[Küfürlü İçeril Silinmiştir.]
Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.
Ergenekonx in Gerçek Yüzü (BüYüKHeSaPLaSMa)
Re: Ergenekonx in Gerçek Yüzü (BüYüKHeSaPLaSMa)
farketmez haysiyetsiz herkez gözümde ezq...bikere kesildm oda Lostxtolga ydı baskada kimseye kesilmem
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
anca ana bacı 
Harponxlider charının hikayesini anlatmak istiyorum
benim ilk charımdır abimin ortak olduğu 3-4 arkadşaından birinindi o biri abiminde arkadaşlarında charlarını çalmıştı arkadaşlarına ihanet etmişti üstelik aynı cafelerden girdikleri halde abimde belli yollarla kendi charını arkadaşlarının charını birde o salağın charını almıştı hatta adı Karani sora bunu arlarından atmışlardı Harponxlider abim için kullanmadığı bir chardı o salağın itemleriyle kenarı koydu 39 du sora ben aldım charı 49 a kastım sora abimin arkadaşları oyunu bıraktı sadece abim ve ben kaldık abimde arada giriyor ve eğer Harponxlider charı yalvardıysa en az 2 sene önce yalvarmıştır çünkü o zmn char elimde değildi ben kimseye yalvarmadım sadece dostlarımdan belli isteklerim oldu zaman zaman oda olucak tabi başka bi durum yok budur olay ve son zamanlarda bi loncaya girdim Spartax loncası orda bir charım var yani şu an Harponxlider Soğukkız Kingofthemaqic Spartaxmaqnetıc Sagopaşifaxlyder Deathxcınderella IxKiNqBuLLxI (eski adıyla Deathxsalvadore) Ixsalvadorexl Ancyraxayaz Adaletkılıcı Carismatixlyder charları bizdedir daha 15 adet char var ama 30 lwl altı bunlar ise 40 lwl üstü 1 büyü 2 şifa 1 savaşçı 42 45 43 ve 42 lwl lerinde yan ibizle ilgili bir kaç bilgiyi buraya koydum kimse Abimin yada benim yalvadrığımızı idda edemez kanıtı olan koysun lütfen ve Orda anaya bacıya küfür etme snn #@!? koyarım #@!? #@!? adam gibi dur klavye adamlığı denir ona
benim ilk charımdır abimin ortak olduğu 3-4 arkadşaından birinindi o biri abiminde arkadaşlarında charlarını çalmıştı arkadaşlarına ihanet etmişti üstelik aynı cafelerden girdikleri halde abimde belli yollarla kendi charını arkadaşlarının charını birde o salağın charını almıştı hatta adı Karani sora bunu arlarından atmışlardı Harponxlider abim için kullanmadığı bir chardı o salağın itemleriyle kenarı koydu 39 du sora ben aldım charı 49 a kastım sora abimin arkadaşları oyunu bıraktı sadece abim ve ben kaldık abimde arada giriyor ve eğer Harponxlider charı yalvardıysa en az 2 sene önce yalvarmıştır çünkü o zmn char elimde değildi ben kimseye yalvarmadım sadece dostlarımdan belli isteklerim oldu zaman zaman oda olucak tabi başka bi durum yok budur olay ve son zamanlarda bi loncaya girdim Spartax loncası orda bir charım var yani şu an Harponxlider Soğukkız Kingofthemaqic Spartaxmaqnetıc Sagopaşifaxlyder Deathxcınderella IxKiNqBuLLxI (eski adıyla Deathxsalvadore) Ixsalvadorexl Ancyraxayaz Adaletkılıcı Carismatixlyder charları bizdedir daha 15 adet char var ama 30 lwl altı bunlar ise 40 lwl üstü 1 büyü 2 şifa 1 savaşçı 42 45 43 ve 42 lwl lerinde yan ibizle ilgili bir kaç bilgiyi buraya koydum kimse Abimin yada benim yalvadrığımızı idda edemez kanıtı olan koysun lütfen ve Orda anaya bacıya küfür etme snn #@!? koyarım #@!? #@!? adam gibi dur klavye adamlığı denir ona
Hatta Karani itini tanıyan vardır bir charıda Cnskar mı öle bişeydi
#@!? bakıyorumda her ergenekon nerde gorsen her yere dalyarrak gıbı konusuyorsun bırader bu adam alayınızı sıkmıs bu kadar hırs yapmıssınızDaRKNiqHT yazdı:anca ana bacı
asıl sen gözünde büyütüyosun gördüğün her yerde yalakalık yapıosun bu adama çöplerimizi verioduk
konu kilitlenicek inş bye
[Küfürlü İçeril Silinmiştir.]DaRKNiqHT yazdı:asıl sen gözünde büyütüyosun gördüğün her yerde yalakalık yapıosun bu adama çöplerimizi veriodukkonu kilitlenicek inş bye
Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.
bi adamı konuşurlar bir iyi bir kötü konuşurlar bu adamı kaç seven kaç sevmeyen anket yapsak sevenler sevmeyenler belli olcuaktır konuşmaya popüleriteye bakmıcaksın kişiliğe bakıcaksın off of anlatamıyoruz ki 
ıste onu dıyorum hacı bende bu adam ne yaptı bu oyuna sevmeynı o kadar cokkı ama takılanlar b uadamı sevıyor fena arz kesıyor bılmıyorum bu adam arz olsa acıyorum bu lodoslaraDaRKNiqHT yazdı:bi adamı konuşurlar bir iyi bir kötü konuşurlar bu adamı kaç seven kaç sevmeyen anket yapsak sevenler sevmeyenler belli olcuaktır konuşmaya popüleriteye bakmıcaksın kişiliğe bakıcaksın off of anlatamıyoruz ki
teke tek çıkamıyor 1 adama 10 kişi daldığı için çok adam kesiyor tek takılmaz o adam