Oyun Hatalarını Çözmeyen YÖNETIM KIMSEYE SUÇ BULMASIN

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Oyun Hatalarını Çözmeyen YÖNETIM KIMSEYE SUÇ BULMASIN

Mesaj gönderen vanpir »

prodj yazdı:1) Bu oyundakı bır cok hatayı sıradan bır oyuncu buluyorda İKV nin araştırma ekipi bulamıyo mu ..
2) kufur ve hakaret ıcerıklı konusmaları sız ırek olarak yazmalarını engellesenız bızımde sıkayet dıye bı sorunumuz kalmaz( benzer ornekler dıger oyunlarda var )

Yane sız hiç biseyın cozumunu kendınız aramıyosunuz ve acıkları kapanıyonuz mılletı suça yoneltıyonuz ..
( Bu konuya kılıt atıp geçmek yerıne bı oyuncuların fıkrını gorun )

küfür yazınca #?^'++^+% bunlar çıksın mı istiyorsun o zaman ben sana k ü f ü r yazarım olmaz mı konular açmayın
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
prodj
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prodj »

vanpir yazdı:
prodj yazdı:1) Bu oyundakı bır cok hatayı sıradan bır oyuncu buluyorda İKV nin araştırma ekipi bulamıyo mu ..
2) kufur ve hakaret ıcerıklı konusmaları sız ırek olarak yazmalarını engellesenız bızımde sıkayet dıye bı sorunumuz kalmaz( benzer ornekler dıger oyunlarda var )

Yane sız hiç biseyın cozumunu kendınız aramıyosunuz ve acıkları kapanıyonuz mılletı suça yoneltıyonuz ..
( Bu konuya kılıt atıp geçmek yerıne bı oyuncuların fıkrını gorun )

küfür yazınca #?^'++^+% bunlar çıksın mı istiyorsun o zaman ben sana k ü f ü r yazarım olmaz mı konular açmayın
Illa ınsanı cıleden cıkardırıyosunuz ... Heralde oynadın tek oyun bu gıt bak bakalım dunya capındakı oyunlarda konusma sayfası fılıtrelı , bunları yapan adma lar ılla bıyere yorum yapmak ıcın yorum yapma
Ikıncı bı olaysa kufur yazmaya kalktın da yazılmıcak senın dedın gıbı beyınsızlık abıde sı sekıller cıkmıcak yane anladı ...
ama gerce sen kendıne bol bol kufur etdirmişin ki baskasına da kufur etmeye kalkıyon

İYİ FORUMLAR
Resim
Kullanıcı avatarı
Brodar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Brodar »

güvenlı diye bişi yoqtur.... herşeyin bi yolu wardır..

xxFATİHDRNxx
Fatihdrn
PhotoshopMASTER

"Raiders Of Anatolia"

Teşkilat
xxFATİHDRNxx
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vanpir »

prodj yazdı: Illa ınsanı cıleden cıkardırıyosunuz ... Heralde oynadın tek oyun bu gıt bak bakalım dunya capındakı oyunlarda konusma sayfası fılıtrelı , bunları yapan adma lar ılla bıyere yorum yapmak ıcın yorum yapma
Ikıncı bı olaysa kufur yazmaya kalktın da yazılmıcak senın dedın gıbı beyınsızlık abıde sı sekıller cıkmıcak yane anladı ...
ama gerce sen kendıne bol bol kufur etdirmişin ki baskasına da kufur etmeye kalkıyon

İYİ FORUMLAR

senin gibi sövmek için illa ki bi yol bulur söverim oynadığım tek oyun bu değil
metin2 karahan shaiya pointblank => oynadığım diğer oyunlar onlarda da filtre var ama #@!? yazınca yazabiliyorsun hmnk bunlar senin için anladın? yazılabiliyor yani filtre çözüm değil

Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

EfendiKisi
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vanpir »

prodj yazdı:1) Araştırma ekipi yetersişse yeterli hale getirceksınız . Bize mana bulmayın !!!!
2) Millet kufuru ögle yazıcak dıye önlem almıyosunuz .( Bıseylerın arkasına saklanmayın... Yapın sona biz yaptık ama bakın boyle oluyo dıye söleyin)
3)Verilen cezaları artdırmadınız sız enın olun... 1.5 YIL ÖNCE ben kendimden biliyorum hakaret icerikli konusmam dan dolayı 1 AY ceza aldım.. Siz daha cezaların artdırılmasından bahsedıyonuz .. Zamanında hakaret içerikli konuşma yapanlar 1 ay bloklanlyodu sımdı ıse 3 gunden 7 gune cıkmış .. :D :D
Biz manalar bulan yönetım degil ... Çözüm bulan yonetım iştiyoruz ... :arrow:

bana diyenin yazdığı şeye bak kamil insan yol al git yaşıtlarınla uğraş
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

