İyi günler Öncelikle Hoş geldin
Anka sunucu sunda oynamak güzeldir eskiye nazaran lakin burda cevre yapabilmen için öncelike kişileri iyi tanıman gerekiyor, 1-2 Gün bölge ve ya Klanı takip edersen Ne demek istediğimi Anlarsınız.
Arz veya Lodos olman bişeyi farketmez görevlerinde her 2 klanda ellerinden geldiğince yrd olucağını ümit ediyorum.Her İki klanda İyi insanlar var.Lodos lar sayı olarak üstün diyebiliriz ,Arz ların sayısı Tılsım dan gelen arkadaşlarla beraber artmaya baslamıstır .
Şimdiden İyi oyunlar Dilerim.
İbram*
Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rebels
Re: Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Furkan , yazından tehdid sezdim.Ne demek istiyorsun bi açıkla , sonra konuşalım.turkoxHAMSTER yazdı:Hemen arz olucam diyorsun tabi senin kararın ama pek rahat hareket edemezsin söylemiş olayım
Sorularına tek tek cevap vermeye çalışacağım , Deniz kardeşim.zorsavas5 yazdı:Arkadaşlar hemen dalıyım konuya adım Deniz Yaşım 15 sorum ise ben yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynuyorum ama artık diğer sunuculardan bıktım yakın zmanda plus alcam daha sonra düzünli olarak plus alcam benim sorum şimdi çevre nasıl ve arkadaş edinebilirmiyim sunucu ortamı nasıl burda başka kurallar varmı bana bunlar hakında bilgi veririseniz çok sevinirim
1.Çevre:Sunucunun geneli büyük yaşa sahip , saygılı olduğun müddetçe sorun yaşamazsın.
2.Hemen arkadaş edinemeyebilirsin.Çünki senin bizleri , bizim seni tanımamaız gerekir.Ancak bu şekilde , arkadaş edinebilirsin.
Yaşının küçük olması bir şeyi değiştirmez , yeter ki büyüklerine karşı saygılı ol yeter.
3.Klan farketmez , sen lodos da olsan ben ve ekibimiz , sana yardım edicektir , arz olursan lodoslar da sana yardım edicektir.
4.Kurallar:Bu sunucu diğer sunuculara benzemez.
Klan savaşı olmaz , madenler genelde boştur ama , bir madende oturan biri varsa aynı madenden çekmemen gerekir.
v.s v.s ...
Sadece bir lonca var , oda Raiders of Anatolia (Anadolu Akıncıları)
bizim loncamız...
Kurallar bunlardan ibaret , umarım gelir , hemen ayak uydurursun...
Abim önce bilgilendirdiğin için teşekkür ederim tek kafama takılan bir konu var şimdi klan savaşı olmuyorsa kp kasma durumu ne oluyor ama diğer kurallar zaten benim diğer serverlarda yaptığım şeyler yani bu klan savaşı kp işi kafama takıldı o kadar ve (herkeze teşekkürler)AlpAykan yazdı:Sorularına tek tek cevap vermeye çalışacağım , Deniz kardeşim.zorsavas5 yazdı:Arkadaşlar hemen dalıyım konuya adım Deniz Yaşım 15 sorum ise ben yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynuyorum ama artık diğer sunuculardan bıktım yakın zmanda plus alcam daha sonra düzünli olarak plus alcam benim sorum şimdi çevre nasıl ve arkadaş edinebilirmiyim sunucu ortamı nasıl burda başka kurallar varmı bana bunlar hakında bilgi veririseniz çok sevinirim
1.Çevre:Sunucunun geneli büyük yaşa sahip , saygılı olduğun müddetçe sorun yaşamazsın.
2.Hemen arkadaş edinemeyebilirsin.Çünki senin bizleri , bizim seni tanımamaız gerekir.Ancak bu şekilde , arkadaş edinebilirsin.
Yaşının küçük olması bir şeyi değiştirmez , yeter ki büyüklerine karşı saygılı ol yeter.
3.Klan farketmez , sen lodos da olsan ben ve ekibimiz , sana yardım edicektir , arz olursan lodoslar da sana yardım edicektir.
4.Kurallar:Bu sunucu diğer sunuculara benzemez.
Klan savaşı olmaz , madenler genelde boştur ama , bir madende oturan biri varsa aynı madenden çekmemen gerekir.
v.s v.s ...
Sadece bir lonca var , oda Raiders of Anatolia (Anadolu Akıncıları)
bizim loncamız...
Kurallar bunlardan ibaret , umarım gelir , hemen ayak uydurursun...
KP kasma işini kafana takma , sen ,
Yeter ki kararını ver ve Anka da kalıcı olmaya bak...
Yeter ki kararını ver ve Anka da kalıcı olmaya bak...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
yazım açık ve net alp abi.Burda bir tehtid yok.Adam arz olacaksa demekki lodosları kesecek.Sonucuna da katlanır.Eğer istemiyorsa klana girmesin 49 olduktan sonra istediği klana girip istediğini yapsın.Madem arzlar da var artık 2 düşman klan ne kadar dost kalabilecekse o kadar kalacaz.Sonuçta bunun bir oyun olduğunu;Oynadığımız oyunun da "ROL YAPMA OYUNU" olduğunu unutmamak gerekli.Sen beni neden kestin diye küfür edenden adam; bunun için küsenden de arkadaş olmaz.
:arrow:turkoxHAMSTER yazdı:yazım açık ve net alp abi.Burda bir tehtid yok.Adam arz olacaksa demekki lodosları kesecek.Sonucuna da katlanır.Eğer istemiyorsa klana girmesin 49 olduktan sonra istediği klana girip istediğini yapsın.Madem arzlar da var artık 2 düşman klan ne kadar dost kalabilecekse o kadar kalacaz.Sonuçta bunun bir oyun olduğunu;Oynadığımız oyunun da "ROL YAPMA OYUNU" olduğunu unutmamak gerekli.Sen beni neden kestin diye küfür edenden adam; bunun için küsenden de arkadaş olmaz.
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
zorsavas5 yazdı:zaten şu mmorpg oyunlara başladım başlıyalı bi tek okul arkları vb. kişilerle beraber oyandım onlarlada aynı oyunlarda bulaşamıyorduk ankaya başlıycam ve arz ol diyen arkadaşa tamamdır o iş gelince 45 olam hemenhemen arz olcam bide galiba loncadasın alımlar varmı loncaya ?
Lonca var fakat alımları şimdilik kapalı
Kimseyok yazan yok eden yok geçen yok rahat kafanı dinlersin madenler boş sanki sana özel bir sunucuymuş gibi.

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
Bak burda kimse kimseyi kesmez şansını çok zorlamadığı sürece, ayrıca lodoslar sadece klan kanalından konuşmak için lodostur yani klancılık yapmazlar,dolayısı ile "ölürümde arz olmam" gibi çocukça saplantıları yoktur sonuçta bu bir oyundur,prensip sahası değil.Arada 1-2 kılkuyruk çıkmadığı sürece madenlerini çok rahat çekersin kimse önünden maden çekmez.Görevlerin için herkes yardım eder ama item vs. için şimdilik lodoslardan yardım alabilirsin.Katılacağın klanı 3 er gün takılarak gözlemleyip kendin seçebilirsin.Aralarındaki temel fark; birinde seni çağırırken "gel lan buraya" derler diğerinde "gelirmisin" derler.Sen kendine yakışanı görüp seçersin zaten...