BEYLER 4 SAAT 5 SAAT DENEYORUZ DİYORSUN OYUNA GİRDİNDE GEÇ 1 MENEKŞE MAVİ İRİDYUM GONO YONCA BU MADENLERDEN 1 Nİ ÇIKAR OYUN PARASIYLA PLUS AL 3 AY BİDE TESADÜFEN GİRDİNİZDE BARE BUNLARI YAPIN ...!
<<<<<< € r I) ! >>>>>>
LUTFEN BAKINIZ
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: LUTFEN BAKINIZ
Şimdi arkadaşım bizim derdimiz sadece oyuna girmek.Ben seninle aynı şartlarda olmak istemiyorumki sadece oyuna rahat girmek istiyorum.İtemmi kendim satın alırım(düşüremiyorsam).Valla arkadaşım benim/bizim tek derdimiz oyuna rahat giriş bunuda bize çok görüyolarsa zaten bu oyun oynanmaz.Kenanı 1.5saatte kesiolar 2saattede kesen var adam 1saat oyuna girmek için çalışıyor sadece...Sanatkarr yazdı:Sevgili arkadaşlar çok güzel de. O zaman biz plus alarak ayrıcalık sahibi olmak isteyen üyelerin ne ayrıcalığı kalacak. Sizlerde beklemeden oyuna girin. Bizimle her imkana sahip olun... İyi peki de ben neden paramla seninle aynı şartlarda olayım farkım ne olacak? Plus satmasa bu oyunu ilerleten kadro nereden geçimini sağlayacak? Hem parasız olsun, hem her imkan olsun, ölürsem mekanım cennnet olsun, yolculuğum cam kenarı olsun.... vs vs. Ama insaf yahu demek istiyorum....
İyi forumlar.
Re: LUTFEN BAKINIZ
Bugün plus alıyorum bu sıkıntıdan dolayı. Ama tek bir isteğim var; sunucu kapasitesi artırılsın bir çözüm gelsin artık oyunun gelişip kalabalıklaştığını herkes biliyor. :!:
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.