Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ParduS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rebels

Re: Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum

Mesaj gönderen ParduS »

İyi günler Öncelikle Hoş geldin

Anka sunucu sunda oynamak güzeldir eskiye nazaran lakin burda cevre yapabilmen için öncelike kişileri iyi tanıman gerekiyor, 1-2 Gün bölge ve ya Klanı takip edersen Ne demek istediğimi Anlarsınız.

Arz veya Lodos olman bişeyi farketmez görevlerinde her 2 klanda ellerinden geldiğince yrd olucağını ümit ediyorum.Her İki klanda İyi insanlar var.Lodos lar sayı olarak üstün diyebiliriz ,Arz ların sayısı Tılsım dan gelen arkadaşlarla beraber artmaya baslamıstır .

Şimdiden İyi oyunlar Dilerim.

İbram*
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

turkoxHAMSTER yazdı:Hemen arz olucam diyorsun tabi senin kararın ama pek rahat hareket edemezsin söylemiş olayım ;)
Furkan , yazından tehdid sezdim.Ne demek istiyorsun bi açıkla , sonra konuşalım.
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

zorsavas5 yazdı:Arkadaşlar hemen dalıyım konuya adım Deniz Yaşım 15 sorum ise ben yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynuyorum ama artık diğer sunuculardan bıktım yakın zmanda plus alcam daha sonra düzünli olarak plus alcam benim sorum şimdi çevre nasıl ve arkadaş edinebilirmiyim sunucu ortamı nasıl burda başka kurallar varmı bana bunlar hakında bilgi veririseniz çok sevinirim
Sorularına tek tek cevap vermeye çalışacağım , Deniz kardeşim.

1.Çevre:Sunucunun geneli büyük yaşa sahip , saygılı olduğun müddetçe sorun yaşamazsın.
2.Hemen arkadaş edinemeyebilirsin.Çünki senin bizleri , bizim seni tanımamaız gerekir.Ancak bu şekilde , arkadaş edinebilirsin.
Yaşının küçük olması bir şeyi değiştirmez , yeter ki büyüklerine karşı saygılı ol yeter.
3.Klan farketmez , sen lodos da olsan ben ve ekibimiz , sana yardım edicektir , arz olursan lodoslar da sana yardım edicektir.
4.Kurallar:Bu sunucu diğer sunuculara benzemez.
Klan savaşı olmaz , madenler genelde boştur ama , bir madende oturan biri varsa aynı madenden çekmemen gerekir.
v.s v.s ...

Sadece bir lonca var , oda Raiders of Anatolia (Anadolu Akıncıları)
bizim loncamız...

Kurallar bunlardan ibaret , umarım gelir , hemen ayak uydurursun...
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zorsavas5 »

AlpAykan yazdı:
zorsavas5 yazdı:Arkadaşlar hemen dalıyım konuya adım Deniz Yaşım 15 sorum ise ben yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynuyorum ama artık diğer sunuculardan bıktım yakın zmanda plus alcam daha sonra düzünli olarak plus alcam benim sorum şimdi çevre nasıl ve arkadaş edinebilirmiyim sunucu ortamı nasıl burda başka kurallar varmı bana bunlar hakında bilgi veririseniz çok sevinirim
Sorularına tek tek cevap vermeye çalışacağım , Deniz kardeşim.

1.Çevre:Sunucunun geneli büyük yaşa sahip , saygılı olduğun müddetçe sorun yaşamazsın.
2.Hemen arkadaş edinemeyebilirsin.Çünki senin bizleri , bizim seni tanımamaız gerekir.Ancak bu şekilde , arkadaş edinebilirsin.
Yaşının küçük olması bir şeyi değiştirmez , yeter ki büyüklerine karşı saygılı ol yeter.
3.Klan farketmez , sen lodos da olsan ben ve ekibimiz , sana yardım edicektir , arz olursan lodoslar da sana yardım edicektir.
4.Kurallar:Bu sunucu diğer sunuculara benzemez.
Klan savaşı olmaz , madenler genelde boştur ama , bir madende oturan biri varsa aynı madenden çekmemen gerekir.
v.s v.s ...

