Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
OSMANSAYGILI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Mesaj gönderen OSMANSAYGILI »

Uyarı seviyeniz arttırılmıştır.

DigitalKumSaati

The ENd Öfkeli
Resim
ALPERENSAYGILI-OSMANSAYGILI
Zagros
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Zagros »

konun tam olarak detayını fazla bilmem ama eren cim seni de tanırım ferhat ı da sen de iyi bir arkadaşımsın ferhat a fakat bir yanlış anlaşılma olmuştur galiba ferhat bir bayan a saygısızlık edeceğini sanmam konuyu fazla germemenizi istiyorum sonuç ta bu bir oyun bazen insan kendini kontrol edememe durumu olabilir önemli olan hoş karşılamak .. ZAGROS
Kullanıcı avatarı
kraqer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kraqer »

merabalar

Burda haksız olan nur dur cünkü bir erkekle nasıl konuşacagını bilmeyen bir bayana karşı ferhatın dedikleri az bile diyebilirim ben olsam küfür etmiştim hak edene hakkı verilir ferhatıda fazla tanımam nur uda ama anladıgım kadarıyla burdaki suclu nur dur ve ferhat bir lonca kurucusu başknı die onun loncasına zarar vermek için elinizden geleni yapıyorsunuz buda sizin ayıbınızdır iyi formlar

Firarixaşık
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Olayı pek bilmiyorum ama Nur adlı kişinin '' erkeksen küfür et '' demesi biraz garip geldi bana..
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

Burda Ferhat ı haklı olanlara soruyorum ''Bi bayana sızce kufur edılır mı ??''
yada baska bırı sızın bacınıza kufur etse hareketınız ne olurdu

Eger Ferdah o kadar erkekse bı bayan kufur edılmeyecegını bılmesı gerekır

Tesekkurler...İyi forumlar
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Kullanıcı avatarı
eNDLesSLove
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen eNDLesSLove »

Ben kimseye erkeksen küfür et demedm bozacının sahidi sıracı =) bak snr etme beni söverm bak zorlama blmem ne dedi iyi ette görelm ozmn ben sustrma almam ws. seyler söyledi lonca baskanı olcak birde =) Reelde olsa adam yerıne koymazlar oyunda erkek oluyolar anlamadm gtti tekrr dyorum 14yasndasn aile terbyesı almamşsn.. Sana Sadece yardm ettm karslgnda hakaret ettn ve snnle tartısırken bölgeye yazana kdr sen oldugunu bile blmıyodum... bilseydm ztn adama yerine koymazdm laflarım sana agır geldi dayanamadn küfür ettn en azndan ne oldgnu gördük Ailesi terbiyesi almamşsn hersey ortada...
Başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan rahatsızım..!

YaKaMoZx aiLeSi ;)

www.yakamozloncasi.com
Kullanıcı avatarı
eNDLesSLove
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen eNDLesSLove »

siz alışkınsınız yalan söylemeye ben ailemin üstüne yemn edeblrm erkeksen küfür et demedgme sen edermsn? =) zorda kalınca küfür edersnz siz sadece ben ynede yasına verıyorum ablacım..kmsenin ne loncası nede sahsiyeti umrumda değil adam olanla adam gibi muhattab olunur.adam olsaydın adam gibi muamele görürdün kendin söyledin zorluyosun bak sövcem blmem ne diye? bende söv noluyomş dedm.erkeksen söv demedm..bni ztn bilen bliyo..sen oldgunu bilsem tekrar söyluyorum tek kelımenı dinlemezdm su oyunda adam yerıne koymadgm tek insansn cnku =) benm knscak bsym yok hersey ortada iyi forumlar:)
Başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan rahatsızım..!

YaKaMoZx aiLeSi ;)

www.yakamozloncasi.com
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Zagros yazdı:konun tam olarak detayını fazla bilmem ama eren cim seni de tanırım ferhat ı da sen de iyi bir arkadaşımsın ferhat a fakat bir yanlış anlaşılma olmuştur galiba ferhat bir bayan a saygısızlık edeceğini sanmam konuyu fazla germemenizi istiyorum sonuç ta bu bir oyun bazen insan kendini kontrol edememe durumu olabilir önemli olan hoş karşılamak .. ZAGROS

