Merhaba,
Fon kısmındaki binalar genel olarak iyi Fondaki gökyüzünü braz daha açsaydın binaları daha ön plana getire bilirdin kompozisyon olarak ele alacak olursak sağ tarafa yoğunlaşan bir düzen söz konusu altın oranı kullanmanı tavsiye edrim çok fazla bilmesende kompozisyon kurmanın en basit yolu çalışmayı şöyle bir hayal edersek kenan ve ışık bitiminden yukarı doğru kare içine aldığımızda çok daha hoş bir çalışma olacağı göze çarpıyor..
Ayrıca oran-orantı perspektif konusunda biraz bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim bize göre daha yakın olan nesneler daha büyük ve daha ayrıntılı olmalıdır o halde ya labirent muhafızları daha büyük olmalı ve net olmalıydı veya kenan ve ısığın ön planda olması gerekmekteydi
Son olarak imzanın o kadar büyük olması önemlimidir ayrıca imzandaki font ne kadar doğrudur grafik ürünlerinin doğrudan mesajı alıcısına ulaştırabilmesi ilkesine bakılarak sanalkorkun fontunun daha okunulur olması gerekmekteydi yani daha kücük daha anlaşılır bir yazı stili kullanmanı tavsiye ederim
Yeni çalışmalarında başarılar dilerim...
Görselliği yüksek bir çalışma.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Görselliği yüksek bir çalışma.
Yorumlarınız için teşekkürler...Daha iyisi gelecek inşallah...Öneriler dikkate alınacak "DerindekiSIR"ilgin için teşekkürler.
Resmi yaptıkdan sonra ki heyecanla hemen forum'a koymamak gerekiyormuş.Şuan incelediğimde benimde gözüme karakterlerin uyumlu olmadığı ve ışığın yetersiz olduğunu gözlemledim...Bir dahakine resmi yaptıkdan hemen sonra değil de inceledikden sonra yayınlayacağım.
Tekrar teşekkürler Kısa yazıları sevmiyorum.."Kötü","Karanlık" gibi yorumları dikkate bile almıyorum.Senin gibi Kötüyse Kötü desinler bir itirazım yoktur.Fakat; resmi daha iyi yapabilecek unsurlarıda açıklamalarını isterim...
Resmi yaptıkdan sonra ki heyecanla hemen forum'a koymamak gerekiyormuş.Şuan incelediğimde benimde gözüme karakterlerin uyumlu olmadığı ve ışığın yetersiz olduğunu gözlemledim...Bir dahakine resmi yaptıkdan hemen sonra değil de inceledikden sonra yayınlayacağım.
Tekrar teşekkürler Kısa yazıları sevmiyorum.."Kötü","Karanlık" gibi yorumları dikkate bile almıyorum.Senin gibi Kötüyse Kötü desinler bir itirazım yoktur.Fakat; resmi daha iyi yapabilecek unsurlarıda açıklamalarını isterim...
Göster
Karakterleri çok karanlık yapmışsın...Fakat arka fona bayıldım
...Arka fonda ki küççücük detaylar resme acayip hava katmış fakat arkadaşların dediği gibi birazcık karanlık.
..ARKA fonda benim aklım halaa
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı

Ben asla bilgilerimi saklamam tüm bilgilerimi forumdaki gayretli kişilere aktarırım bir kaç gündür bazılarının kalbini bile kırmış olabilirim ama onlara yaptığım iyiliği hemen anlayamayacaklardır tıpkı senin resimdeki eksiklerini simdi farketmen gibi..
Sana uçuk bir fikir vereyımmı
çalışmayı yaptıktan son haline getrdikten sonra sil çalımayı ve en baştan yap göreceksin kat kat daha başarılı bir çalışma yapacaksın...
Ayrıca kısa yorum konusu çoğu insan burda yazdığı mesaj sayısı artsın diye yazı yazıyor ve ayrıca bir resim hakkında 3 satır yorum yazabilmek herkesin harcı değil bir çok konuda bilgi sahibi olmak gerekiyor.Sanat tarihi bilgisine sahip olacaksınız sonra estetik sonra sanat felsefesi sonra Resim bilgisi vs vs bir çok konuda uzman olmak gerekir açıkçası ben pek bir sey beklemiyorum bu konuda sonucta çoğunluğu kendi gayretleriyle bir şeyler yapıyor...
Ben bilgi konusunu özellikle sizlerden istiyorum çalışma yapmadan önce örneğin afiş yapacaksınız bir tarihcesine bakın sonra Sanatçıların yaptığı örneklere bakın sonra güümüzde afiş örnekleri ve hangi yönde eğilimler söz konusu ona bakın sonra yaptığınız afiş hangi tür afiş oluyor sosyal afişmi reklam afişimi ws ws daha sonra çalışma yapın öyle pcnın basına oturup hop diye çalışma yapılmaz ben bir çalışmayı yapmak için sayfalar dolusu görsel bakıyor ve metinler okuyorum daha sonra yapıyorum...
Ayrıca ileriye dönük planlarınız varsa web sitellere çalışmalar yayımlamayın sizi yanlış yönlendirmeler olabilir kendinizi çok usta bir grafiker sanıp bir kalıba oturursunuz ve kedinizi kısıtlarsınız ve yıllar sora hala photoshop tedavülden kalktığı halde onla çalısırsınız var öle tanıdıklarım hala freehand le çalışıyor...Bende fazlamı konuştum ne
neyse herkese çalışmalarında başarılar dilerim
Sana uçuk bir fikir vereyımmı
Ayrıca kısa yorum konusu çoğu insan burda yazdığı mesaj sayısı artsın diye yazı yazıyor ve ayrıca bir resim hakkında 3 satır yorum yazabilmek herkesin harcı değil bir çok konuda bilgi sahibi olmak gerekiyor.Sanat tarihi bilgisine sahip olacaksınız sonra estetik sonra sanat felsefesi sonra Resim bilgisi vs vs bir çok konuda uzman olmak gerekir açıkçası ben pek bir sey beklemiyorum bu konuda sonucta çoğunluğu kendi gayretleriyle bir şeyler yapıyor...
Ben bilgi konusunu özellikle sizlerden istiyorum çalışma yapmadan önce örneğin afiş yapacaksınız bir tarihcesine bakın sonra Sanatçıların yaptığı örneklere bakın sonra güümüzde afiş örnekleri ve hangi yönde eğilimler söz konusu ona bakın sonra yaptığınız afiş hangi tür afiş oluyor sosyal afişmi reklam afişimi ws ws daha sonra çalışma yapın öyle pcnın basına oturup hop diye çalışma yapılmaz ben bir çalışmayı yapmak için sayfalar dolusu görsel bakıyor ve metinler okuyorum daha sonra yapıyorum...
Ayrıca ileriye dönük planlarınız varsa web sitellere çalışmalar yayımlamayın sizi yanlış yönlendirmeler olabilir kendinizi çok usta bir grafiker sanıp bir kalıba oturursunuz ve kedinizi kısıtlarsınız ve yıllar sora hala photoshop tedavülden kalktığı halde onla çalısırsınız var öle tanıdıklarım hala freehand le çalışıyor...Bende fazlamı konuştum ne
En son DerindekiSIR tarafından 26 Oca 2011 13:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı

Arka fon genellikle yanlış kullanılmaktadır Fon zaten arka demektir...COKER yazdı:Karakterleri çok karanlık yapmışsın...Fakat arka fona bayıldım...Arka fonda ki küççücük detaylar resme acayip hava katmış fakat arkadaşların dediği gibi birazcık karanlık.
![]()
Ne diyem.DerindekiSIR yazdı:Arka fon genellikle yanlış kullanılmaktadır Fon zaten arka demektir...COKER yazdı:Karakterleri çok karanlık yapmışsın...Fakat arka fona bayıldım...Arka fonda ki küççücük detaylar resme acayip hava katmış fakat arkadaşların dediği gibi birazcık karanlık.
![]()
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı

Evet arka plan söylemi doğruCOKER yazdı:Ne diyem.DerindekiSIR yazdı:Arka fon genellikle yanlış kullanılmaktadır Fon zaten arka demektir...COKER yazdı:Karakterleri çok karanlık yapmışsın...Fakat arka fona bayıldım...Arka fonda ki küççücük detaylar resme acayip hava katmış fakat arkadaşların dediği gibi birazcık karanlık.
![]()
Ama Allahı var hane arka plan güzel olmuş.
![]()
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

Teşekkürler.
...Arka plan beğenildiyse ne mutlu bana. :roll:
Göster
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı

Söylediğim gibi bi düzeltip koysana nasıl duracak çalısıyorsundur zaten.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

Üzerinde çalıştığımı çok iyi sezmişsin gerçektende forum'a koyduğum günden itibaren üzerinde çalışıyorum.
Buyrunuz son hali fakat daha güzel gözükmesi için hala çalışıyorum ve son halinde bir kaç şeyi kaldırdım ve bir kaç şey ekledim.

Lütfen önerilerinizi ve Eleştirilerinizi söyleyiniz.
Buyrunuz son hali fakat daha güzel gözükmesi için hala çalışıyorum ve son halinde bir kaç şeyi kaldırdım ve bir kaç şey ekledim.

Lütfen önerilerinizi ve Eleştirilerinizi söyleyiniz.
Göster