismim Başbelasııı
MORDuMan yazdı:harbiden ya yeter artık her yaptığın şey için konu açıyorsun adam su içiyorum tualete gidiyorum diyede konu açar yakında
senin 2bin yapmak için her mesaja cevap attığınıda bilmeyen yok hani..
benim 2 bin postum varsa senin 3bin tane konun var ve çoğuda kaale alınmayan konular hepside diyeibliriz hemen hemen ayrıca benim amacım post kasmak değil post kasmaya çalışsam zaten şuan 2bin değil 20 bin olurdu mesaj sayım emin ol