Selman abi sen bu veled içinmi bu lafları söylüyorsun ?.. Abi ben bu çocuğu korudum ettim yol gösterdim akıl verdim bacıma kaşar dedi ve bak forumda gene yalanladı ... Dediğin lafın arkasında dur delikanlı ol delikanlı ... O yazının dewamında şu var o merak eden kitle için ... Beyni kıt olanlar için açıklamalı anlatıyorum .. ''Ferhat nura lonca hakkında bişeyler sölüyor tabi nur haklıya oda ezdirmiyor kendısını bizim başımız yere değmez aslanım önümüzde kıble olmadıkça Ferhatta normalde bi tarafının korkusundan yasaklıyor herkesi ama nur kız olduğu için erkekliğine yediremiyo gerçekleri .. Ferhat diyoki bak küdür ederim kızım diyor oda diyoki sıkıysa et bi et bak noluyo diyor sus yersin anlamında + ben oraya gittiğimde yiceği dayağın hesabını bilmeden .... oda diyoki ben sus yemem kızım .... bu laf ne demek senin bu lafına anca gülüyorum :) ... Ama ferhat şuan forumda o kız bana küfür et diye zorladı diyo ??? Ferhat senin kadar sahtekar yalancı herif tanımadım bu sunucuda daha 15 yaşındasın bana 19dan bahsediyorsun yok efendim ben 6 senedir çalışıyorum kendimi bildim bileli çalıştım falan demişsin kaba etini kaldırıp bi an olsun kalktınmı abinin intercafesindeki patron koltuğundan ? Okula nie gitmedin Ferhat ? ee zaten 1 sene sonra anlıycak bu sunucu senin yaşını askere kaç sene sonra gidiceksin acaba :) ? ...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

VatanXLydeR yazdı: Olayı pek bilmiyorum ama Nur adlı kişinin '' erkeksen küfür et '' demesi biraz garip geldi bana..
Fatih ''Erkeksen küfür et'' diye bir cümle neden söylenir yani karşındaki insan sana ne gibi bişey söylese sen bu cümleyi kurarsın bi düşün .. Gidip Şöyle bişey dediğinimi düşündün yani '' Ferhat bi bakarmısın bana küfür etsene '' böyle bişeymi düşündün sen bu yorumu atarken ??
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Herkez birşeyler yazmış bakıyorum bir cogunuzu tanıyorum bir kısmınızı tanımıyorum simdi kısaca detaya girelim nur dediğiniz arkadaş benim sözlüm bu tanıyamayanlar için di gel gelelim ferhat sana bundan 1 yıl öncesine kadar sabrim diyen insandın ki yasını biliyorum sabrim demen zaten baslı basına bir saygısızlık abidesi onuda geçtim nura zamanında yenge diyen insan sen simdi karsısına geçip kaşar mı diyorsun?? Ve soruyorum ben sus yemem kime güveniyorsun yönetimemi GM ye mi DEV emi yoksa kuklacı sunucusunda bulunan TT arkadaşlaramı ve gel gelelim nur teşvik etti diyorsun ben zamanında neler neler gördüm ne insanlar tanıdım ne kavgalar yaptım neden küfür etmedim peki küfür erkekliğin göstergesimi yoksa ben mi bilmiyorum ve merak ediyorum bu lafı karsıma geçip diyebilecek kadar delikanlımısın?? bir gün istanbula geldiğinde beni mutlaka ara ve delikanlı gibi geç karsıma senin sözlün kaşar de bak bakalım neler oluyor o zaman ve ferhatı küfür yüzünden savunan arkadaşlara sesleniyorum nur dediğiniz arkadasınız ya sizin kız kardeşiniz olsaydı ya sözlünüz olsaydı o zamanda bunları diyebilirmiydiniz. Ben diyebilirim diyenin adamlığından süphe ederim ve bazı arkadaşlar yazmışki lonca başkanı diye böyle karalama kampanyası yapılıyor demiş belirteyim nur dediğiniz arkadaş yakamoz loncasının kurucusudur. Ben sadece bir tek birşey gördüm bu oyunda adam gibi adam yok gerçekten yok sadece bu oyunda ne adamlar tanıdım ki oyunu bıraktılar dedim ilerde daha iyileride katılır yetişir örnek alır ama üzgünüm ki öyle adamlar bir daha bu sunucuya ve bu oyuna gelmez bu konu polemik yaratmak veya birini karalamak için açılmış bir konu değil bu konu bazı sahısları tanımak için açılmış bir konuydu ve ferhatı destekleyen fatih üzüldüm seni tanıdıgıma ve selman abi sanada üzüldüm böyle bir konuyu bu sekilde yorumlamana serkanıma tşk ediyorum iyi anlamış ve diger ferhatı koruyan arkadaşlar sizlerede üzüldüm böyle birşeyi düşünmeden yazdıgınız için insan sadece 1 dakika gözünü kapatıp ya benim kız kardeşim yada sözlüm olsaydı o diye düşünmediğiniz için yazık bu sunucuya bu oyuncular gerçekten çok yazık sadece ve ben küfür ederim sus yemem diyen ferhat sen küfürü et sana sus vermicek yönetimin içinde bulunmam merak etme. Herkeze verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özürdiler iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim ...

SwaT & YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön