İKV REKORU CHOOSENSXLARUQEN den

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Re: İKV REKORU CHOOSENSXLARUQEN den

Mesaj gönderen Strongxsifa »

BAROS yazdı:Kardeşim ..! Ben öle hemen işi bırakacak kişilerden değilim . Gittim GOKTURK ile konustum .. Dedi ki ''beni hangi charı ile kesmiş'' dedi .. Ayrıca susturulmuşsun .. Susturulman bana normal geldi .. Çünkü Terbiye Ahlak diye hiç bir şey yok ..
Ateş Olmadığı yerden Duman çıkmaz ..! Bunu da unutma <<

kardeşim ben onu kestimde demedim kesildim de demedim gokturtk milleti kesince 70 canla kestim 3bin vurdum saat 12.30da kestim die herşeyi açıklıyor etkinliği kazanıncada ona ithaf ettim ancak anlamamkta ısrarcısın..

banımı yeme sebebim korayın önce megalara beni davet etmesi ki çok yakın arkadaştık benim de choosenslere ayıp olmasın diye gitmemeyi tercih edişim sonucu oluşan tartışmadır..
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

her yaptığımı yazıyorum demek.. oyunda susturulduğudna 50 kişinin ne kazandın diye pm atıp cvp veremeyince annenden babana kadar küfür yedin mi hiç ?
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

MORDuMan yazdı:harbiden ya yeter artık her yaptığın şey için konu açıyorsun adam su içiyorum tualete gidiyorum diyede konu açar yakında

senin 2bin yapmak için her mesaja cevap attığınıda bilmeyen yok hani..
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

BAROS yazdı:Kardeşim ..! Ben öle hemen işi bırakacak kişilerden değilim . Gittim GOKTURK ile konustum .. Dedi ki ''beni hangi charı ile kesmiş'' dedi .. Ayrıca susturulmuşsun .. Susturulman bana normal geldi .. Çünkü Terbiye Ahlak diye hiç bir şey yok ..

oyundaki nickini versene
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen G0kTurk »

Biraz büyü Anıl efendi .. Her olay konu yapılmaz !.. Sen başından geçen olayları bile konu yapacaksın utanmasan .. "Gidiyorum","oyuna geri döndüm","ikv rekoru","lodos üstünlüğü" vs. bu işleri yapmak sana mı düştü ? Artık şu forumu rahat bırak ...

NOT:Ayrıca sana cevap veren kişi ben değildim ... Muhtemelen Spannungxasy'dir ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.

Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Strongxsifa yazdı:
MORDuMan yazdı:harbiden ya yeter artık her yaptığın şey için konu açıyorsun adam su içiyorum tualete gidiyorum diyede konu açar yakında

sen ona diyorsun ama cevap vermek için her kişiye ayrı ayrı mesajlarda cevap veriyorsun.
Tryagain yazdı:Her yaptığımızı yazmaya kalksak burada tarih ansiklobedisi yazarım. Yapmayın, biraz seviye arkadaşlar lütfen.
kızdırmayın fevzicimi :)
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

G0kTurk yazdı:Biraz büyü Anıl efendi .. Her olay konu yapılmaz !.. Sen başından geçen olayları bile konu yapacaksın utanmasan .. "Gidiyorum","oyuna geri döndüm","ikv rekoru","lodos üstünlüğü" vs. bu işleri yapmak sana mı düştü ? Artık şu forumu rahat bırak ...

NOT:Ayrıca sana cevap veren kişi ben değildim ... Muhtemelen Spannungxasy'dir ...

sen hiç konuşma gokturk.. asıl sen oyunda her kestiini yazıorsun 3kere vurdum biraz lag girdi vururken şuram kaşınıodu ama kaşımadım yinede kestim mutluyum hahaha sen sanki öyle yaptıımı gördün lan 2 kişinin mesajını okudu bize laf yetiştiriyor :S
Kullanıcı avatarı
BAROS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BAROS »

Strongxsifa yazdı:

oyundaki nickini versene
Vermek isterdim fakat Charım çalındı yeni ismim Başbelasııı
IıIxBaRRoSxIıI

..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

BAROS yazdı:
Strongxsifa yazdı:

oyundaki nickini versene
Vermek isterdim fakat Charım çalındı yeni ismim Başbelasııı

tmm g.o krdeşim . .
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

Strongxsifa yazdı:

benim 2 bin postum varsa senin 3bin tane konun var ve çoğuda kaale alınmayan konular hepside diyeibliriz hemen hemen ayrıca benim amacım post kasmak değil post kasmaya çalışsam zaten şuan 2bin değil 20 bin olurdu mesaj sayım emin ol ;)

hadi bu yorumum içinde konu aç :D
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön