Ocipres yazdı:Safını anladım kardeş,başka varmı ?
Bekliyeyim kopya kağıdı kulllanacam.
Ocipres
MUHİTTİN KAPIYI AÇ!
Re: MUHİTTİN KAPIYI AÇ!
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Ekmek almaya yolladım abi birazdan gelir.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
beni de koy arayaOcipres yazdı:Safını anladım kardeş,başka varmı ?
Bekliyeyim kopya kağıdı kulllanacam.
Ocipres
bir varmış bir yokmuşum
Yukardaki curcunanın bir tek sebebi var.Forumun tam ortasında 'BU LEKE HAYATTA TEMİZLENMEZ' başlıklı başlı başlına başlığı ağır eleştiri olan bir yazım var.Her yazımda olduğu gibi bana ait olan forum hesabımla göğsümü gere gere yazdığım başlıkla beraber yazının kendiside eleştiri olan bir yazı.Bu yazı 3 gündür forumda durur.Yönetimi değilde bazı forumu vıyvıy için kullanan arkadaşllarımızı rahatsız etmiş olacakki bu curcuna oldu.Değerli arkadaşlarım önce siz böyle bir forum yazısı yazmayı becerin aslan gibi yazılan ondan sonra benle muhatap olun olurmu ?.Prof senide koydum araya
.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Öncelikle Ocipres bize böyle yazıları forumda yayınlayıp okuma zevki yaşatıyorsun; bunun için teşekkürler. Burada sana karşı kendini bilmezce yorum yapan herkesi gönülden kınıyorum
Oyun içerisinde seni görüyorum ara sıra, özellikle grup bölgeleri açılmadan önce devamlı solucanda tek başına cin kesiyordun. Oyunun + kısmını kullanabiliyorsun. Oyun adı üzerinde zevk almak için oynanır boş vaktini geçirip kafa dinlemek için. Bunu bence en iyi sen uyguluyorsun ve gerçek hayattaki yapın da buysa bu sakinliğinden ötürü şen bir hayat sürersin
Keşke bende sakin olabilsem. Ayrıca burada, sana karşı yapılan saçma eleştirilere cevap vermene gerek yok; çünkü onların beyni büyüklüğü Google'da aradığı kelime için, gördüğü ilk sayfaya balıklama dalmaktan ibarettir...
Saygılar... 'skyblue'
Saygılar... 'skyblue'
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Klan: Lodos
Bir denetmen edasıyla başlamamak için ''Merhaba'' demiyorum.
Yazılarını sürekli takip ediyor çoğumuzun beceremediği düzgün Türkçe ve akıcı yazıların için seni tebrik ediyorum, Reel hayatımız hep bir koşturmaca hep bir stres bir yerlere yetişme telaşı içerisinde sürüp gidiyor kendimize bir meşgale arayıp kafamızı bir çok yaşanmışlardan uzaklaştırıp oyuna verdiğimiz zamanlarda kendimizle beraber streslerimizide getiriyoruz. Benim bir dükkanım var esnafım oyuna ilk başladığım zamanlarda yanıma kadar gelen müşteriyi bile göremezken şimdi oyuna girdiğimde kafamı dinlemenin yollarını bulmuş ve rahat bir şekilde oynamanın huzuru içerisindeyim dolayısı ile kapı her çaldığında kim o diyebilirim artık.
İyi Forumlar.
Yazılarını sürekli takip ediyor çoğumuzun beceremediği düzgün Türkçe ve akıcı yazıların için seni tebrik ediyorum, Reel hayatımız hep bir koşturmaca hep bir stres bir yerlere yetişme telaşı içerisinde sürüp gidiyor kendimize bir meşgale arayıp kafamızı bir çok yaşanmışlardan uzaklaştırıp oyuna verdiğimiz zamanlarda kendimizle beraber streslerimizide getiriyoruz. Benim bir dükkanım var esnafım oyuna ilk başladığım zamanlarda yanıma kadar gelen müşteriyi bile göremezken şimdi oyuna girdiğimde kafamı dinlemenin yollarını bulmuş ve rahat bir şekilde oynamanın huzuru içerisindeyim dolayısı ile kapı her çaldığında kim o diyebilirim artık.
İyi Forumlar.
Koray YAR
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Selamın Aleyküm...memtis yazdı:senin bir ruh hastalıklarına gitmen lasım,
forumda değişik konular açarak yönetimi suçluyarak nereye varmayı planlıyorsun amacın ne senin ?
akıl sağlığın yerindemi diye merak eder oldum![]()
Öncelikle kardeşim, senin akıl sağlığın yerindemi ?.Arkadaşımızın yönetimi suçladığına dağir bir kanaatin varmı ?.
Yorum yaparken biraz düşünerek yaparsan iyi olur.
Ocipres ;
Kardeşim senin yazdığın her konuyu, her yazdığın şeyi okuyorum okudukça içimde bir rahatlama , üstümden bir yük kalkmış gibi oluyor.
Yazdıkların için Çok Teşekkür Ederim.
Never beleive someone who tells who they are.
konuyu açan adam kesin ekşici beyler.
anlayan panpalar anladı
anlayan panpalar anladı
Sonunda yakalandımOoJOKERoO yazdı:konuyu açan adam kesin ekşici beyler.
anlayan panpalar anladı
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- justine
- FareAdam Düşmanı
Şu oyunda kimseye zararı olmayıp birçok kişiye emeği ve faydası dokunmuş insanlardan biri olan Ocipres i suçlayan zihniyet ; aynı zamanda oyunu zevk için oynanır halden çıkarıp bir hırsa dönüştüren zihniyetin ta kendisidir..
Peki hırs insanı ne hale sokar? En basit şekilde tanımlamak gerekirse ; kontrolden çıkarır. İşte tam da bu yüzden bu tür insanların laflarını ve hareketlerini gözardı etmek amiyane tabiri ile takmamak gerekir. Eğer bu yapılırsa bu tür hareketlerinde azalma görüleceği varsayılır ki biz bu duruma "söndürmeye bırakma" deriz.
Doğru yaptığına inanan , bildiğinden vazgeçmesin..
Saygılarla
Peki hırs insanı ne hale sokar? En basit şekilde tanımlamak gerekirse ; kontrolden çıkarır. İşte tam da bu yüzden bu tür insanların laflarını ve hareketlerini gözardı etmek amiyane tabiri ile takmamak gerekir. Eğer bu yapılırsa bu tür hareketlerinde azalma görüleceği varsayılır ki biz bu duruma "söndürmeye bırakma" deriz.
Doğru yaptığına inanan , bildiğinden vazgeçmesin..
Saygılarla

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!