Sadece bir lonca var , oda Raiders of Anatolia (Anadolu Akıncıları)
bizim loncamız...

Kurallar bunlardan ibaret , umarım gelir , hemen ayak uydurursun...
Abim önce bilgilendirdiğin için teşekkür ederim tek kafama takılan bir konu var şimdi klan savaşı olmuyorsa kp kasma durumu ne oluyor ama diğer kurallar zaten benim diğer serverlarda yaptığım şeyler yani bu klan savaşı kp işi kafama takıldı o kadar ve (herkeze teşekkürler) :D :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

KP kasma işini kafana takma , sen ,
Yeter ki kararını ver ve Anka da kalıcı olmaya bak...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

yazım açık ve net alp abi.Burda bir tehtid yok.Adam arz olacaksa demekki lodosları kesecek.Sonucuna da katlanır.Eğer istemiyorsa klana girmesin 49 olduktan sonra istediği klana girip istediğini yapsın.Madem arzlar da var artık 2 düşman klan ne kadar dost kalabilecekse o kadar kalacaz.Sonuçta bunun bir oyun olduğunu;Oynadığımız oyunun da "ROL YAPMA OYUNU" olduğunu unutmamak gerekli.Sen beni neden kestin diye küfür edenden adam; bunun için küsenden de arkadaş olmaz.
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen green16 »

turkoxHAMSTER yazdı:yazım açık ve net alp abi.Burda bir tehtid yok.Adam arz olacaksa demekki lodosları kesecek.Sonucuna da katlanır.Eğer istemiyorsa klana girmesin 49 olduktan sonra istediği klana girip istediğini yapsın.Madem arzlar da var artık 2 düşman klan ne kadar dost kalabilecekse o kadar kalacaz.Sonuçta bunun bir oyun olduğunu;Oynadığımız oyunun da "ROL YAPMA OYUNU" olduğunu unutmamak gerekli.Sen beni neden kestin diye küfür edenden adam; bunun için küsenden de arkadaş olmaz.
:arrow:
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asim3428 »

zorsavas5 yazdı:zaten şu mmorpg oyunlara başladım başlıyalı bi tek okul arkları vb. kişilerle beraber oyandım onlarlada aynı oyunlarda bulaşamıyorduk ankaya başlıycam ve arz ol diyen arkadaşa tamamdır o iş gelince 45 olam hemen :D hemen arz olcam bide galiba loncadasın alımlar varmı loncaya ?

Lonca var fakat alımları şimdilik kapalı ;) başlicaksan burda bence devam ettir güzel yerdir birazcıkta azimli olursan senin açından daha iyi olur ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TheRiamax »

Kimseyok yazan yok eden yok geçen yok rahat kafanı dinlersin madenler boş sanki sana özel bir sunucuymuş gibi. :)
Resim
patrimonyal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen patrimonyal »

Bak burda kimse kimseyi kesmez şansını çok zorlamadığı sürece, ayrıca lodoslar sadece klan kanalından konuşmak için lodostur yani klancılık yapmazlar,dolayısı ile "ölürümde arz olmam" gibi çocukça saplantıları yoktur sonuçta bu bir oyundur,prensip sahası değil.Arada 1-2 kılkuyruk çıkmadığı sürece madenlerini çok rahat çekersin kimse önünden maden çekmez.Görevlerin için herkes yardım eder ama item vs. için şimdilik lodoslardan yardım alabilirsin.Katılacağın klanı 3 er gün takılarak gözlemleyip kendin seçebilirsin.Aralarındaki temel fark; birinde seni çağırırken "gel lan buraya" derler diğerinde "gelirmisin" derler.Sen kendine yakışanı görüp seçersin zaten...

“Genel Sohbet” sayfasına dön