PROF yazdı:
Rapid yazdı:aramızdaki en efendi, en güvenilir adam bile bir oyun açığı bulsa oyun hırsıyla onu kullanır. kimse inkar etmesin kardeşim ben kullanmam diye. şimdi bir açık bulsanız her türlü kullanırsınız, kullandırırsınız. o yüzden kimse kimseyi oyun açığı kullanmakla yargılamasın.

o kadar emin konuşma :)

bak bu konuda birtana hak veriyorum cane o kadar emin olma bencede bu gecede hayaletlerin olayını tartıştık ve aynı bu kelimeyi kullandı Kim olsaydı aynı şeyi yapardı kimse ben hile yapmama demesin diye söylenildi ve ben buna karşı çıktım
Beni bizi sizi onları şunları herkez birbirini tanır ben çok hata gördüm oyunda Ve inanın hiç birini kullanayım diye köşe olmadım ve kendimi öyle kasmadım bile
örnek vereyim
2008 yıllarında meteor yeni çığtığı zamanlar bir hile vardı kp kasmak ile ilgili bir hile
*Bağlantıyı Koparıyordun karizma gitmiyordu 2 çarın olsun hepsini kılıç yapardın ben bu hatayı gördüm yapanlarıda gördüm ama bizden hiç bir kimse bu hataya yanaşmadı bile Rütbemden belli oluyor zaten
*Bono datalarla ilgili çantada gösteriliyordu Hatta onu yaptıklarında MOMTTK1G3 artık neyse bu yetkililerin dönemindeydi ve Kullanmadım.
*Bono reçetesi yansıtan eski bir yönetici kılıklı biri vardı isteseydim onunla iş birlik yapabilirdim onuda yapmadım
*2010 yılında bir hata daha vardı ve Çok basit kp kasılıyordu Kpem de karşılıklı savaşarak em 'e bot koyarak kpem kazanıp şan ve klan parası yapılıyordu Onuda biliyordum ve hiç yapmadım.
Şimdi hatamıdır nedir bilmem ama bunu kullanmak bence oyuna aşırı bağımlılık (Yaş sınırı olmaksızın) vede kafayı saptırma gibi nedenlere yol açar oyunu ismindeki niyetle oynayın bence en doğrusu bu Eğlenin tartışın konuşun kavga edin gülüşün yıllardır oynuyorum dedim çantamda 200 m görmedim ama şuan ki çevrem buna fazlasıyla bedel oyun içerisinde
Hırs yapmayın örs parası olmadan savaşan insanlar var bu oyunda

Tek bildiğim bir şey var onu kullanıyorum herkez gibi hata mıdır nedir bilmem yer altındayken er meydanına girip alt f4 çekip tekrar girdiğimde eminönünde doğmam bunu kullanıyorum lazım oluyor hata mıdır nedir bilmem ama güzel düzeltmeyin sakın ha :)
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
prodj
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prodj »

vanpir yazdı:
prodj yazdı:1) Araştırma ekipi yetersişse yeterli hale getirceksınız . Bize mana bulmayın !!!!
2) Millet kufuru ögle yazıcak dıye önlem almıyosunuz .( Bıseylerın arkasına saklanmayın... Yapın sona biz yaptık ama bakın boyle oluyo dıye söleyin)
3)Verilen cezaları artdırmadınız sız enın olun... 1.5 YIL ÖNCE ben kendimden biliyorum hakaret icerikli konusmam dan dolayı 1 AY ceza aldım.. Siz daha cezaların artdırılmasından bahsedıyonuz .. Zamanında hakaret içerikli konuşma yapanlar 1 ay bloklanlyodu sımdı ıse 3 gunden 7 gune cıkmış .. :D :D
Biz manalar bulan yönetım degil ... Çözüm bulan yonetım iştiyoruz ... :arrow:

bana diyenin yazdığı şeye bak kamil insan yol al git yaşıtlarınla uğraş
Gelıp benım actım konuya yorum yapıp sona bana mı bebe dıyon komedı velet senı :D İstemıyosan yorum yapmak zorunda degılsın bu arada dırek olarak klanda ana bacı katarak kufr gormekden ıı dır o senın dedın kelımeler :P gerce senınn ıcın fark etmıyo heralde .. aile kavramı ıste
Kımse yorum yapmak zorunda degıl actım konuya ... Sadece bu konu ıkv nın suankı gundemı oldu ıcın bole bı konu actım ....
Resim
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vanpir »

konu da senin gibi gereksiz ;) sırf konuşmak için konuşmayın mantıklı öneriler yapın. diyorsan ki önerim mantıklı beni takan biri çıkar o zaman yeri burası değil desteğe bildir bakalım olacak mı ;)[İçerik Düzenlendi]

“Genel Sohbet” sayfasına dön