Online Soru - Cevap [BETA]
Re: Online Soru - Cevap [BETA]
çok güzel bir uygulama çok sağolun.
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel bir gelişme yönetime teşekkürler.
İKV ilerleme kaydediyor.Çok güzel bir uygulama,teşekkürler..
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Geç kalınmış bir çalışma..Çok önceden yapılması gereken bir çalışmaydı.. Ancak direk aklıma gelen soru şu ; oyun açıkları konusunda soru sorulduğunda bu açık giderilene kadar geçen süre zarfında daha çok oyuncunun bu açığı kullanmasını sağlamaz mı bu yöntem??
Yine de hayırlara vesile olmasını dilerim..
Yine de hayırlara vesile olmasını dilerim..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Güzel Bir Uygulama.Tebrik Ederim.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
güzel bir uygulama teşekkürler 

Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
İlk sorumu yollayayım
)
Çemberlitaş grup bölgesinin diğer bölgelerden ayıran en önemli özelliği öğrenebilirmiyim:)) püf noktası
Çemberlitaş grup bölgesinin diğer bölgelerden ayıran en önemli özelliği öğrenebilirmiyim:)) püf noktası
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Düzenli bir kullanıcı olarak size söyle bir soru yöneltmek istiyorum;
Yeni gelen iki genişleme paketi de grup bölgeleri olarak düzenlenmiş bir paket oldu. Yani öncekiler gibi bir bölge olarak tasarlanmadı. Biliyoruz ki yeni gelecek olan çemberlitaş da grup bölgesi olacak. Sizin bu şekilde davranmanıza hak veriyorum. Tüm oyunculara açık olacak bir bölgenin yapımı çok daha uzun ve zahmetli bir iş olduğunu anlayabiliyorum. Bunun yerine er meydanı benzeri bir sistem ile 6 kişinin belirli kurallar içerisinde bir yerde bulunması daha hızlı ve yeni olanaklara imkan saglıyor ancak denimdiği gibi bütünlük kaygısı da kanaatimce yaratmaktadır...
Bir bölgede istesek te estemesek te bir görevi yapabilmek için birlik olmak gerekliydi. Grup bölgelerinde ise yardımlaşma degil gruplaşma öne çıkıyor ki bu olay bize grup bölgeleri gelmeden tamami ile yabancı bir sistemdi. Bu sisteme niçin karar verdiniz ve bu uyğulamayı topluluk yerine grup bölgesi olarak tasarladınız diye sormak istiyorum ki bu sorunun cevabı benim için gerçekten önemli
Cevap için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar...
Yeni gelen iki genişleme paketi de grup bölgeleri olarak düzenlenmiş bir paket oldu. Yani öncekiler gibi bir bölge olarak tasarlanmadı. Biliyoruz ki yeni gelecek olan çemberlitaş da grup bölgesi olacak. Sizin bu şekilde davranmanıza hak veriyorum. Tüm oyunculara açık olacak bir bölgenin yapımı çok daha uzun ve zahmetli bir iş olduğunu anlayabiliyorum. Bunun yerine er meydanı benzeri bir sistem ile 6 kişinin belirli kurallar içerisinde bir yerde bulunması daha hızlı ve yeni olanaklara imkan saglıyor ancak denimdiği gibi bütünlük kaygısı da kanaatimce yaratmaktadır...
Bir bölgede istesek te estemesek te bir görevi yapabilmek için birlik olmak gerekliydi. Grup bölgelerinde ise yardımlaşma degil gruplaşma öne çıkıyor ki bu olay bize grup bölgeleri gelmeden tamami ile yabancı bir sistemdi. Bu sisteme niçin karar verdiniz ve bu uyğulamayı topluluk yerine grup bölgesi olarak tasarladınız diye sormak istiyorum ki bu sorunun cevabı benim için gerçekten önemli
Cevap için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar...
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...